Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Będą, ale nie dziś. Bo jak otwieram drzwiczki, to już Cherry jest przy mnie i strasznie ciągnie do mnie, migiem na ramiona a reszta się wkurza i ją bije (dominuje) a potem jak zamykam, to latają po klatce a potem Miodynka siedzi przy mniej i ją pilnuje
Może kiedyś... Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
Hej! Oj oj były małe bójki i nawet chwilke zawisla na pretach a tak to juz tego nie robi, jest dzielna i sie nie poddaje
Reszta powoli sie przyzwyczaja sie do niej. Łączenie jest zakonczone - lubia sie ale czasami cos im nie pasi szczegolnie Miodynce i Mamusi. Cherry lubi sypiac z Milkym, Majtki i czasami z Lucynka.
Może kiedyś... Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
U mnie wszystko w porządku. Na DT zawitał Króliczek Maiko.
Mamusia ma nadal gruczolaka, powoli rośnie. U Miodynki także znalazłam gruczolaka małego w okolic sutka przy klatce piersiowej :/
Co jest z tymi gruczolakami! Niedługo będzie ciachanko, ale zadecyduję gdzie zrobić i wolałabym u dobrego szczurniętego weta, bo w Łodzi z wziewką jest marnie.
I stąd we Wrocławiu jest polecany Piasecki, który bierze do 100zł.
I pomyśleć że u mnie biorą 250zł czyli na 2 szczury wydałabym 500zł porównując do Wrocka, gdzie łącznie za dojazd, powrót, leczenie wydam od 190zł do 250zł
Ze mną: Gizmo, Frodo, Gus, Loki oraz pies Brutus i paput Hektor Za Tęczowym Mostem [*]: Edzio, Fredzio, Tarzan, Hedor, Gex, Radarek, Twix, Leon, Lestat, Kovu, Maniek, Dan, Winnie, Castiel[/color]