Maluchy Pchełki :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- L'urine-Boruta
Re: Maluchy Pchełki :)
ja nie umeim wstawiać miniaturek.. oO ale dodam zdjęcia pewnie jak dojadą moje dwa kolejne ciury ;] łysole ;]]
kilka dni temu jak się obudziłam i podeszłam do klatki, Gandzia spała na Lurce, ona jest taka wielka, że lurce tylko głowę było widać to się przestraszyłam i otworzyłam klatkę, żeby z niej zeszła <lol2> No ale co. W zimę będzie jej ciepło ;pp
to ostatnie zdjęcie chłopaka mnie rozwaliło ;]]]
kilka dni temu jak się obudziłam i podeszłam do klatki, Gandzia spała na Lurce, ona jest taka wielka, że lurce tylko głowę było widać to się przestraszyłam i otworzyłam klatkę, żeby z niej zeszła <lol2> No ale co. W zimę będzie jej ciepło ;pp
to ostatnie zdjęcie chłopaka mnie rozwaliło ;]]]

Sheepiee 23.12.2011
L'urine ur. 5.10.2010r. - 1.02.2013r.
Gandzia: ur. 14.01.2011r. - 4.04.2013r.
Dzisiaj dokupiłam im koszyki, i powiedziałam hamakom STOP. ;p Prać je musiałam codziennie, tak ze zakładałam na godzine a później osiusiany i okupkany znowu szedł do prania, po za tym śmierdziały strasznie. Tak ze szkoda tego, mają teraz koszyki i niech mają.
Moze dodam jakiś filmik, zobaczę co się da zrobić.
Ale moi faceci to już są tacy duźi, w ramach mego dozgonnego szczęścia z posiadania ich aż założyłam im własny prywatny album na Facebooku.
A jak tam wasze ciury ? 

, Cyna, Soda Nafta [*]
- L'urine-Boruta
a więc moja Gandzia się chowa zdrowiutko, najwięcej żarła pochłania i wgl, ale jest słodka ;] koleżanki fuzziczki dojechały, ta co miała z nóżką coś to już zaczyna jej używać także złamania nie ma i powraca do zdrowia w nowej, dużej klatce z siostrzyczką
)

Sheepiee 23.12.2011
Aniu ja nie wyobrażam sobie zycia bez hamaczków dla chłopaków. Ja jeden mam...przez 2 tygodnie, czasem mniej, czasem więcej.
Edi waży coś okoła 420, niedokładna waga bi się skubaniec wiercił. A Tago...z pół kilo. Ten to mnie zadziwił, był tak nieznośny na wadze że teraz strzelam
.
Ogólnie Edio rozruszał leniwca Tago i razem brykają, szarpią się, ale...nei biją. W ogóle. Jak Edi chce się do niego przytulić to piszczy
A gdy się ułoży jest cichosza. :d Słodziaki<3
Edi waży coś okoła 420, niedokładna waga bi się skubaniec wiercił. A Tago...z pół kilo. Ten to mnie zadziwił, był tak nieznośny na wadze że teraz strzelam

Ogólnie Edio rozruszał leniwca Tago i razem brykają, szarpią się, ale...nei biją. W ogóle. Jak Edi chce się do niego przytulić to piszczy

- L'urine-Boruta
Ja właśnie skończyłam 15.minutową manianę z dziewuchami. Czuję, że to będzie dłuugie lato 
Ania właściwie to ja też, jak macik nie wyobrażam sobie klatki bez hamaków, ale to twój wybór ;]

Ania właściwie to ja też, jak macik nie wyobrażam sobie klatki bez hamaków, ale to twój wybór ;]

Sheepiee 23.12.2011
Fajt?
- L'urine-Boruta
napisalam wszystko w temacie o łączeniu... ale tak. fajt ;p

Sheepiee 23.12.2011
Nie miałam zbyt dużego wyboru prawdę mówiąc. Jak były hamaki chłopacy owszem spali na nich ale był okupkany (i to gówienko takie rozpłaszczone przez cielska łotrów) i osiusiany. To zrezygnowałam. Ale chyba szczury na tym nie ubolewają bo równie dobrze śpią sobie w koszyku. A własnie, jak tam ze spacerami ? Zabieracie je gdzieś w przestrzeń? ;] Ja już byłam kilka razy (oczywiście ze specjalnie zrobioną dla nich smyczą). Na początku były kupki, ale teraz fikają sobie na trawce bez obaw. Oczywiście cały czas jestem przy nich. Może dam jakieś zdjęcia . ;]L'urine-Boruta pisze:Ja właśnie skończyłam 15.minutową manianę z dziewuchami. Czuję, że to będzie dłuugie lato
, Cyna, Soda Nafta [*]
- L'urine-Boruta
robiłaś smycz sama? [z instrunkcji na forum?] mi ona nie wychodziła... gandzia jakoś się w niej dusiła trochę jakby... poza tym teraz mam problem z dziewuchami... Nahi [jedna z łysolek] pogryzła baardzo mocno Lurkę... 3dni pod rząd mam jeżdzić do weta na 2 zastrzyki.. przeciwbólowy i jajkiś tam... Zanim Lurcia do siebie dojdzie minie trochę czasu ... całą nuzię ma spuchniętą i siną... nie wiem czy kiedyś połączę szczurasy, ale będę się chyba jednak starała, chociaż nie chcę znowu tak się denerwować..
płakałam.. strasznie...

Sheepiee 23.12.2011
Ja spacery szczurów na trawie, na dworze uważam za zbędne. I wolę nie ryzykować. Próbowałam kiedys szelki dla szczura, ale mam niewymiarowe szczury i zrezygnowałam. teraz biegają tylko po łóżku.
Lurinm powiem ci ze z tą smyczą. Nie. Sama ja robiłam, tak sobie siedziałam z Moim dużym alfą na kanapie i tak nagle mnie coś naszło. Wzięłam mały sznureczek i najpierw zawiązałam przy szyi na supła tak ze miał jeszcze dużo luzu. Po czym od tego okręgu, pociągnęłam pętle przez brzuszek. I także zawiązałam. ucieszył mnie fakt iż smyczka, to jest: szelki pasują na oboje braci. Tak ze nie mam konieczności robienia aż 3 rodzajów ;] A z Małym Lay'sem, który mi się już owłosił (i ma taką fajną karabinowaną sierść.
) na dwór na razie nie wychodzę. Poczekam, aż urośnie. Nie chce go stresować, na razie niech na dobre dzieciństwo 
Naprawdę mi przykro, z tymi łysolkami. Wydaje mi się że trochę za szybko to zrobiłaś. Choć, mogę się tylko domyślać.
Mam nadzieję że dojdzie do porozumienia między nimi ^^ Oczywiście wszystkie wyściiskaj, wycałuj, wymiziaj. No : D
Tutaj oto, ich Album na FB:
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 0880254847 . Musiałam go dodać,
taki szpan 

Naprawdę mi przykro, z tymi łysolkami. Wydaje mi się że trochę za szybko to zrobiłaś. Choć, mogę się tylko domyślać.

Mam nadzieję że dojdzie do porozumienia między nimi ^^ Oczywiście wszystkie wyściiskaj, wycałuj, wymiziaj. No : D
Tutaj oto, ich Album na FB:
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 0880254847 . Musiałam go dodać,

, Cyna, Soda Nafta [*]
Nie działa 

- L'urine-Boruta
noo, nie działa.. 

Sheepiee 23.12.2011
, Cyna, Soda Nafta [*]
- L'urine-Boruta
a ja nadal nie wiem co zrobić z łysolami... boję się o Lurkę przy kolejnych próbach... nie wiem co robić. mam 'chętnego' na łysole. mój kolega dobry... wiem, że miałyby tam dobrze, ale zdążyłam się w nich zakochać już wtedy kiedy pisałam 'biorę'... jutro ostatni dzień zastrzyków Lurci. mam nadzieję, że szybko wróci do fikołków... na razie siedzi ciągle prawie w kącie i skazuje Gandzię na samotne wylegiwanie się w hamaku... nie ma siły chyba się wdrapywać, chyba to lepiej... no nic... oby szybko zdrowiała...

Sheepiee 23.12.2011