He,he!!!Normalnie teraz sceny ze szczurami wygryzającymi mi zeby będą się po nocach śniły!!!
sr-ola pisze:
Już widzę ten obrazek- taka muza w tle a nasz przystojniak Frodo vel Teksańska Masakra Piłą Łańcuchową vel Słodka dupcia vel Niebieskie Marzenie sieje zgrozę w swym pluszowym domko- kocie

uuuu, wskakuję pod kocyk bo strach

I jak tu teraz spać spokojnie???...
Ale coś jest w tych niebieściakach od puszczyka,bo nie tylko ja mam ten problem...Co dziwniejsze,ich tatuś ma właśnie straszne zapedy (
wybaczcie niedociągniecia w mojej pisowni,ale klawiatura mi świruje,nie moge wpisać e z kreską... ) niszczycielskie...Dziwne,bo to raczej domena bab...

Mam nadzieję,że mu przejdzie,bo pańcia przyzwyczajona do kulturalności swoich panów...
Kurcze,tylko Dżuniora mi szkoda...Chyba go ewakuuję z klatki,zanim całkiem go pociacha...W poprzednim domku,usilnie wstawiał nowe drzwi w miejscu,które ciągle zaszywałam...
A teraz poproszę raz jeden jeszcze włączyć ten sam podkład muzyczny...
Przed chwilą podlałam kwiatki,a moja cudna córcia zwaliła z kwietnika ten z największą doniczką...Na dywan...
Wyobraźcie sobie to błotko...
Nie wiem jak w ogóle mam sie teraz za to zabrać...
Same szkodniki!!!I tak kilka razy dziennie...Ciągle tylko miotła,szmata,Vanish...Help...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe
http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38