Moderator: Junior Moderator
przód takożBabli pisze:Łoo Masumi ma świetny tył![]()
Co za piękne panniska! Masumi z brązową pupcią wymiataa podobno szczury nie mogą mieć 3 kolorów
![]()
a reszta także pięknaaa !![]()
...o! ja nie mogę: ruda D...! coś pięknego!![]()
no wiadomo ,ze to sprawka jodynySzczurki ślicznościowe!!Kokarducha!!
![]()
Masumi trójkolorowa zachwycająca!Przyznaj się! W czy jej zadek moczysz??
![]()
Oj pociemniał, teraz jest bardziej rdzawo -ceglasty. DziwactwoGosiu, wydaje mi się że ten rudy tyłeczek jeszcze pociemniał?
Dziekujemy :*Dupka Masumi zaiste intrygująca...Głasków mnóstwo dla Lilitki i Runki i kciuki mocno trzymane
![]()
Usnipak, mowisz i maszCzekamy na obiecany (najlepiej obciachowy)filmik
a dziekowac, dziekowacDeli pierwszy raz chyba widzę twoje zdjęcie, jakie piękne włosy (i nie tylko)
Masumi ma świetną dupke
Ja też czekam koniecznie na obciachowy filmik
Rattastaram sie jak mogea co do Runinki i Lilitki - rozumiem Twe obawy Deli, ale staraj się być dobrej myśli!
merch ehhh....A Lilith nie da sie operowac, przy mnogich guzach wskazana jest sterylizacja , tylko nie wiem czy w Kraku ktos ma w tym doswiadczenie . Zapalenie ucha musisz wyleczyc calkowicie i najlepiej podawac jescze antybiotyki przez 5 dni. Niestety ucho jest w bliskosci mozgu ...
Dziękujemy :*Ja też przesyłam pozytywne myśli , żeby Lilitka i Runa się trzymały.Masumi jest naprawdę interesująco umaszczona od strony zadka
, podoba mi się!
Ahhh, przydało by sięAch, gdybym tylko miała siłę w spojrzeniu jak Kaszpirowski to już bym się z tymi guzkami Lili rozprawiła![]()
Łoo Masumi ma świetny tył![]()
przód takoż![]()
Kokardka wymiataa dla Masumi jak rudzieje tyłek, wow
Włosy masz przepiękne... i podoba mi się strasznie kolor ściany w pokoju![]()