Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Co do warunków to u nas jest tak:
Jak nie zdasz egzaminu to masz warunek niezaleznie czy na ni byłas czy nie. Jak nie byłas to wpisują z automatu 2 i jest traktowane jako niezaliczone. Jak nie zaliczy sie cwiczen to automatycznie ma sie warunek z cwiczen i z wykładu. Normalnie sie to zalicza w ciągu nastepnego roku.
Jak nie zdasz egzaminu to masz warunek niezaleznie czy na ni byłas czy nie. Jak nie byłas to wpisują z automatu 2 i jest traktowane jako niezaliczone. Jak nie zaliczy sie cwiczen to automatycznie ma sie warunek z cwiczen i z wykładu. Normalnie sie to zalicza w ciągu nastepnego roku.
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
czyli wtedy mozna kontynuowac dalej studia na drugim roku i zaliczyc jakby z pierwszym rokiem?pin3ska pisze:Jak nie zaliczy sie cwiczen to automatycznie ma sie warunek z cwiczen i z wykładu. Normalnie sie to zalicza w ciągu nastepnego roku.
-
- Kontakt:
patrz, co znalazłam :Telimenka pisze:ale jak wibrujace gacie wyskocza to sie uciesze! Beda dla mnie
http://www.sadistic.pl/tag/wibruj%B1ce%20majtki

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Tj film "brzydka Prawda" wlasnie z niego o tym wiem! 

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
klimejszyn:
:D
Ejj, tu są dzieci xD

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Widzę baby że w jakiś szał wpadłyście... lepiej niech to sb wróci....
-
- Kontakt:
przepraszamWentzowa pisze:klimejszyn:Ejj, tu są dzieci xD:D

bez szczurków...
W sumie jakby takie majty wyskoczyły, to nie wiem czy bym się przeraziła czy ucieszyła 

Nie wiem jak to jest na pierwszym roku, ale dalej na pewno tak jest. Nie wiem czy jest jeszcze jakis rozdział pierwszy rok-następne lata. Kiedys był, ale teraz chyba juz to znieśli. Nie wiem tez czy kazda uczelnia nie ma inaczej.zalbi pisze:czyli wtedy mozna kontynuowac dalej studia na drugim roku i zaliczyc jakby z pierwszym rokiem?pin3ska pisze:Jak nie zaliczy sie cwiczen to automatycznie ma sie warunek z cwiczen i z wykładu. Normalnie sie to zalicza w ciągu nastepnego roku.

Łohoho
Sama jedyna na forum nie licząc ukrytego i 2 gości 

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
lalala, a ja wlasnie zaczynam robic prezentacje do szkoly... 

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
O matko, zaraz zwymiotuję..
Jakos źle się czuję.. fakt, nie spałem w nocy, specjalnie, żeby te prezentacje zrobić (nie mam nawet połowy! D:), ale.. o matko..
Jakos źle się czuję.. fakt, nie spałem w nocy, specjalnie, żeby te prezentacje zrobić (nie mam nawet połowy! D:), ale.. o matko..
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
<sciana>Telimenka pisze:Juz lepiej opowiadaj sobie o mojej "myszce"
Teli, tobie wszystko z jednym, ale żeby od Ivci wymagać??

ten się nie myli, kto nic nie robi
Jestem wsciekła.

Jestem wściekła!
Offtop polecial do kosza. Porsze o nie pranie publicznie brudow, oraz nie cytoanie prywatych wiadomosci Uzytkownikow. Poszly tez ostrzezenia./ mod Telimenka
Offtop polecial do kosza. Porsze o nie pranie publicznie brudow, oraz nie cytoanie prywatych wiadomosci Uzytkownikow. Poszly tez ostrzezenia./ mod Telimenka