Maluchy Pchełki :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- L'urine-Boruta
Re: Maluchy Pchełki :)
dziękujemy ;] dziewuchy dobrze się czują, niedawno wycisnęłam ropę z paskudnej rany Lurki [zalecenie weterynarza] i podałam doustnie leki
Lurcia jest baardzo dzielna.

Sheepiee 23.12.2011
L'urine ur. 5.10.2010r. - 1.02.2013r.
Gandzia: ur. 14.01.2011r. - 4.04.2013r.
- L'urine-Boruta
myślę, że to jeszcze nie czas... tym bardziej, że Lurka ma tą ranę otwartą. Daje jej leki itd, oczyszczam jej tą ranę, ale dopiero w środe okarze się co dalej.... Jeśli będzie konieczne czyszczenie chirurgicznie to jeszcze sobie poczekają. Nie chcę jej narażać na pogryzienia skoro ma jeszcze konkretne strupy i rany...

Sheepiee 23.12.2011
No, no. Lepiej się nie śpieszyć ^^
A u mnie, no spokój. Chłopaki to się kołtunią czasami ale to sporadycznie.
Kto jest u was Alfą? U mnie wbrew wszystkiemu Lay's ;d;d

A u mnie, no spokój. Chłopaki to się kołtunią czasami ale to sporadycznie.

Kto jest u was Alfą? U mnie wbrew wszystkiemu Lay's ;d;d
, Cyna, Soda Nafta [*]
- L'urine-Boruta
w klatce owłosionych Lurka dominuje bo była większa jak Gandzia doszła.
U Łysoków to trochę skomplikowane bo to siostry, razem dorastały itd [podejrzewam] no i raczej nie ma czegoś takiego jak dominować... ale jesli już to Nahi... jest ostrzejsza..
U Łysoków to trochę skomplikowane bo to siostry, razem dorastały itd [podejrzewam] no i raczej nie ma czegoś takiego jak dominować... ale jesli już to Nahi... jest ostrzejsza..

Sheepiee 23.12.2011
- L'urine-Boruta
macikowi trudno się odezwać bo jest w niemczech i ma komputer głupi ;]] u niej dominuje raczej Tago. Jest większy, a młody Edi czuje w obec niego respekt pomimo, że nic mu nie zrobił ;pp

Sheepiee 23.12.2011
Aha. ; )
Wstawisz może fote swojej klatki ? ; D Jestem ciekawa jak to wygląda, bo u mnie wieele sie zmieniło ;p
Wstawisz może fote swojej klatki ? ; D Jestem ciekawa jak to wygląda, bo u mnie wieele sie zmieniło ;p
, Cyna, Soda Nafta [*]
- L'urine-Boruta
nie ma czym się chwalić. dziewuchy teraz mają bardzo ubogo, ale planuję im conieco urozmaicić życie, ale to po woodstocku
/ teraz Lurcia i Gandzia mają pułkę i hamak, a Łysolki hamak który wciąż gryzą, kaptur i 'półkę' po winie ;p

Sheepiee 23.12.2011
- L'urine-Boruta
jutro jadę na tą 8:30 do weta... z jednej strony chciałabym, żeby Lurka przeszła ten zabieg czyszczenia ran, z drugiej trochę się boję jak będzie się budziła... moja suczka piszczała strasznie, nie wiem dlaczego... poza tym.. jej rany strasznie się goją i nie wiem, czy ta po czyszczeniu będzie ładnie schodzić...
ehm... mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i nie będę musiała się o nią martwić jutro....

Sheepiee 23.12.2011
Na pewno, oby było dobrze i pewnie będzie
Twoje dziewczyny to dzielne są

Twoje dziewczyny to dzielne są

, Cyna, Soda Nafta [*]
hej
jak tam łysolki z tym guzkiem już coś wiadomo bo trochę się martwię. U nas dużo guzów było i jestem przewrażliwiona.
Nasze paskudy zawsze na takie rany jak Lurka dostawały taki preparat Ozonella do przemywania i muszę powiedzieć że naprawdę ładnie się po tym ranki goją może zapytaj swojego weta jak będziesz. Ostatnio nawet Tosza jak rozgrzebała sobie szwy po operacji i miała mega wielką i głęboka ranę też to stosowaliśmy tylko zmieszane a antybiotykiem tak że polecam.

Nasze paskudy zawsze na takie rany jak Lurka dostawały taki preparat Ozonella do przemywania i muszę powiedzieć że naprawdę ładnie się po tym ranki goją może zapytaj swojego weta jak będziesz. Ostatnio nawet Tosza jak rozgrzebała sobie szwy po operacji i miała mega wielką i głęboka ranę też to stosowaliśmy tylko zmieszane a antybiotykiem tak że polecam.
ze mną Ogryzek Klusek Agusia Karmelek Czarna Kawa i Małe Zło
za TM Emileczka[*] Ciapeczka[*] Bobuszka[*] Tosia[*]
za TM Emileczka[*] Ciapeczka[*] Bobuszka[*] Tosia[*]
Byłam dziś z Lurką u weta, bo lurine nie mogła. Ranka się lepiej goi ale jest: straszna o.O Normlana dziura.Mała była dzielna. Widziałam te łysolki przebrzydłe. Słodkie mordki mają, od razu wsadziłam łapsko do klatki i czohrałam je. Dziwne, tępe uczucie.
Takie ciepłe kluchy
Takie ciepłe kluchy