Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Telimenka pisze:To jak ma na imię ten Twoj sexownis?
Damian
Haha, jaki wynalazek xD Masakra.
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
czy mogłby mi ktoś wytłumaczyc kiedy przysługuje warunek na studiach? bo juz zgłupiałam..
czy jeżeli mam zaliczenie z danego przedmiotu i nie zdan egzaminu to wtedy mogę wziąc warunek
czy jeżeli nie zaliczę danego przedmiotu mogę wziąc warunek
kiedy np przechodzę na drugi rok i "poprawiam" przedmiot, którego nie zdałam na roku pierwszym?
kiedy nie mam innego wyjscia i muszę robic od nowa pierwszy rok?
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura. bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
Telimenka pisze:Landrynka, widzialysmy ale tu trzeba sie hamowac!
No właśnie Moderatorki muszą być grzecz(sz)ne
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp