Jak dżamprezka?
Alkenowe nieznośne fifioły
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Moje babole przebrzydłe :) Lilak i Zutik świętują!
Spóźnione życzenia! Najsmaczniejszego, najszczurszego, najzdrowszego, najlepszego!
Jak dżamprezka?
Jak dżamprezka?
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Tematem imprezy był herbatnik
cóż, wyrodna pańcia zapomniała kupić czegoś jak była na mieście i potem jedynym wyjściem był sklepik osiedlowy, a gotówki było 3,20. ale Ziutka szaleje za herbatnikami i zawsze speeda dostaje, dawno tak nie zasuwała na wybiegu
zdobyczna rzodkiewka jest lepsza niż w klatce:

ciastko?
więcej ciastek?
mate z kubka tez lepsza niż z poidełka:

najczęściej spotykany na wyświetlaczu aparatu widok:

komiks o tym jak Karmelek miał ciastko i gdzie musiał wejść by mu go nie odebrano:

czasem wychodzę z mroku i można mi zrobić zdjęcie:

uklepię jej te hamaki:

różne tam takie buszowania, wytrzeszczałki i nietoperki:

zdobyczna rzodkiewka jest lepsza niż w klatce:

ciastko?
więcej ciastek?
mate z kubka tez lepsza niż z poidełka:

najczęściej spotykany na wyświetlaczu aparatu widok:

komiks o tym jak Karmelek miał ciastko i gdzie musiał wejść by mu go nie odebrano:

czasem wychodzę z mroku i można mi zrobić zdjęcie:

uklepię jej te hamaki:

różne tam takie buszowania, wytrzeszczałki i nietoperki:

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
http://s883.photobucket.com/albums/ac35 ... 0_2386.jpg pocałuj mnie, nie dostaniesz ciastka 
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Re: Moje babole przebrzydłe :) herbatnikowe party s.26
Wyczyny Karmelka - godne podziwu!
http://s883.photobucket.com/albums/ac35 ... 0_2421.jpg ten zwis na klatce - King Kong normalnie!
http://s883.photobucket.com/albums/ac35 ... 0_2421.jpg ten zwis na klatce - King Kong normalnie!
ona jest chyba z plasteliny bo ta szpara pod łóżkiem ma max. 2cmbubu pisze:http://s883.photobucket.com/albums/ac35 ... 0_2390.jpg![]()
Gdzie ten Karmel się jeszcze nie wciśnie ?!
http://s883.photobucket.com/albums/ac35 ... 0_2382.jpg
wysmukłe odnóże:)
wysmukłe odnóże:)
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Karmelek wiedział, gdzie się skutecznie schować z ciastkiem (przepraszam Cię, Lileczko
)
Ależ ta Ronja ma piękny kolorek, nooo!
Ależ ta Ronja ma piękny kolorek, nooo!
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Re: Moje babole przebrzydłe. chorobówka :/
Karmelek nam się pochorował. Rano wstaję a tu cały w porfirynie i ledwo się trzyma na nogach, i czasem wykonuje ruch głowa jakby odkrztuszał. No to w koszyk i do weta. Najbliżej na uniwersytet przyrodniczy bo 10 minut na nogach, bo do Strugały to podróż w dwie strony razem z wizytą trwa dwie godziny. No a poza tym przyjmowała od 16, Piasecki u siebie też.
Pani w ambulatorium średnio kumata o szczurach ale konsultowała się telefonicznie z Piaseckim, bo w gabinecie był jeszcze jeden szczurzy pacjent i to pod tlenem. Karmelek trafił pod lampę bo temperaturę miała 33 stopnie
niby brak objawów klinicznych ew. szmer w płucach. No ale jest bardzo osłabiona. Dostała steryd, antybiotyk, glukozę i witaminy. I antybiotyk do domu na 5 dni.
Nie wiem tylko czy ją dawać do klatki bo z jednej strony jakby ją dogrzewały to by było dobrze ale z drugiej jak ją włożyłam to była strasznie zdezorientowana a baby zaczęły ją obwąchiwac, tarmosić bo inaczej pachnie, w dodatku z jednej strony umazana roztworem witamin a z drugiej krwią bo wetka coś spartaczyła. Boję się żeby jej nie podziubały. Na razie siedzi w transporterze ze słoikiem z wodą i zjadła trochę banana.
Pani w ambulatorium średnio kumata o szczurach ale konsultowała się telefonicznie z Piaseckim, bo w gabinecie był jeszcze jeden szczurzy pacjent i to pod tlenem. Karmelek trafił pod lampę bo temperaturę miała 33 stopnie
Nie wiem tylko czy ją dawać do klatki bo z jednej strony jakby ją dogrzewały to by było dobrze ale z drugiej jak ją włożyłam to była strasznie zdezorientowana a baby zaczęły ją obwąchiwac, tarmosić bo inaczej pachnie, w dodatku z jednej strony umazana roztworem witamin a z drugiej krwią bo wetka coś spartaczyła. Boję się żeby jej nie podziubały. Na razie siedzi w transporterze ze słoikiem z wodą i zjadła trochę banana.
Oj 
To trzymamy kciuki, żeby słodki Karmelek jak najszybciej wydobrzał. Ciekawe, co to za choróbsko, tfu, na psa urok!
To trzymamy kciuki, żeby słodki Karmelek jak najszybciej wydobrzał. Ciekawe, co to za choróbsko, tfu, na psa urok!
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Podrapciaj wszystkie babeczki od nas, a chorutka wyprzytulaj, jeśli będzie miała ochotę.
-
klimejszyn
- Kontakt:
trzymam kciuki za zdrówko Karmelci ! 
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Trzymamy kciuki,
wymiziaj.
wymiziaj.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.