Szczurobajki (mało)polskie
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Mój oddział
Ten głupol wkłada głowę do dziurki, i patrzy co ma pod balkonem [tak, tak, drugi balkon
]

Re: Mój oddział
Babli pisze:Ten głupol wkłada głowę do dziurki, i patrzy co ma pod balkonem [tak, tak, drugi balkon]

wymziać ode mnie!
<*> Moje aniołki<*>
szczurki: Bunia, Sali, Gryzia, Rubi, Chloe; chomiki: Pipi, Emi
szczurki: Bunia, Sali, Gryzia, Rubi, Chloe; chomiki: Pipi, Emi
Re: Mój oddział - wiosennie :)
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Terakotka.. Schudło moje biedactwo
Tuczę te małe labinki na boku, a Terakotka to dodatkowo niejadek. I taka biedulka, ledwo do 200g dociągają, a staram się dodać im kilogramów.. eh. Wzmacniamy dzieciątka obecnie. Jak mała jeszcze troszkę schudnie, to zastanawiam się czy do weta jej nie pociągnąć. Mam nadzieję, że odzyska chęci do życia, teraz niemrawa taka, i śpi sporo..
Z weselszysz.. zdjęcia Dardanelle, Chorche, Benitta, a Biały spał sobie, oraz Dżinusia, Mila, Bablisia, Nisha chyba też gdzieś tam jest, i Gruba

Proszę bardzo, miłego oglądania życzę

Z weselszysz.. zdjęcia Dardanelle, Chorche, Benitta, a Biały spał sobie, oraz Dżinusia, Mila, Bablisia, Nisha chyba też gdzieś tam jest, i Gruba

Proszę bardzo, miłego oglądania życzę

Babliś, kilogramów to Ty im lepiej nie dodawaj bo mogło by się to i dla ciebie, i dla nich źle skończyćBabli pisze:a staram się dodać im kilogramów..

A tfu! Gramów miało być 

http://s562.photobucket.com/albums/ss68 ... 00x600.jpg jak dziki szczurek wygląda. 

Babli i Gruba są świetne 
Babli to taki dziki obierzyświat - http://s562.photobucket.com/albums/ss68 ... 00x600.jpg
A na poprzedniej sesyjce baardzo mi w oko wpadła niebieska kapturka, śliczna jest
Te Twoje szczurzaki to mają życie
Takie wypady na balkon i takie widoki z balkonu
superrr

Babli to taki dziki obierzyświat - http://s562.photobucket.com/albums/ss68 ... 00x600.jpg
A na poprzedniej sesyjce baardzo mi w oko wpadła niebieska kapturka, śliczna jest

Te Twoje szczurzaki to mają życie

-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Ta niby rynna na balkonie to na kwiatki
?
Świetne paszczuraki!
Ten agutek wymiata

Świetne paszczuraki!
Ten agutek wymiata

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Oczywiście, że na kwiatki! A konkretnie na kwiatki w doniczkach
A, który agut
? Bablisiowa czy Dżindżer ?
Dziękujemy bardzo za zachwyty
Niestety dzisiaj burza i paskudnie jest, a balkon nam zlało, więc dopiero jutro postaram się ogrodzić balkonik 

A, który agut

Dziękujemy bardzo za zachwyty

- Czerwonaona
Imponujące stadko ahhhh rozplywam się:)No a te widoki ....ja to tylko z okna inne bloki widze:-/
Kurczak. Byłam u kuzynki na noc. Wracam do domu.. Aluzyj i Kyuutek 'ciągną' [po swojemu] mnie do hamaczka. Zaglądam do wnętrza, Terakotka wygląda jak Tajgusia, wtedy. To było dosłownie parę minut temu. Już rozmrażam nutri, vibovit jest.. lakcid itp, też w pogotowiu. Muszę jechać do wetki. Z tym, że z nikim się nie zabiorę, jest paskudna pogoda, a Terakotka okropnie się stresuje poza znanymi miejscami. Boję się, że jej zaszkodzę bardziej, niż pomogę. Pojadę, ale nie wiem kogo zabrać z nią.
Najlepiej czuje się z Kyuu, ale z kolei, boję się zabrać zdrową labinkę w taką pogodę
. Teraz nie wiem kogo zabrać. Bo bez Kyuu będzie się stresować dużo bardziej, ale nie chcę mieć dwóch chorych labinek.. Ludu, doradźcie.
Najlepiej czuje się z Kyuu, ale z kolei, boję się zabrać zdrową labinkę w taką pogodę

Hm.. ja bym wzięła labinkę, dałabym dużo więcej szmatek, opatuliła na maxa transporterek i w drogę, lepiej dla Terakotki. Myślę, że się nie rozchoruje Kyuu, razem dadzą radę
.

Nie bierz Babliś nikogo. Musisz ją odseparować od stada, innej opcji nie ma
No i postaraj sie z tym wetem jak najszybciej...
Trzymamy kciuki.

No i postaraj sie z tym wetem jak najszybciej...
Trzymamy kciuki.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
O 10:08 mam busa. Terakotka zaraz zostanie odizolowana. Dzięki Nina.
Prosimy bardzo o kciuki.
Prosimy bardzo o kciuki.