ja tez!Entreen pisze:Jak zobaczyłam zdjęcie, pomyślałam dokładnie to samo, co Sky

Moderator: Junior Moderator
ja tez!Entreen pisze:Jak zobaczyłam zdjęcie, pomyślałam dokładnie to samo, co Sky
dolby_surround pisze:To ja też ukażę mą twarz. Tak Juwenaliowo, bo jedno z moich ulubieńszych, na którym wyszłam znośnie i na którym jestem bez TŻ![]()
Nie, to kostium na Juwenalia z mojej ukochanej, ukochanej *piszczenie* gry - Fallout. Jestem dość walnięta na punkcie gier. W przyszłym roku przebieram się za Sarę Kerrigan z StarCrafta ^^szczuruleczka pisze:dolby_surround pisze:To ja też ukażę mą twarz. Tak Juwenaliowo, bo jedno z moich ulubieńszych, na którym wyszłam znośnie i na którym jestem bez TŻ![]()
Haha, jaki Counter Strike
Świetne - Paintball?
Eee... ale Kerrigan przed czy po, jakby nie było, dość poważnej metamorfozie?dolby_surround pisze: Nie, to kostium na Juwenalia z mojej ukochanej, ukochanej *piszczenie* gry - Fallout. Jestem dość walnięta na punkcie gier. W przyszłym roku przebieram się za Sarę Kerrigan z StarCrafta ^^
po, po, po!!!valhalla pisze:Eee... ale Kerrigan przed czy po, jakby nie było, dość poważnej metamorfozie?dolby_surround pisze: Nie, to kostium na Juwenalia z mojej ukochanej, ukochanej *piszczenie* gry - Fallout. Jestem dość walnięta na punkcie gier. W przyszłym roku przebieram się za Sarę Kerrigan z StarCrafta ^^
(Mnie "po" podobała się bardziej)[/url]
No właśnie mam dylemat, mi też się "po" podoba bardziej, ale jak sobie wyobrażę, że ładuję się z tymi skrzydłami do autobusu... Ale z kolei przy tej "przed" nie wiedziałabym z czego zrobić zbrojęvalhalla pisze: Eee... ale Kerrigan przed czy po, jakby nie było, dość poważnej metamorfozie?
(Mnie "po" podobała się bardziej)
Mi się osobiście podobają najbardziej stroje Blood Elfów, głównie ze względu na kolor.valhalla pisze:Ja bym się za kogoś z WoWa przebrała
No właśnie skłaniam bardziej się ku tej opcji, bo już mam pomysłEntreen pisze:po, po, po!!!![]()
![]()
Uwielbiam Kerrigan