A tak sobie...
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- WildHeart
- Numer GG: 5104941
- Kontakt:
Re: A tak sobie...
trzymam kciuki 

Jak najbardziej powinnaś obie zatrzymać
, trzymam kciuki.
Zdrówka życzę, oby ogonek szybko wrócił do zdrowia

Zdrówka życzę, oby ogonek szybko wrócił do zdrowia

wiem, że powinnam, ale TŻ mi za to uszy urwie przy samym tyłkuzocha pisze:Jak najbardziej powinnaś obie zatrzymać, trzymam kciuki.

- WildHeart
- Kontakt:
a jak z tym jej ogonkiem?
wygląda kiepsko. W sobotę wet był zamknięty ale dziś Tomek z nią pójdzie. Mała się ożywiła ale nadal ją boli.
W ogóle nie mam pomysłu na imię dla niej. Kaptusię wołam Charisma. Pasuje jej to imię bo to takie małe żywe srebro
ale dla huskulki brak pomysłu 
No i muszę się pochwalić że weszłam dziś w posiadanie nowiutkiego tarasiku ferplast w cenie 20zł
W ogóle nie mam pomysłu na imię dla niej. Kaptusię wołam Charisma. Pasuje jej to imię bo to takie małe żywe srebro

No i muszę się pochwalić że weszłam dziś w posiadanie nowiutkiego tarasiku ferplast w cenie 20zł

- WildHeart
- Kontakt:
no prosze 
nad imieniem się pomysli, z reszta samo pewnie przyjdzie
pamietaj ze haskula byla twoim marzeniem
co do tarasika to gratuluje

nad imieniem się pomysli, z reszta samo pewnie przyjdzie

pamietaj ze haskula byla twoim marzeniem

co do tarasika to gratuluje

Mała dostała antybiotyk na 10 dni, smarowanko Rivanolem i jakąś tabletkę na żołądalek. Dodatkowo jeśli będzie ospała i zamulona mogę podać jej kawałeczek kawałeczka aspirynki.
- WildHeart
- Kontakt:
biedactwo małe 

-
Jejku, co się stało i z którym ogonem? :< Chyba coś przegapiłam...Effie pisze:Mała dostała antybiotyk na 10 dni, smarowanko Rivanolem i jakąś tabletkę na żołądalek. Dodatkowo jeśli będzie ospała i zamulona mogę podać jej kawałeczek kawałeczka aspirynki.
nowa dziewczynka ma problem z ogonkiemCyklotymia pisze:Jejku, co się stało i z którym ogonem? :< Chyba coś przegapiłam...Effie pisze:Mała dostała antybiotyk na 10 dni, smarowanko Rivanolem i jakąś tabletkę na żołądalek. Dodatkowo jeśli będzie ospała i zamulona mogę podać jej kawałeczek kawałeczka aspirynki.
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
- WildHeart
- Kontakt:
dokladniejzostala udziabana w ogonek na prawde paskudnie przez samca dziewczyny u ktorej byla na DT, to byl przykry wypadek, po prostu klatki staly za blizko. Jak ja wiozlam do Krk to juz ogonek byl bidnyalken pisze:nowa dziewczynka ma problem z ogonkiemCyklotymia pisze:Jejku, co się stało i z którym ogonem? :< Chyba coś przegapiłam...Effie pisze:Mała dostała antybiotyk na 10 dni, smarowanko Rivanolem i jakąś tabletkę na żołądalek. Dodatkowo jeśli będzie ospała i zamulona mogę podać jej kawałeczek kawałeczka aspirynki.

-
A, bo zdanie "z ogonkiem niedobrze" zinterpretowałam jako "ze szczurem niedobrze", a nie jako "z ogonkiem ogonka niedobrze"
Bu... Niech się ładnie goi, kciuki przesyłam.
Bu... Niech się ładnie goi, kciuki przesyłam.
Przydadzą się... zwłaszcza, że ja sama nigdy nie biorę leków bo zawsze zapominam
ale o małej będę pamiętać..... 

Ogonek już ma się lepiej
wczorajszy antybiotyk mała wtrząchnęła z pasztecikiem a osłonkę dostała później z twarożkiem. Charisma jest sfrustrowana, że jej siostra dostaje takie pyszności, a ona biedna na czas ich konsumpcji jest wyjmowana z klateczki... Będę jej musiała to jakoś wynagrodzić, wiercipiętce niegrzecznej
nooo i zaraz się biorę za wymóżdżanie imienia
musi być wyjątkowe, skoro tak długo będę nad nim myśleć