Dwa szczuraki, dwa koszaki, cztery ptaki i dzieciaki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: szczurzyce z lancre: łączenie. operacja flarki
ojoj biedna perdita , a flarka juz OK? No i teraz to juz napewno bedzisz musiala kpic aparat to moze sie w koncu szczurzych fotek doczekamy.
Jejku, biedactwo 
Pogłaskaj po stópce od nas.
Dlatego moje potwory dostają tylko polarki, nawet poszatkowane nie drą sie w nitki.

Pogłaskaj po stópce od nas.
Dlatego moje potwory dostają tylko polarki, nawet poszatkowane nie drą sie w nitki.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
merch ja mam od dawna aparat
nina: to nie była szmatka przeznaczona dla szczurów, magrat ją kiedyś pocięła
to dałam też perdicie, niech sobie mości, niestety polarki się skończyły a jak poszłam w piątek kupić jakiś polarek do przeklętej ciuchbudy okazało się że zamknęli :/ na razie szczur będzie na papierowych ręcznikach a w poniedziałek się zobaczy...

nina: to nie była szmatka przeznaczona dla szczurów, magrat ją kiedyś pocięła

ten się nie myli, kto nic nie robi
Re: szczurzyce z lancre: operacja flarki. z perditą źle.
To sie nie przyznawaj glosno, bo to wstyd ze od tak dawna nie bylo zadnej foteczki, flarki to ja w ogole chyba nie widzialam.
Re: szczurzyce z lancre: perdita [']
lily ZNOWU umyła swój ogon. ma najczyściejszy ogonek w stadzie. taki czysty nie był nawet poprzednio. mała ptaszyna zaczyna mnie niepokoić :/ buduje domki, myje ogonek, a pozostałe baby ją biją......
szczupaki pomału zaczynają odrastać po grzybie, strupki zanikają, futro rośnie, baby w stanie od bdb do idealnego, najgorzej prezentuje się gytha [łysawy kawałek plecków] ale biedna gytha niestety długo nie pożyje, nie ma co jej dręczyć......... gula gyci trochę spowolniła wzrost [albo tak mi się wydaje], dopóki gytha sięga łapami do ziemi [gula rozrasta się pomiędzy jej przednie łapki i przeszkadza np w myciu] damy jej spokój, jest jak zawsze ruchliwa, ciekawska i miła.
flara tyje.
ktoś powyjmował jej szwy, zostały tylko dwa supełki. bardzo to oszczędne, szczególnie że nie mamy jak pojechać do weta na zdjęcie szwów z powodu praku samochodu.
klatek mam więcej niż ustawa przewiduje
najprawdopodobniej niedługo przyjedzie do nas aż pięciu facetów! niestety baby nawet ich nie zobaczą z wiadomych względów [no i grzyb], przyjeżdżają na przechowanie z powodu wyjazdu ich właściciela.
czyli jedna duża klatka więcej, tralala! w sypialni aktualnie stoją 4 [dwie nie używane] a w kuchni też dwie, w tym woliera [również puste] ale woliera idzie do rozmontowania, piaskowania i ocynkowania
i może trochę zmienię wyposażenie, dodam drugi koszyk do spania, aktualnie w stadzie jakieś animozje i w tej małej klatce w której obecnie mieszkają każdy szczur śpi osobno. pokłóciły się chyba o terytorium. łączenie klatek niewiele niestety da. cierpimy na brak półeczek pasujących do rozmiarów obecnych klatek
ale coś się pomyśli..... a póki co dodamy do wyposażenia domu kolejną klatkową kobyłę. zawierającą szczury! młodzi chłopcy, ale fajnie :] o ile przyjadą [ostrzegłam już przed grzybem i mam dostać odpowiedź]
szczupaki pomału zaczynają odrastać po grzybie, strupki zanikają, futro rośnie, baby w stanie od bdb do idealnego, najgorzej prezentuje się gytha [łysawy kawałek plecków] ale biedna gytha niestety długo nie pożyje, nie ma co jej dręczyć......... gula gyci trochę spowolniła wzrost [albo tak mi się wydaje], dopóki gytha sięga łapami do ziemi [gula rozrasta się pomiędzy jej przednie łapki i przeszkadza np w myciu] damy jej spokój, jest jak zawsze ruchliwa, ciekawska i miła.
flara tyje.
ktoś powyjmował jej szwy, zostały tylko dwa supełki. bardzo to oszczędne, szczególnie że nie mamy jak pojechać do weta na zdjęcie szwów z powodu praku samochodu.
klatek mam więcej niż ustawa przewiduje

najprawdopodobniej niedługo przyjedzie do nas aż pięciu facetów! niestety baby nawet ich nie zobaczą z wiadomych względów [no i grzyb], przyjeżdżają na przechowanie z powodu wyjazdu ich właściciela.
czyli jedna duża klatka więcej, tralala! w sypialni aktualnie stoją 4 [dwie nie używane] a w kuchni też dwie, w tym woliera [również puste] ale woliera idzie do rozmontowania, piaskowania i ocynkowania

Nie chce krakac, ale tyle wolnych klatek... to tak specjalnie, zeby przygarnac wiecej szczurkow? 
juz jakis czas czytam ten temat, ale jakos sie nigdy nie wypowiadalam...w kazdym razie ciesze sie, ze juz "zagrzybienie" przechodzi

juz jakis czas czytam ten temat, ale jakos sie nigdy nie wypowiadalam...w kazdym razie ciesze sie, ze juz "zagrzybienie" przechodzi

Wyszukiwarka nie gryzie
malachit te wolne klatki.... jedna kupiona dla flarki po operacji, druga jako izolatka dla chorej perdity ['], plus jedna wolna wypożyczona zanim dojdą te dwie kupione.....
ja nie będę na pewno nic przygarniać. niedługo nie będę miała tyle czasu dla szczurów co kiedyś...
ja nie będę na pewno nic przygarniać. niedługo nie będę miała tyle czasu dla szczurów co kiedyś...
Yss, uważaj - zazwyczaj takie deklaracje kończą się dodatkowym stademyss pisze: ja nie będę na pewno nic przygarniać.

Dużo zdrówka dla wszystkich chorowitków.
ooo słodka, mała księżniczkayss pisze:lily ZNOWU umyła swój ogon. ma najczyściejszy ogonek w stadzie.

kasiek, no fajnie, moje stado ucierpi na pewno ze szczupaczkami włącznie
a co dopiero nowe pysie. poza tym stado się starzeje, przyjdą nowe choróbska, zawały, paraliże, kaszel, guzy....... nie wiem kto to będzie ogarniał 
lily ogon miejscami aż świeci. jestem poważnie zaniepokojona

lily ogon miejscami aż świeci. jestem poważnie zaniepokojona

-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Dopiero przeczytałam.... strasznie mi przykro z powodu Perdity...

A Lily ze swoim ogonem jest rozbrajająca

A Lily ze swoim ogonem jest rozbrajająca

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

yss, od kiedy przeczytalam o manii Lily co do mycia ogonka, zaczelam zauwazac, ze moja Szu tez swoj w kolko myje...
moze to zarazliwe? 

Wyszukiwarka nie gryzie
średnia lily to raz w roku
to ci dopiero obsesja 
szczupaki zbezczelniały. zachowują się coraz okropniej i niedługo wejdą nam całkiem na głowę
ale za to umieją spać w dłoni. 

szczupaki zbezczelniały. zachowują się coraz okropniej i niedługo wejdą nam całkiem na głowę

ha widzisz, nie zrozumialam tamtej ironii ^^
niedlugo, to jeszcze masz troche czasu zeby sie przygotowac
mi Szu dzis wlazla na glowe...doslownie. To chyba nieuchronnie czeka kazdego opiekuna... 
niedlugo, to jeszcze masz troche czasu zeby sie przygotowac

Wyszukiwarka nie gryzie
wiesz, jak leży sobie człowiek, buszują po nim dwa szczupaki i nagle zaczynają mu się bić na szyi, to trudno się człowiekowi skupić na filmie
są strasznie krzykliwi i jak się z czegoś ucieszą, zaczynają się z radości bić. i piszczą przy tym. okropni są 
ale fajnie że ich futro robi się takie jak trzeba, długie i błyszczące, bo na pewnym etapie było takie nastroszone i jakby wyleniałe.
baby zniesmaczone, znudzone, ciągle tylko piją

ale fajnie że ich futro robi się takie jak trzeba, długie i błyszczące, bo na pewnym etapie było takie nastroszone i jakby wyleniałe.
baby zniesmaczone, znudzone, ciągle tylko piją