Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
lavena

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: lavena »

Pan Julian a Ty co taki specjalista w tej dziedzinie ;)
Psycholog jesteś czy coś?
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Nie , jestem TS k/m w trakcie hormonoterapii i po 1szej operacji .
Chyba wystarczy na znajomosc tematu ? :) A psychologią sie zajmuję raczej z zaciekawienia.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
Landrynka

Post autor: Landrynka »

nie o to mi chodziło. tylko tu po prostu nie ma co tłumaczyć.

ale ja to w ogóle podziału na płci nie uznaję ;)
Obrazek
I TAK UMRZESZ.
Awatar użytkownika
lavena

Oooo nie wiedziałam... :D
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Landrynka Niektóre kobiety usiłują tłumaczyć facetom , szczególnie tym którzy twierdzą, ze "to nic takiego".

Lavena Bo ja sie nie chwalę :) Dawno temu sie chwaliłem, zaraz na początku , jak sie chce żeby dowiedział sie cały świat . Ale z tego mogą być naprawdę tylko kłopoty, szczególnie ,że w sieci można wszystko znalesć . Dlatego przestrzegałem Sheeruna, co by sie nie rozpędzał i nie rozgadywał naokoło.
Szczursieny :
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

A mnie od zawsze bardzo interesują tego typu sprawy (TS, homo/hetero/bi, itp) ;D
No prosze, nawet na szczurzym forum można sie dokształcić w temacie innym niż gryzonie :)

Paul_Julian, a co na to rodzina, znajomi?
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
UprzejmaCegła

Post autor: UprzejmaCegła »

Ciekawa dyskusja się wytworzyła.
Paul_Julian pisze:Nie , jestem TS k/m w trakcie hormonoterapii i po 1szej operacji .
Chyba wystarczy na znajomosc tematu ? :) A psychologią sie zajmuję raczej z zaciekawienia.
Wybacz, że pytam, jak nie chcesz - nie musisz odpowiadać, ale skoro przeszedłeś operację to jesteś teraz fizycznie mężczyzną, tak?
Przepraszam za ciekawość :)
Awatar użytkownika
lavena

UprzejmaCegła pisze: Wybacz, że pytam, jak nie chcesz - nie musisz odpowiadać, ale skoro przeszedłeś operację to jesteś teraz fizycznie mężczyzną, tak?
Przepraszam za ciekawość :)
Ceglaaa... ;D no przecież wiadomo że pierwsza rzecz o jaką zapyta ciekawska baba to ptaszek :D :P
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Lol , i dlatego mam jeszcze paskudną rózową tapetę w pokoju i pozwalam co by ja moje szczurzyska bezkarnie obgryzały! Będzie pretekst do wymiany :D

NinaRodzina , znajomi . Rodzina musiała się troche nauczyć kilka lat temu , a że już dawno jestem po 18stce to nie było tak duzo gadania . raczej zrozumienie , dlaczego jako dziecko byłem dziwny . U znajomych funkcjonuję jako facet już od dobrych 10 lat .

UprzejmaCegła Tak prosto nie jest . Genitalia to 3cia operacja , straaaaaaasznie droga . Prawnie nie jestem facetem , poniewaz od ponad roku borykam sie ze sprawą sądową . Tak, sąd ustala takie rzeczy i to on ma ostatnie zdanie ,nawet jesli lekarz nie ma p/wskazań .
Medycznie jestem facetem od rozpoczecia leczenia (psychicznie od zawsze). Mam prawo posługiwać sie odpowiednim dokumentem od lekarza , gdzie jest stwierdzone że mój wygląd zewnetrzny rózni sie od tych w dokumentach ze względu na chorobę .
Prawo a medycyna to dwie zupełnie odrębne rzeczy .
Szczursieny :
W szczurzym raju:
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Generalnie to wszystkich ciekawskich zapraszam do poczytania portalu z linku podanego wczesniej. Osobiście nie boje sie odpowiadania na pytania , ale częsć odpowiedzi jest po prostu za duza i cięzko to wszystko opisać .Czasem ąłtwiej poczytac , potem np. spytac jak sie czegoś nie zrozumie :)
Szczursieny :
W szczurzym raju:
Awatar użytkownika
Landrynka

Post autor: Landrynka »

Paul_Julian pisze:Landrynka Niektóre kobiety usiłują tłumaczyć facetom , szczególnie tym którzy twierdzą, ze "to nic takiego".
a to oni nie mają racji?
Obrazek
I TAK UMRZESZ.
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Hmm .. Nie wiem , czy mają . Dla niektórych kobiet to "nic takiego" , dla innych pewnie nie . A czy faceci generalnie mają rację "bo tak " ? jesli ktokolwiek argumentuje "bo tak " to racji nie ma .

Chyba sam sie zaplątałem , prosze o łatwiejszy zestaw pytań :P
Szczursieny :
W szczurzym raju:
Awatar użytkownika
yss

Post autor: yss »

"bo tak!" to klasyczna argumentacja dziewczyny z PMS.
i właśnie że ma rację!
...!
:)
ten się nie myli, kto nic nie robi
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Fakt ! są wyjątki :D
Od tego argumentu w danym przypadku nie ma odwołania ani zmiłuj ;D
Szczursieny :
W szczurzym raju:
merch

Post autor: merch »

kurde no jakie to ciekawe rozmowy

ja chyba tez jestem inna , bo jakos nie uznaje steoretypow plciowych , choc owszem czasem odnosze wraznie ze plec w kwestiach pozalozkowych jednak ma pewne znaczenie :P
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”