Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zawsze zastanawiam się jaki jest patent na takie bogate kanapowe sesje jeśli kiedyś zdecyduję się pokazać moją jedyną fotelową to będzie śmiech na sali, z których modele nie uciekają i szczodrze prezentują swoje wdzięki ze wszystkich stron.
http://img301.imageshack.us/i/sdc16336.jpg/ buziiiiiiiiii :*
Dziekuje za piekną sesyję. Wlasnie zastanawia mnie ,w jaki sposob one tak grzecznie pozują, Ogoniasta pewnie je czyms faszerujesz:)?
Co do dziwacznych siostrzyczek, to fakt faktem Kokarda tez przemieszcza się stylem pająkowo-wężówym
i ewoluują identycznie, jesli chodzi o przytulasnosc:) Noo, pokrewienstwu nie da sie zaprzeczyc po prostu
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
*Delilah* pisze: Wlasnie zastanawia mnie ,w jaki sposob one tak grzecznie pozują, Ogoniasta pewnie je czyms faszerujesz:)?
hmmm...z reguły grzecznie siedzi i pozuje tylko Fibi. Kanapa jest nowa i sesja była robiona w momencie kiedy dziewczyny dopiero poznawały ten fragment umeblowania. Dlatego też Uchaty dziwoląg siedział spokojnie. Przywarła brzusiem do powierzchni kanapy i minęła długa chwila zanim zdecydowała się przemieszczać.
Po ilości zamieszczonych fotek widać, że najmniej oporów w zwiedzaniu nowej przestrzeni miały Pampuszek i Meggy. Je naprawdę ciężko utrzymać w jednym miejscu. Fotek cyknęłam im mnóstwo, a tylko kilka było w miarę ostrych.
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
A ja się wrócę do poprzedniej sesji. Baaaardzo spodobały mi się zdjęcia Fibi na tle tego czerwonego materiału - pięknie się to kontrastuje i widać jak lśni jej sierść Świetne... http://img193.imageshack.us/i/sdc15990.jpg/
Najpierw Vilemcio wita nowego towarzysza z IKEI. Jak widać na filmiku, chciała go tylko dla siebie. Na koniec nawet jej się na miłość zebrało. http://www.youtube.com/watch?v=LcW3gGaBIcU
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
zalbi pisze:dlaczego samce są takie ospałe i nie kicają tak po łózku z pluszakiem w pysiu?
też takie widoki chcę u siebie..
Samolce są za to miziaste i przytulaśne. Te moje świry nawet chwili na kolanach nie usiedzą.
W Królewskim dworze cisza i spokój. Królewny śpią właśnie w hamakowej norce i klatka wygląda na zupełnie niezamieszkaną.
Miałam zamiar wysprzątać i wyszorować pałac, ale nie będę im przeszkadzać. Poczekam do wieczorka, aż zawisną na prętach gotowe na bieganie i rozrabianie w pokoju.
Były filmy, teraz pora na kolejną porcję fotek.
Na królewskim dworze jakoś niespokojnie w ostatnich dniach. Królewny się tłuką...a właściwie jedna Królewna tłucze pozostałe.
Meggy...niebieski diabeł wcielony!! W klatce jest w miarę ok, ale na wybiegach wierzga wiecznie tymi swoimi różowymi szkitkami. Mam nadzieję, że szybko poustalają wszystko między sobą, bo doprowadzają mnie do malutkiego szaleństwa.