My little girls
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: My little girls
Och i ach. No prześliczne
, co do jednej !

[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Sliczne te Twoje panny:) widzialam na zywo;) ale musze sie pochwalic ze maja cudownego braciszka, troche zwariowanego Donka, ktory zdominowal do reszty starszego od siebie, upadlego wladce Glutka. Klatke masz swietna, chyba najlepsza jaka widzialam:) pozdrawiam

http://www.youtube.com/watch?v=--1E5fyH57c
Kochany Glutek i Donek za TM...a z nami nasza mala Tatianka:)
Sliczne te Twoje dzieciatka... no przesliczne!
Dawno tu nie zagladalam ale juz nadrobione

Dawno tu nie zagladalam ale juz nadrobione
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Co tu gadać; piękne! Te ukopcone nochalki są…
a że gnomy mają ważniejsze sprawy, niż zadawanie się z Tobą? poczekaj- skończą rok, to przemyślą. 

-
- Kontakt:
Your girls are all looking so good Rhenata!
I'm so pleased they're doing well! 
xx

xx
Bongo Fury Rattery, Cork, Ireland - Breeding for Russian Silver and Russian Silver Agouti.
A moze wpadniesz droga Babciu w niedziele do wnusia:) barzdo by sie ucieszyl, przeciez to tak niedaleko od Ciebie kochana! Milo byloby sie spotkac, zobaczylabys bydlaczka w akcji:)

a dziękuje za zaproszenie,niestety ta niedziela odpada,zarezerwowana jest na rozróbę w stylu średniowiecznym
bedziem sie wikingowac in the middle of nowhere ( czyli gdzieś gdzie tylko wikingowie sie zapuszczają w taka pogodę
)
może za dwa trzy tygodnie, zależy jak będę pracować no i 'dziadek' tez musi mieć wolne żeby moje szanowne dupsko zawieźć
dam znac

może za dwa trzy tygodnie, zależy jak będę pracować no i 'dziadek' tez musi mieć wolne żeby moje szanowne dupsko zawieźć

hehe
jeszcze nie poszły numery,ale czekają cierpliwie
kto wie, kto wie

Jasne kochana:) zatem po moich wakacjach, jade na pare dni do Polandowic, ale wroce po 21 sierpnia to sie ugadamy:)...tak apropos wygranych...164 eu w lotto, i 55 w euromillions, narazie tylko tyle, ale wiesz...keep tryin'...pozdro

no to ja zaszalałam i wygrałam w monday millionaire cale 25 euro
ostatnio
no i kupiłam dwa bilety na millionaire raffle
jeszcze miesiac musze czekac na losowanie..buuuuu
no poczekam,ale jak nie wygram tego miliona to się wkurzę,hehe
paskudy właśnie haftują nowe wzory w pościeli
mała Yami nauczyła się schodzić na podłogę i co chwile ja wyciągam z polki z ręcznikami,a nawet nie przylukalam jak ona schodzi.
Musze dokonać zakupu nowych poszewek ..ale...bede musiała sciagac wszystko z łóżka jak otworze klatkę a mi się nie chce codziennie wiec mam dylemat,heh.

no i kupiłam dwa bilety na millionaire raffle

no poczekam,ale jak nie wygram tego miliona to się wkurzę,hehe
paskudy właśnie haftują nowe wzory w pościeli

Musze dokonać zakupu nowych poszewek ..ale...bede musiała sciagac wszystko z łóżka jak otworze klatkę a mi się nie chce codziennie wiec mam dylemat,heh.
ja gram na mondaya, lotto, euromillions, i raffle, bo niestety przyszlo mi sprzedawac min lotto, u mnie w pracy wszyscy graja, a klienci stacji codziennie obiecuja, ze jak sprzedam im lucky ticket to mnie ozloca hehe

jak wygrasz tego miliona to wiesz, jakiś procent dla Burtonika =P
to jak poslesz to ja poślę po Tobie, czekam na jakaś dużą kumulację =D
to jak poslesz to ja poślę po Tobie, czekam na jakaś dużą kumulację =D
moja mama gra w dużego i w środę chodzi sobie wysłać do kiosku a sprzedawczyni "dzisiaj to nic nie ma do wygrania, poczeka pani na kumulacje'' ( to ''nic'' zazwyczaj 3 milionyczekam na jakaś dużą kumulację =D

ja tez chce to 'nic' a nawet mniej by mnie uradowało,hehe