Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Sheeruun

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: Sheeruun »

Ten rysunek mnie męczy. Wczoraj zasnąć nie mogłem przez te tło!
Shit.
A w ogóle to byłem z psem na podwórku, tyle śniegu, że w nim "pływała" a nie chodziła.. tylko łeb wystawał :D
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Pada śnieg, pada śnieg...
Heh, fajnie ;D
Szkoda, tylko, że było +1, bo sie wszystko podtopiło i nie ma puszystego śniegu, tylko twardy i chrupiący.

Niech sie ktoś za mnie nauczy rachunkowości na 5 :P Tylko obliczanie wynagrodzenia 8)
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Ogoniasta

Post autor: Ogoniasta »

Cudowna zima!! ;D
Patrząc za okno uświadamiam sobie, że trzeba uważać czego sobie człowiek życzy...w Sylwestra powiedziałam, że chciałabym zimy takiej, jak za naszych dziadków, kiedy to żeby dojść do kościoła trzeba było tunele kopać, tyle było śniegu.
Stwierdziłam, że mi wystarczy tyle, żeby autem się nie dało przejechać...niedużo brakuje! ;D
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Awatar użytkownika
Filipw
Kontakt:

Post autor: Filipw »

pada i u nas!!!
ale rzadko... może się rozpada >:D
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

U nas tez pada , a ma być coraz zimniej o_O

A polowę węgla już zużyliśmy :/
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
grzesia

Post autor: grzesia »

A u nas wczoraj padało :P I musiełam z kumplami odwołać wyjazd do Wawy bo autobusy w zasadzie nie jeżdziły :P A mielismy jechać na Parnasusa do kina, może ktoś był?
Awatar użytkownika
LaCoka

Post autor: LaCoka »

grzesia pisze:A u nas wczoraj padało :P I musiełam z kumplami odwołać wyjazd do Wawy bo autobusy w zasadzie nie jeżdziły :P A mielismy jechać na Parnasusa do kina, może ktoś był?
Ja się dopiero wybieram ;)
U mnie dzisiaj jest taki mróz, że jak mój pies wszedł na stertę śniegu, którego wczoraj nasypało to nawet się nie zapadł ;P a swoje waży ;)
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Awatar użytkownika
LaCoka

Post autor: LaCoka »

Uhh, właśnie trafiłam na ogłoszenie jakiejś panny, że szuka kogoś kto użyczy jej samca do krycia jej samiczki bo jej się maluchów zachciało ;/
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Awatar użytkownika
Vicka211

Post autor: Vicka211 »

tak, tak. cudooowna zima. nie ma to jak wracać z dworca, zmachana jak nie wiem, bo pociąg zamiast na peronie 2, był na peronie 4 i przebiegłam 2 razy całą stację, wychodzę z autobusu, a tu nikt nie raczył odśnieżyć chodników, i idę ja biedna przez te zaspy, z myszą w kartonie, i wyglądam z deka dziwacznie, próbując szybko iść z tym kartonem, coby mi mysz nie zmarzła, ale zuy śnieg pochłania moje łydki :P
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
grzesia

Tak, ostra zima :P
Myślę, że Parnasus się dobrze zapowiada:) Lepiej niż Avatar :P
Trzymajcie mnie....Weszłam do tematu o interwencji w pseudo a tam takie piękne myszony do adopcji ::)
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

grzesia pisze:A u nas wczoraj padało :P I musiełam z kumplami odwołać wyjazd do Wawy bo autobusy w zasadzie nie jeżdziły :P A mielismy jechać na Parnasusa do kina, może ktoś był?
Byłem wczoraj , bardzo mi sie podobał . Spodziewałem sie czegoś innego , bo nie czytałem opisu .
Mówić nie bedę o czym jest , bo nie chcę psuć filmu . Film bardzo ładny , trochę straszny ( ale nie thriller ani horror) , dośc smutny i dający do myslenia.
Przynajmniej wg mnie .
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

O ja ide w niedziele na to ;D
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

LaCoka pisze:Uhh, właśnie trafiłam na ogłoszenie jakiejś panny, że szuka kogoś kto użyczy jej samca do krycia jej samiczki bo jej się maluchów zachciało ;/
Pisałaś do niej? ;> Ja moge jakby co :P
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Sheeruun

Post autor: Sheeruun »

Ale się zmęczyłem sprzątaniem u szczurów.. aż mi gorąco, a to w zimę rzadkość ;D
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
grzesia

Paul_Julian pisze: Byłem wczoraj , bardzo mi sie podobał . Spodziewałem sie czegoś innego , bo nie czytałem opisu .
Mówić nie bedę o czym jest , bo nie chcę psuć filmu . Film bardzo ładny , trochę straszny ( ale nie thriller ani horror) , dośc smutny i dający do myslenia.
Przynajmniej wg mnie .
O to świetnie ;D To za tydzień jedziemy choćby nie wiem jaki mróz był ;D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”