Futrzaste Stadko <:3 )~~

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
madziastan
Numer GG: 8345513
Kontakt:

Re: Futrzaste Stadko <:3 )~~

Post autor: madziastan »

Wczoraj zaczęłam sprzątać u szczurów, czysta przyjemność, jestem mega zadowolona z Perfecta :) Nie wiem czemu akurat teraz o tym piszę skoro Perfecta mam juz od jesieni tamtego roku. Zawsze przy sprzątaniu jestem taka zrelaksowana i nie muszę cała wejść do klatki. Kiedyś miałam fureta XL. Ale mniejsza o to :)

Stadko ma się dobrze, podkichuje troszkę i wciskam im do jabłek immuactiv. Cherry nadal jest taka drobna choć troszkę urosła. Rude siostry po staremu mają się dobrze, Majtki jak zwykle odpychuje pyszczkiem mojego palca jak mam chęć ją zagłaskać. Gdyby reszta była jak Majtki,to bym wiedziała czy życzą głaskania czy nie :D No i jeszcze Milky, taki tam gruby głuptas, ma wory pod pachami, tłuściutki jest mimo że waży 470g. To niemożliwe. Waga przecież jest dobra.

Czas na zdjęcia:
Obrazek

Lucynka
ObrazekObrazekObrazek

Cherry
ObrazekObrazekObrazek

Milky
Obrazek

Majtki
ObrazekObrazekObrazek

U Maiko po staremu, kica, wariuje, zaczepia i je. Udaje że jest kotem/szczurem - skacze na górę klatki (jego), skacze na łóżko, na meble, na parapet... nie pozwalam na to... chyba zaczyna mieć bunt młodzieńczy?

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

i trochę 'wiosny'

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Może kiedyś...
Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
Awatar użytkownika
emi2410
Kontakt:

Post autor: emi2410 »

Maiko cudny, szczurasy cudne, no czegóż chcieć więcej! ;D Wymiziaj zwierzyniec. :)
Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Awatar użytkownika
madziastan
Kontakt:

Obrazek
Może kiedyś...
Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
xiao-he
Kontakt:

Post autor: xiao-he »

:D
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając
[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Awatar użytkownika
Sky

Post autor: Sky »

Bardzo fajna klatka, szkoda, że ja nie mogę sobie takiego mebla w pokoju postawić :P
A Maiko to już towarzysz domu na stałe, bo pamiętam, że chyba miał gdzieś wątek adopcyjny ;)
W pamięci Cookie, Biscuit, Manu, Muffin, Anouk, Kavi, Tytus i Festus.

http://www.szkicz.blogspot.com <- rysuję sobie.
Awatar użytkownika
margot1408

Post autor: margot1408 »

madziastan pisze:Obrazek
Milky chyba nie przepada za pozowaniem do rodzinnych zdjęć :)
[/color]
[*] Sonia, Maksiu, Frideluch, Lotka, 3N: Nessie-Serdelek, Maleństwo, TurboNorka - mój prosiaczek i dwie szare śliczności: Uszatka i Puchatka, Rudasek, Myszorek[/b]
Awatar użytkownika
madziastan
Kontakt:

Niestety, jego ciężko było utrzymać na foteliku. Tylko wiał i wiał i wiał a dziewczynki pozowały się oprócz Majki i Cherry, wspinały się na oparcie i musiałam je sadzić :D
Może kiedyś...
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

Jakie te rude coraz bardziej rude! :D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Awatar użytkownika
madziastan
Kontakt:

A jak się ma ich siostra Duszka, Nietoperrrrku?
Może kiedyś...
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

Duszka jakiś czas temu miała tłuszczaka.Szybko został usunięty.Poza tym to silna kobita,alfa w moim stadzie,pięciu chłopa ma pod sobą,choć ostatnio ma dość jajecznych i chwilowo oddzielamy,bo ją męczą okropnie ::) Faceci :P
Druga siostra Tosia zdrowa jak ryba.Kurcze,aż dziw,bo dziewczynki to zwykła karmówka była... ::)
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Awatar użytkownika
madziastan
Kontakt:

Stadko dalej jest tfu tfu zdrowiutkie i to mnie bardzo cieszy :) Dzisiaj wzięło mnie na robienie zdjęć zwierzakom. Królik po staremu je, biega i śpi. Stadko także. Kupiłam fajną klatkę 100 cm i będę na nią czekać od poniedziałku :) Króliś Maiko być może zamieszka w domku u koleżanki mojej mamy. Koleżanki mąż tak zagłaskał Maiko, pobawił się z nim i pytał się o niego. Oni sami mieli kiedyś królika. Zresztą zobaczymy :) Czas na zdjęcia :)

Ząbki Majtki
Obrazek

Łapka Cherry i w tle Miodynka
Obrazek

Cherry
ObrazekObrazekObrazek

Milky :D (przepraszam że ciebie obudziłam ::) )
Obrazek

Lucynka
ObrazekObrazekObrazek

Maiko
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Może kiedyś...
Awatar użytkownika
margot1408

Post autor: margot1408 »

Wszystkie zdjęcia są świetne, ale najbardziej podoba mi się Maiko pozujący słupka ;D Nie wiem czy mam trzymać kciuki za domek Maiko, bo chyba się już zadomowił u ciebie... ;)
[/color]
[*] Sonia, Maksiu, Frideluch, Lotka, 3N: Nessie-Serdelek, Maleństwo, TurboNorka - mój prosiaczek i dwie szare śliczności: Uszatka i Puchatka, Rudasek, Myszorek[/b]
xiao-he
Kontakt:

Post autor: xiao-he »

Hehe kocham Maiko, zgłoś go do Tap Madl bo pozuje genialnie :)
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając
[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Awatar użytkownika
madziastan
Kontakt:

no u mnie jest na stałe i oddać nie zamierzam :) zdecydowałam się :)
Może kiedyś...
Awatar użytkownika
madziastan
Kontakt:

Przybyła do nas nowa klatka dla Maiko (100cm). Akurat Maiko był w innym pokoju, to zaczęłam rozpakować klatkę i meblować. Później dotarło do mnie że klatka ma odstępy 2,5cm i Cherry, ta drobniejsza może przeciśnąć między pręty :/
Więc wypuściłam szczury i piersze co, to zaczęły bezszczelnie zwiedzać klatkę Maiko (no cóż, otwarta była)

Przed
Obrazek

Po
Obrazek
Może kiedyś...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”