Co najlepsze (a może i najgorsze) - ostatnio pisałam, że po śmierci mojego obecnego stadka nie będzie doszczurzania. Nie ma takiej opcji! Będą adopciaki jak najbardziej
Kluska i spółka :)
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Kluska i spółka :)
Będę ją spłacała 2 lata, ale myślę, że warto  

Co najlepsze (a może i najgorsze) - ostatnio pisałam, że po śmierci mojego obecnego stadka nie będzie doszczurzania. Nie ma takiej opcji! Będą adopciaki jak najbardziej
 Może mieszane stadko? Samiczki i samce bez jajek? Kto wie  

Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...

haha to jak kredyt 

wziełaś na raty czy co ?

wziełaś na raty czy co ?

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ...
HahahahKluska123 pisze:ostatnio pisałam, że po śmierci mojego obecnego stadka nie będzie doszczurzania. Nie ma takiej opcji! Będą adopciaki jak najbardziejMoże mieszane stadko? Samiczki i samce bez jajek? Kto wie
Wyszukiwarka nie gryzie

- last.drop.of.blood

Aż 2 lata? Bardzo długo, ale na pewno warto. 

Moi przyjaciele:
-szczurki: Ate[*], Fames[*], Echo, Nemezis
-koty: Perle, Franek[*]
-psy: Kropka, Cosmo
-ptaki: Papuga, Emilka (kura)[*]
GRECKIE BOGINIE- http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=35487

-szczurki: Ate[*], Fames[*], Echo, Nemezis
-koty: Perle, Franek[*]
-psy: Kropka, Cosmo
-ptaki: Papuga, Emilka (kura)[*]
GRECKIE BOGINIE- http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=35487
W zooplusie musiałam zapłacić całą kwotę, ale załapałam się na 10% rabat na klatki plus 2% rabatu, więc zapłaciłam 1149zł 
Malachit się ze mnie śmieje

Tak, 2 lata, rozłożyłam sobie na 'studenckie' kwoty

Malachit się ze mnie śmieje
Tak, 2 lata, rozłożyłam sobie na 'studenckie' kwoty
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin

akzi wzięłam pożyczkę 
 Zapomniałam napisać.

To jest mania 
 Gratuluję klatki.
Muszę przyznać, że przejęłam się chorobą Białego, trzymam kciuki by było dobrze i melduj, co tam!
przejęłam do tego stopnia, że kiedy Speedy'emu spuchła łapka, pognałam do weta jak na skrzydłach i dopiero na miejscu uświadomiłam sobie, że raczej ofiara sobie ją potłukł, niż ma nowotwór...

Muszę przyznać, że przejęłam się chorobą Białego, trzymam kciuki by było dobrze i melduj, co tam!
przejęłam do tego stopnia, że kiedy Speedy'emu spuchła łapka, pognałam do weta jak na skrzydłach i dopiero na miejscu uświadomiłam sobie, że raczej ofiara sobie ją potłukł, niż ma nowotwór...
Cynamon Imbir Karmel Wanilia
Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura

Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
Straszna i okrutna mania  

Będę cały czas pisała, ja mam nadzieje, że doktor będzie mógł w końcu określić co się dzieje z nim, on ma dopiero 8 miesięcy, a co chwilę coś mu dolega

Będę cały czas pisała, ja mam nadzieje, że doktor będzie mógł w końcu określić co się dzieje z nim, on ma dopiero 8 miesięcy, a co chwilę coś mu dolega

Ano śmieje, bo już wcześniej jak pisałaś, że powoli koniec ze szczurami ALE Fadocha nie może siedzieć sam, więc Batman i Robin i wielka podróż do Szczecina to już się podśmiewałam i wiedziałam, że tyle z tego będzie 
 bo szczuromaniactwo to przecież jest choroba nieuleczalna, nawet ci, co robią odwyk to i tak wracają! 
A Białaskowi dużo zdrowia życzymy!

A Białaskowi dużo zdrowia życzymy!
Wyszukiwarka nie gryzie

Chciałabym żeby Biały wyzdrowiał, bo jego też czeka kastracja, ale we wrześniu

- 
				Nietoperrr...
 - Kontakt:

Taka mania,szczury dożylnie,klatki do wciągania nosem 
 Wiem coś o tym,sama poległam...I przy szczurach i przy klatce,a niby uczulenie,niby brak kasy... 
 Dla ćpuna nie ma rzeczy niemożliwych,po prostu MUSI!!! 

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38

Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Gdyby jeszcze ta moja astma oskrzelowa przeszła, to może bym się cieszyła z tego uzależnienia  

Z Białym jest niestety coraz gorzej... Rentgen nic nie wykazał, mały dostaje sterydy, ale dzisiaj jest cały w porfirynach, oczka, nosek zalane, nic nie chce jeść. On ma dopiero 9 miesięcy  
 Dzisiaj kolejna wizyta u dr Piaseckiego, kolejna niewiadoma, a szczur się męczy...

Białasku, nie wydurniaj się! Kciuki trzymam. 
 Tak to z tymi albinoskami już bywa.. 

Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]

W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Dawno tu u Ciebie nie byłam, zostałam na etapie "ograniczam się ze szczurami z powodu alergii" a tu taka klata i to na kredyt;)
Bardzo się cieszę i życzę zdrówka dla Białaska, musi być dobrze

Bardzo się cieszę i życzę zdrówka dla Białaska, musi być dobrze
Dziewczyny: 
Chłopaki:
Za TM: Fred Bimber Konan Zgredek Biała Ruda Haśka Czarna Didi Hak Smok Blanka Fufa Grzmot Lukrecja Wróżka Wilk Duch Delicja
"Beyond the door there's peace I'm sure,
And I know there'll be no more tears in Heaven”

Chłopaki:
Za TM: Fred Bimber Konan Zgredek Biała Ruda Haśka Czarna Didi Hak Smok Blanka Fufa Grzmot Lukrecja Wróżka Wilk Duch Delicja
"Beyond the door there's peace I'm sure,
And I know there'll be no more tears in Heaven”