To sie zaraz odkryję , bo nawte nie wiedziałem , ze sie ukrywam
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- Paul_Julian
- Kontakt:
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Ale ja mam niebieska kropkę ! Tak jak Ty ! 
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
A ja siedzę na podłodze w kiecce studniówkowej i 12cm obcasach i szczury po mnie biegają ;P
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
a to kropy nie miałeś? ja jak ją odkryłam to byłam z siebie niesamowicie dumna!
LaCoka, jak już siedzieć na podłodze, to z gracją i w pełnym rynsztunku
LaCoka, jak już siedzieć na podłodze, to z gracją i w pełnym rynsztunku
...czyż nie dobija się koni...?
haha właśnie odkryłam, że mogę sama do siebie wiadomość wysłać 
lepiej pozno niż wcalesssouzie pisze:haha właśnie odkryłam, że mogę sama do siebie wiadomość wysłać
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
- Paul_Julian
- Kontakt:
Kropę miałem
Ale moze ta kropa to "pokazuj czy jestem online" .
Lacoka , mozesz sfotkować jakąś ogoniastą dziewuszkę w eleganckich pantoflach
Lacoka , mozesz sfotkować jakąś ogoniastą dziewuszkę w eleganckich pantoflach
Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
no wiesz, jakoś nigdy mi nie przyszedł do głowy tak głupi pomysł, przesyłania wiadomości od użytkownika sssouzie do użytkownika sssouziepin3ska pisze:lepiej pozno niż wcalesssouzie pisze:haha właśnie odkryłam, że mogę sama do siebie wiadomość wysłać
a ty przesyłałaś złośnico ty?
miało być złośliwczesssouzie pisze:a ty przesyłałaś złośnico ty?![]()
No Rubi już mi się zabrała za obgryzanie obcasaPaul_Julian pisze:Lacoka , mozesz sfotkować jakąś ogoniastą dziewuszkę w eleganckich pantoflach
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
- Paul_Julian
- Kontakt:
Jaaaaaaaaaaaaaaaaa! Własnie wyczytałem tu http://wererat.net/ratfacts.htm , że szczury mają pępki ! Kto ma fotkę szczurzego pępuszka , niech się natychmiast pochwali!
Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
hahaha. to trzeba Kamizelkę poprosić, żeby sobie brzuszek ogoliła
może pępek zobaczymy
może pępek zobaczymy
Jak dobrze nam, rano wstac! Jutrzenki blask!....
NIENAWIDZE WSTAWANIA!!
Poza tym snil mi sie W i.... byl murzynem. Ehhh! Lubie murzynow.. sa sliczni!. Ale W niech lepiej zostanie soba!
Bo ten murzyn byl straszny kazal mi gotowac jakies dziwne rzeczy i ciagle mnie poprawial. I ciagle chcial sie....
Zboczeniec jeden z tego murzyna!
Poza tym snil mi sie W i.... byl murzynem. Ehhh! Lubie murzynow.. sa sliczni!. Ale W niech lepiej zostanie soba!
Bo ten murzyn byl straszny kazal mi gotowac jakies dziwne rzeczy i ciagle mnie poprawial. I ciagle chcial sie....
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
- UprzejmaCegła
A może siły wyższe chciały Cię w ten sposób ostrzec przed W.? 
U fuzzów widać.Paul_Julian pisze:Jaaaaaaaaaaaaaaaaa! Własnie wyczytałem tu http://wererat.net/ratfacts.htm , że szczury mają pępki ! Kto ma fotkę szczurzego pępuszka , niech się natychmiast pochwali!
No i u maluszków oczywiście też, bardzo wyraźnie
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
- UprzejmaCegła
Właśnie był u mnie księdzu i pewnie znowu miał kaca, bo niewyraźnie wyglądał (może nie wziął rutinoscorbinu??)

Brat został na modły, następnie udał się do swojego pokoju, a księdzu stwierdził, że "Paweł ma pewnie uczulenie na księży"
Posiedziała bida 5 min., wzięła pieniążki, zostawiła obrazeczki i poszła w dalszą wędrówkę ludów
Brat został na modły, następnie udał się do swojego pokoju, a księdzu stwierdził, że "Paweł ma pewnie uczulenie na księży"
Posiedziała bida 5 min., wzięła pieniążki, zostawiła obrazeczki i poszła w dalszą wędrówkę ludów