Moje słodkości :*
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moje słodkości :*
Gdyby to byla ropa to bym sie cieszyla... taka zmieniona tkanka wyszla ze srodka... z biopsji wyszlo ze to ziarniak zapalny wiec ropy sie nawet nie spodziewalam.
Kurcze boje sie strasznie jutra, Mała nie jest juz najmlodsza, poza tym wet mowil ze ma "za okragle" serce, mam nadzieje ze to nie bedzie mialo wplywu na jej reakcje na narkoze.
Przyda sie duzo kciukow...
Kurcze boje sie strasznie jutra, Mała nie jest juz najmlodsza, poza tym wet mowil ze ma "za okragle" serce, mam nadzieje ze to nie bedzie mialo wplywu na jej reakcje na narkoze.
Przyda sie duzo kciukow...
ze mną: Tequila i Lima :* :*
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
- susurrement
kciukamy bardzo mocno, oby wszystko było dobrze! 

ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
i ja trzymam kciuki. Ogonek co prawda, nie nabyta rzecz, ale jak życie pokazuje- lepiej bez ogonka, niż z chorym ogonkiem. 

My tez wszyscy trzymamy za pomyslne zakonczenie 

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
jedziemy na 15 dzisiaj...
tak na rozweselenie opowiem wam dzisiejsza bardzo poranna historie ;]
Matylda czasem laduje w transporterku jak musze sie wyspac a ona namietnie piluje kraty i tak bylo dzisiaj w nocy. Ja sobie spie w najlepsze i czuje na rece malutkie zimne stopki
obudzilam sie a tu Matylda wesolo sobie po lozku spaceruje... Byla ogolnie cala sytuacja troche przerazona i nie chciala dac sie zlapac. Myslalam ze bedzie siedziala pod lozkiem w nieskonczonosc, a ona zaraz po tym jak polozylismy sie dalej spac wyszla sobie na zwiedzanie
wczesniej zagrodzilismy czesc pokoju zeby nie poszla do kuchni. No i zaczelo sie polowanie na szczura
Ja z jednej strony Rafal z drugiej, ale gnojek nie dawal za wygrana
W koncu postawilam transporterek na srodku pokoju i sobie weszla szybko a ja od razu ja wzielam do klatki, no i dalej w kime... ale niestety tylko na godzinke :/
tak czy owak fajna taka pobudka przez zimne male stopki biegajace po mnie
dziekujemy za wszystkie kciuki!!
tak na rozweselenie opowiem wam dzisiejsza bardzo poranna historie ;]
Matylda czasem laduje w transporterku jak musze sie wyspac a ona namietnie piluje kraty i tak bylo dzisiaj w nocy. Ja sobie spie w najlepsze i czuje na rece malutkie zimne stopki

tak czy owak fajna taka pobudka przez zimne male stopki biegajace po mnie

dziekujemy za wszystkie kciuki!!
czekam na telefon z lecznicy juz ponad dwie godziny... strasznie sie stresuje :/ wogole mam dzisiaj na maksa pechowy dzien i mam bardzo zle przeczucia, jak nigdy... chce mi sie plakac i krzyczec na raz
-
Trzymam kciuki z całej siły...
Ausaya, kciukam bardzo mocno, trzymaj się 

-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
I jak?.... kciukam!
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

................i jak.............

mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
Mała juz w domku
wybudzila sie bez zadnych problemow, nie wiem skad byly te moje zle przeczucia... Juz sobie lazi po klatce, tzn suwa sie ;]
Ma uciete 1/3 ogonka, wiec mniej niz sie spodziewalam. Dr Wojtys rozciela guza przy mnie, okazalo sie ze to jednak nowotwor, na szczescie nie byl jakis rozlazly tylko zwarty i okragly, wiec jest duza szansa ze zadnych przerzutow nie bedzie.
A jaki byl komentarz Pani doktor? "Dobrze ze nadepnelas na ten nieszczesny ogonek..."
Predzej czy pozniej i tak bylby amputowany...
Dziekuje za kciuki! Jak widac pomagaja

Ma uciete 1/3 ogonka, wiec mniej niz sie spodziewalam. Dr Wojtys rozciela guza przy mnie, okazalo sie ze to jednak nowotwor, na szczescie nie byl jakis rozlazly tylko zwarty i okragly, wiec jest duza szansa ze zadnych przerzutow nie bedzie.
A jaki byl komentarz Pani doktor? "Dobrze ze nadepnelas na ten nieszczesny ogonek..."
Predzej czy pozniej i tak bylby amputowany...
Dziekuje za kciuki! Jak widac pomagaja

-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
To super

Oby jak najszybciej i bezproblemowo się zagoiło!

Oby jak najszybciej i bezproblemowo się zagoiło!

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij

Dobrze, że jest dobrze 
Teraz czekamy na zdjęcia ogonka
Uwielbiam szczury z takimi ogonkami... sama nie wiem czemu.

Teraz czekamy na zdjęcia ogonka

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Nin, ja też, mają w sobie coś.. niezwykłego