moja Mafia
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: moja Mafia
Od Gwiazdkowa również moc kciuków! 

Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
dziękujemy:) ale mam wrazenie ze Muche rodzina z nieba wzywa:( cos osowiała sie robi nie wiem mam nadzieje ze to przez nowy zapach w pokoju (witaminy dla konia)
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
- rainbowbox88
- Kontakt:
ja też trzymam kciuki! musi być dobrze 

Nasze kochane kulcie: http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33994
Ze mną: Strażnik & Kleksik
Za TM: Franklin, Kacper, Rumcajs , Skipper i Harry
Muszko trzymaj się, życzymy powrotu do lepszej formy 

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
jejjj tyle mnie nie było... i gdyby nie Emi nie wiem kiedy bym tu trafiła:D
Zaczne od tego ze mam 2 tymczasy - 2 ciezarne kobiki które koleżanka wzieła z pseudo dla swojej samotniczki. Po tym jak wet stwierdził ze sa w ciazy stwierdziła ze nie podoła i dała mi mamuski na czas ciazy i odchowania małych:)
Dziewczyny sa smieszne nie jestem w stanie odróżnic szczerze mówiac czy to double rex czy fuzz maja meszek połączony z krótkimi miękkimi falami, jedna jest czarna a druga nie wiem ni to kawa ni to rude, obie maja czarne oczka:) Pierwsza będzie rodziła czarna - chyba bo ma juz całkiem spory brzuszek i ssutki powiekszone:) jak maluszki sie urodzą odrazu zakładam wątek adopcyjny:) sama z pewnościa tez sobie kilka panienek zachowam:)
a teraz wracam do mojej starej mafii:)
Kret i Kamikaze mi urosły strasznie i nawet nie wiem kiedy tzn Kamiś jest drobniejsza ale Kret to Muche przykrywa - wielki kawał baby:) Przez mamusię dziewuchy sa tak przeżarte ze suchą karmą zaczeły gardzić co innego jak mamusia rzyniesie brokułka czy fasolke, ostatnio ja nawet złapałam jak kupiła brokuła, zblanszowała go i zamroziła dla szczurów
Muchobździlowi znów cos wyskoczyło na grzbieciku jest twarde wczoraj było idealnie okrągłe dzisiaj jest owalne i strasznie ją boli:( co sie nie dotkne to drze sie jakbym ja obdzierała ze skóry, zreszta w przyszły czawartek ide z nią do weta na lucrin to odrazu obejrzy guzka.
wrzucam również zdjecia konia z dnia przyjazdu do nowej stajni:) Dodam ze okazało sie ze koń był bity od momentu złożenia wypowiedzenia niestetty nikt dziada za ręke nie złapał ale po zachowaniu konia można było wiele wywnioskować a na dokładkę w dniu wyjazdu znalazłam w boksie młodego drut taki zakrecony ok 3 metry nie sadze zeby w słomie sie ukrył;/

Zaczne od tego ze mam 2 tymczasy - 2 ciezarne kobiki które koleżanka wzieła z pseudo dla swojej samotniczki. Po tym jak wet stwierdził ze sa w ciazy stwierdziła ze nie podoła i dała mi mamuski na czas ciazy i odchowania małych:)
Dziewczyny sa smieszne nie jestem w stanie odróżnic szczerze mówiac czy to double rex czy fuzz maja meszek połączony z krótkimi miękkimi falami, jedna jest czarna a druga nie wiem ni to kawa ni to rude, obie maja czarne oczka:) Pierwsza będzie rodziła czarna - chyba bo ma juz całkiem spory brzuszek i ssutki powiekszone:) jak maluszki sie urodzą odrazu zakładam wątek adopcyjny:) sama z pewnościa tez sobie kilka panienek zachowam:)
a teraz wracam do mojej starej mafii:)
Kret i Kamikaze mi urosły strasznie i nawet nie wiem kiedy tzn Kamiś jest drobniejsza ale Kret to Muche przykrywa - wielki kawał baby:) Przez mamusię dziewuchy sa tak przeżarte ze suchą karmą zaczeły gardzić co innego jak mamusia rzyniesie brokułka czy fasolke, ostatnio ja nawet złapałam jak kupiła brokuła, zblanszowała go i zamroziła dla szczurów

Muchobździlowi znów cos wyskoczyło na grzbieciku jest twarde wczoraj było idealnie okrągłe dzisiaj jest owalne i strasznie ją boli:( co sie nie dotkne to drze sie jakbym ja obdzierała ze skóry, zreszta w przyszły czawartek ide z nią do weta na lucrin to odrazu obejrzy guzka.
wrzucam również zdjecia konia z dnia przyjazdu do nowej stajni:) Dodam ze okazało sie ze koń był bity od momentu złożenia wypowiedzenia niestetty nikt dziada za ręke nie złapał ale po zachowaniu konia można było wiele wywnioskować a na dokładkę w dniu wyjazdu znalazłam w boksie młodego drut taki zakrecony ok 3 metry nie sadze zeby w słomie sie ukrył;/

u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
A zdjęcia ciężarówek? 
Muszko, trzymaj się i niech bolesne paskudztwo sobie idzie!

Muszko, trzymaj się i niech bolesne paskudztwo sobie idzie!
Cynamon Imbir Karmel Wanilia
Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
nie mam dzis do mnie przyszly a po sesji zimowo-Goliatowej narzeczony odzyskal po pol roku swoj aparat:D

Ja też chce takiego Goliatka!

Jak ta czarnulka nie jest cała w meszku to pewno double rex.

Wieeelkie mizianooo dla mafii!

Muszę podtuczyć Lusię i spółkę skoro Twoje takie fileciki dorodne są!

tylko Kret jest taki dorodny:) mogłaby za samca robic:D a jak coś chce to ma oczy jak kto ze Shrek'a;D
A nie każdy szczurek tak robi?sylwiaj pisze:a jak coś chce to ma oczy jak kot ze Shrek'a;D

Tłuściochy są faaajne! Fela waży pół kilo i też za samca może robić.

Z utęsknieniem czekam na zdjęcia mafii i dwóch gratisów.

- rainbowbox88
- Kontakt:
Potwierdzam, tłuściochy są fajne - mój Kacperek waży przecież 570 g, ale grubym bym go nie nazwała, jest po prostu duży 

Nasze kochane kulcie: http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33994
hahaha Kacperkowa skóra tyle waży:D
Tłusty szczur zaczyna się od 600g
Przynajmniej dla mnie 
Poniżej tego są tylko "dobrze odżywione"

Poniżej tego są tylko "dobrze odżywione"

Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
- SkywalkerYoda
Muszeńko Kochana, trzymaj się, choroby precz!!!!! Trzymam kciuki, Szczurki trzymają ogonki, a z nieba czuwa Skywalker i Yoda!
I długowieczny Dwukropek też
Musi być dobrze!
Koń śliczny, a tego dziada, który go bił, to pasowałoby batem tak samo potraktować!
Maluszki.... no to czekamy na fotki Cieżarówek

Koń śliczny, a tego dziada, który go bił, to pasowałoby batem tak samo potraktować!
Maluszki.... no to czekamy na fotki Cieżarówek

Bo umrzeć to zbyt mały powód, żeby przestać kochać
Właśnie! Poród tuż, tuż! Fotyyy!