Sheruunowe Potwory
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Paul_Julian
- Kontakt:
Re: Sheruunowe Potwory
Kurczę, to on jest " z domu" . Roczek to juz duzo, pewnie nie został od poczatku super oswojony. Najlepiej chyba byłoby dla niego zrobić osobne stadko, skoro reszta jest agresywna. Wg mnie ciezko bedzie Sznurka przekonac , ze swiat jest fajny i miły , skoro reszta go tłucze
Potrzeba mu duzo spokoju...

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Dałem ogłoszenie, może ktoś ma więcej doświadczenia ode mnie i zechce go przygarnąć do jakiegoś spokojnego domu..
Poczekam do poniedziałku i poszukam jakiejś klatki. Postaram się zdobyć tą, którą kiedyś miałem, z tego co wiem aktualnie jest u osoby, która ja kupiła, nieużywana.
Poczekam do poniedziałku i poszukam jakiejś klatki. Postaram się zdobyć tą, którą kiedyś miałem, z tego co wiem aktualnie jest u osoby, która ja kupiła, nieużywana.
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
-
- Kontakt:
Sheer, a poinformowałeś poprzedniego opiekuna Sznurka, że go oddajesz ? powinien wiedzieć.
kurcze, może temu maluchowi coś się w dzieciństwie przytrafiło ? może zaznał jakiejś krzywdy i dlatego jest taki strachliwy i nieufny ?
kurcze, może temu maluchowi coś się w dzieciństwie przytrafiło ? może zaznał jakiejś krzywdy i dlatego jest taki strachliwy i nieufny ?

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Wysłałem jakiś czas temu wiadomość na gg o problemach i prawdopodobieństwu, że będę musiał go oddać, ale nie doczekałem się odpowiedzi. Zaraz wyślę jeszcze raz, może coś nie doszło wtedy...
Właśnie też mi się tak zdaje. Był ze sklepu, więc może doznał tam jakiegoś urazu - nie wiem, uciekł im na przykład (tak jak moja ś.p. mysz Gabryśka - do końca życia bała się ludzkiej ręki) i wystraszył się, będąc ganiany, czy jakieś dzieci nachalnie stukały w szybę. A że był strachliwy z natury, to uraz mu został..
Nie wiem, takie hipotezy tylko mogę snuć.
Jak narazie staram się nadal go do siebie przekonać, oby były jakieś skutki.
Próbowałem też na jedzenie - gerberki, gotowany makaron, ba! nawet kawałek kotleta z obiadu. Nic. Nie dotknie, dopóki nie minie kilkanaście minut od mojego ostatniego zbliżenia się do transportera. Nie wspominając już o braniu z ręki..
Właśnie też mi się tak zdaje. Był ze sklepu, więc może doznał tam jakiegoś urazu - nie wiem, uciekł im na przykład (tak jak moja ś.p. mysz Gabryśka - do końca życia bała się ludzkiej ręki) i wystraszył się, będąc ganiany, czy jakieś dzieci nachalnie stukały w szybę. A że był strachliwy z natury, to uraz mu został..
Nie wiem, takie hipotezy tylko mogę snuć.
Jak narazie staram się nadal go do siebie przekonać, oby były jakieś skutki.
Próbowałem też na jedzenie - gerberki, gotowany makaron, ba! nawet kawałek kotleta z obiadu. Nic. Nie dotknie, dopóki nie minie kilkanaście minut od mojego ostatniego zbliżenia się do transportera. Nie wspominając już o braniu z ręki..

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
-
- Kontakt:
kurczę, biedactwo... 

bez szczurków...
- Paul_Julian
- Kontakt:
W tym topiku Sznurkowym pisze , ze nie lubi być brany na ręce.... Więc cos musiało się stać kiedyś 

Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
Parę fotosów z rana:
brzucholeek..
eehh..za krótki chyba jestem jeszcze, żeby sięgnąć..ale spróbuję!
..poddaję się!

niuchamy.
zaspany Misiek z rana, to nie jest ktoś, kogo można zaczepiać bez konsekwencji..
..Japek spróbował. I po chwili była kłótnia, której nie udało mi się zarejestrować 
pijemy we dwóch.
jęzoor

Vince w ujęciu kiblowym 

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 167c2.html Jeja, tez wzrok ^^
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... f7722.html Jakie piękności
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... f7722.html Jakie piękności

-
- Kontakt:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... f7722.html aaaaaaaaaaaaa ! <3
bez szczurków...
Widzę, że to zdjęcie ma powodzenie.
A więc nie będę oryginalna:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... f7722.html -boskie!

A więc nie będę oryginalna:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... f7722.html -boskie!

Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
-
- Kontakt:
bez szczurków...
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... f7722.html otwieram to zdjęcie i zza pleców słyszę krzyk mamy: "o Boże jaki śliczny"
cudo
wyglada jak niewiniątko 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Wszyscy się tym moim kluskiem tak zachwycają..
Skoro tak to jutro zrobię specjalną Dżeremiaszową sesyjkę! Gotujcie się xD

Skoro tak to jutro zrobię specjalną Dżeremiaszową sesyjkę! Gotujcie się xD
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..