hahah "mam Cię!"
słodkie są, ah
 nie ma to jak fura ślicznych szczurasków.
 nie ma to jak fura ślicznych szczurasków.Moderator: Junior Moderator

nie ma to jak fura ślicznych szczurasków.
 nie ma to jak fura ślicznych szczurasków. ... nic wiecej tylko SLOOODKOSC!
... nic wiecej tylko SLOOODKOSC! 

:) <3
:) <3

Ogoniasta - marzenia sie spelniajaOgoniasta pisze:Przepiękne stado!! Duuuużo ogonków!!
Marzenie....
 ja zaczynalam majac jednego miziaczka
 ja zaczynalam majac jednego miziaczka  
  Osiadlam na laurach, jak to sie mowi
 Osiadlam na laurach, jak to sie mowi  
 Ratta - sama sie zdziwilam, jak to fajnie wyglada - tyle babelkow buszujacych razem. A teraz...wszystkie siedza w jednym rekawie w klatce, widok jest bezcenny - chcialabym sie podzielic, ale zdjecie i tak tego nie oddaRattaAna pisze:zbiorowe foty rozbrajające... a widok tylu szczęśliwych ogonków niezwykle pokrzepiający

Nue, a maszNue pisze:Świetne foty i takież szczuraski
Ale Brusi the bestRóżowy hipcio
 Hipcio jest faktycznie dosc rozbrajajacym szczurem
  Hipcio jest faktycznie dosc rozbrajajacym szczurem  Fuzzy maja taka dziwna wlasciwosc
 Fuzzy maja taka dziwna wlasciwosc  
 odmienna - ja juz Groszka daawno od Ciebie wymizialam. Strasznie mu sie zmienil charakter, widac juz po nim wiek, i zrobil sie bardziej miziasty niz kiedys nawetodmienna pisze:że Rude śliczne, Różowy Tyłeczek slodki- to jasne, ale do Groszka same ręce się wyciągają
 wiec nie stawial oporu, zeby wytarmosic
  wiec nie stawial oporu, zeby wytarmosic  
 zalbiś, taka tecza jest piekna, nie?zalbi pisze:jakie kolorowe stado
braciszek pozdrawia śliczna siostrzyczkę =)

Dorotka - moze ja powinnam nazwe tematu zmienic?Dorotka96 pisze:CSC - Cudowne Szczurze Cudowności
Śliczni szczurzy ludzie! Pocałować, pocałować...
 Myslalam, ze mam paskudy same
 Myslalam, ze mam paskudy same  
 Nakasha - do tej pory nie moge uwierzyc, ze to laczenie takie udane bylo. Patrzac na nie nie wiem, jak mogly do tej pory bez siebie zycNakasha pisze:Jakie fajne stadko

no i gratuluję udanego łączenia

uni - super smiechowe saunipaks pisze:Jakież one fajne ! Najbardziej mnie rozbawiły fotki ze szczuraskami w rogu łóżka , świetne
 kazdy szczurek co innego robi
 kazdy szczurek co innego robi  
 susu - najlepiej jak to jest fura slicznych i madrych szczuraskowsusurrement pisze:słodkie są, ahnie ma to jak fura ślicznych szczurasków.
 no, powiedzmy,ze niektore nadrabiaja uroda
 no, powiedzmy,ze niektore nadrabiaja uroda  
 TeliTelimenka pisze:Istne slodkosci... nic wiecej tylko SLOOODKOSC!
mniam mniam mniam CCC-cudowne ciurzyska całuje
 wycalowane
 wycalowane  diably wcielone
 diably wcielone  
 Dziekujealken pisze:Uff, przebrnęłam przez cały wątek, przeżywając jak telenowelę
Przepiękne szczurasy, ucałować proszę
 Nie liczylam, ze ktos ma tyle samozaparcia, zeby brnac przez te wszystkie strony
  Nie liczylam, ze ktos ma tyle samozaparcia, zeby brnac przez te wszystkie strony  
  Chociaz tak fajnie mi tu z Wami
 Chociaz tak fajnie mi tu z Wami  U nas wszystko w porzadku, stadko zgodne i kochane.
 U nas wszystko w porzadku, stadko zgodne i kochane. ) i juz pieknie zeszlo. Te problemy oczne nigdy nie dadza nam spokoju...
 ) i juz pieknie zeszlo. Te problemy oczne nigdy nie dadza nam spokoju... 

aha, czyli teraz mam zastosować metode odwrotnąDeli - widzisz, tak mnie pochwalilas, ze wrzucilam duzo zdjec, ze az zaniemowilamOsiadlam na laurach, jak to sie mowi

?? OK:
?? OK: 
  chyba nic nie podziała na mnie teraz, nie marnuj na mnie czasu
  chyba nic nie podziała na mnie teraz, nie marnuj na mnie czasu  

Do czego ? Do forumNie wiem do czego wsadzic rece!
 (ze tak się wyraże po "polskiemu":)!
 (ze tak się wyraże po "polskiemu":)! ?
?

Ha, no WŁAŚNIE!Nue pisze:Hej, co tam u Was? Tęsknimy za zdjęciami Brusi i nie tylko!

:
 : i nowi nieznajomi
 i nowi nieznajomi  

Chyba ja tu najbardziej się cieszę z Waszego powrotu. W dodatku z takimi cudnymi ciurami. Pisz o nich i pokazuj jak najwięcej zdjęć. Taką owieczkę to obecnie chyba tylko u Was można zobaczyć, więc nie żałuj nam fotek.
  Chyba ja tu najbardziej się cieszę z Waszego powrotu. W dodatku z takimi cudnymi ciurami. Pisz o nich i pokazuj jak najwięcej zdjęć. Taką owieczkę to obecnie chyba tylko u Was można zobaczyć, więc nie żałuj nam fotek. 

witamy powróconych i nawróconych
 witamy powróconych i nawróconych