Ja dziewczyną jestem
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Hahahah sorki 
bo se takie nicki wymyślacie... jak by się kończyło na a nie było by wątpliwości
To jak byś chciała poderwać chemika
bo se takie nicki wymyślacie... jak by się kończyło na a nie było by wątpliwości
To jak byś chciała poderwać chemika
Vivon a Ty lubisz Gentlemana?:)
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
u mnie tez jest problem z przypasowaniem płci?lavena pisze:bo se takie nicki wymyślacie... jak by się kończyło na a nie było by wątpliwości
ale to prawda, zawsze mi się śmiać chce, gdy widzę, jak np. do Zalbi piszą jak do chłopaka, i zresztą nie tylko do niej
chociaż ja po prostu jak mam wątpliwości to szukam wypowiedzi użytkownika i na ich podstawie próbuję dojść do rozeznania.
a winny temu zdezorientowaniu jest kto?no kto? SHEERA, ten Sheerun nasz!
jak tylko pierwszy raz zobaczyłam jego wpisy, to nawet po dłuższej lekturze nie mogłam się domyślić, wyręczyla mnie Cegła pytaniem, jak się do niego zwracać
...czyż nie dobija się koni...?
A właśnie, że nielavena pisze: bo se takie nicki wymyślacie... jak by się kończyło na a nie było by wątpliwości![]()
pusto... 
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
Łojezu... ale się czepiły

A ja mam bardzo proste skojarzenie facet - grucha więc może bym się zastanowiła pisząc
A ja mam bardzo proste skojarzenie facet - grucha więc może bym się zastanowiła pisząc
- susurrement
nie wiem gdzie by Wam to polecić, więc wrzucam do śmietnika:
http://www.domzdrowia.pl/39366,beta-glu ... ratis.html
beta glukan 30 tabl za 31,50 + 30 tabletek gratis.
trzeba co prawda dodać 15 zł za wysyłkę, ale tak czy inaczej się opłaca.
wychodzi 46,50 za 60 tabletek.
osobiście chyba zamówię, może ktoś z Warszawy też ma ochotę to podzielimy się kosztami wysyłki?!
http://www.domzdrowia.pl/39366,beta-glu ... ratis.html
beta glukan 30 tabl za 31,50 + 30 tabletek gratis.
trzeba co prawda dodać 15 zł za wysyłkę, ale tak czy inaczej się opłaca.
wychodzi 46,50 za 60 tabletek.
osobiście chyba zamówię, może ktoś z Warszawy też ma ochotę to podzielimy się kosztami wysyłki?!
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Jeeej !
Udało mi się przekonać przed chwilą 1 myszę do używania drugiego nowego kołowrotka
. Ale i tak jak jest okazja to do starego idzie
Uparte stworzenia.. co one widzą w tym starym, porysowanym, kołyszącym się na boki kołowrotku !? 
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
tak tak, złóżcie wszystko na mnie!a winny temu zdezorientowaniu jest kto?no kto? SHEERA, ten Sheerun nasz!![]()
no bo jak się na forum zarejestrowałem, to jeszcze oficjalnie byłem płci żeńskiej..xP i dlatego tak głupio noo!
jeszcze tylko posprzątać szczurom i można iść spać...<3
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
- UprzejmaCegła
To chyba logiczne? Mają do niego sentymentVicka211 pisze:Uparte stworzenia.. co one widzą w tym starym, porysowanym, kołyszącym się na boki kołowrotku !?
Sheera co Ty chrzanisz?! 
Ja nic nie rozumiem..
Ja nic nie rozumiem..
Eee..a czego nie rozumiesz, Teli? ^^;
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
No ze co to znaczy? "to jeszcze oficjalnie byłem płci żeńskiej..xP"
- Paul_Julian
- Kontakt:
Sheera pisze:tak tak, złóżcie wszystko na mnie!a winny temu zdezorientowaniu jest kto?no kto? SHEERA, ten Sheerun nasz!![]()
![]()
no bo jak się na forum zarejestrowałem, to jeszcze oficjalnie byłem płci żeńskiej..xP i dlatego tak głupio noo!
jeszcze tylko posprzątać szczurom i można iść spać...<3
To trzeba było od razu pisać w poprawnej formie, a nie się czaić
Pozdrawki
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
- susurrement
przed ujawnieniem sięTelimenka pisze:No ze co to znaczy? "to jeszcze oficjalnie byłem płci żeńskiej..xP"
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy