Pawłowe szczursieny

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Flaumel

Re: Pawłowe szczursieny

Post autor: Flaumel »

Paul, ale potem za to jaka przyjemność jak strachulec sam z siebie podejdzie chociażby palce obwąchać :)
Ja mam taki problem ze Stuartem, który na chociażby moje zajrzenie do kuchni od razu ucieka, o pogłaskaniu nie wspominając. Ale za to jaka radocha była jak sam mi wszedł na rękę, a potem na ramię i wziął dropsika :)

Za Florke i jej ciszę kciukam! Wymiziać tam te które się dadzą wymiziać ode mnie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Twoje wszystkie do mnie przylazly i oblazły, jak byłem je odwiedzic w wakacje :D
Soran jescze nie przychodzi, bardzo często siedzi w kąciku. Ale po prostu potrzebuje czasu , wiedzialem ze to strachulec przeciez. Na co dzień nikt go nie tlucze, spi sobie razem, dzisiaj tylko Kredka z Pms'em ..... ::)
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Flaumel

No co mężczyźni mają z tymi kobietami ;-)

Ja musiałam się nawalczyć, żeby do mnie zaczęły przychodzić, a Stuart strachulec jest straszny, ale za to jaki słodki! :D

I masz rację - czas czas i czas i tyle :) Więc cierpliwości i za pół roku będziesz się zastanawiał gdzie Ci się ten panikarz podział :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Do Crusta tez nie lazły :DDD Ale nie wiem co tam u Twoich i Crustowych śmierdziuchów, bo dawno nie gadalismy z Miśkiem.
Nie dały sie wymiziac od Ciebie , spróbujemy pózniej. Florka sie dorwała do mojego palca i ciepłym jęzorem zlizywała jogurt ;D I trzyma łapeczkami i nie chce puścić :)
Szczursieny :
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Flaumel

Ja wiem co u nich, bo wczoraj jeszcze tam byłam. One do mnie lezą. Musiały tylko sobie przypomnieć kim jestem :) I zostać przekupione parę razy i całe pięć szczurów na mnie :)
A co u nich - jutro po egzaminie postaram się coś napisać :D

Nooo, Florka wie co dobre! :D
Obrazek
ol.

Post autor: ol. »

jedyna zaleta PMS - to mija :D
Soranowi na pewno lepiej jak widzi, że to Kredka ma humory, i nie tylko przeciwko niemu się zwraca ;) Baby ::)

Florka maleńka niech się trzyma - w zdrowiu :)
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Soran siedział na półce przytulony do Kropka :D Solidarność kastratów ! ;D Kredka chce byc alfą , i jest dzikuskiem takim. Nie gryzie już (ale łapie) i daje sie wywracać na plecki. Ale potem nie chce podejśc i zawsze jej potem daję dropsa, żeby wiedziała , ze nie jestem taki wstrętny.
A wogóle to muszę zrobić fotkę Kredkowych stópek i ogona :D Bo ona ma ciemne futerko i ma trochę ciemną skóre na łapkach, a dalej w stronę paluszków jest jasna. I końcówkę ogona ma jasną :)

Nie wiem jak Wy, ale ja uwielbiam szczurze paluszki (i nie tylko)! Ale paluszki to podziwiam, są takie zwinne, i chwytne , takie jak ludzkie palce :)
Szczursieny :
W szczurzym raju:
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

Sczurze paluchiiii...a któż ich nie kocha?Sądzę,że to fetysz większości forumowiczów... ;D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

A jakie silne! Jak chwycą za palec i ciągną :D
Szczursieny :
W szczurzym raju:
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

No ale jak tu nie dać im takiego palca,jak tak namiętnie go zagarniają do siebie...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Cyklotymia

Post autor: Cyklotymia »

Taaak, paluszki i STÓPKI! :) Wrzucaj zdjęcia, naciesz fetyszystów :D
Awatar użytkownika
Kameliowa

Post autor: Kameliowa »

Dobry fetysz nie jest zły 8)
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.

Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

aaaaa nie dały mi spać ! Kredka potem zaczeła rujkowac , uszy latały jak radary , Florka ją wydupcyła. Ale całą noc i dzisiaj rano nadal PMS :/ NAwet Florka zbiewa spod półki, Kredka jest niemozliwa :'(
Nie ma jak zrobić jej fotek, abo ona sie wyrywa :( Włoze ją pod bluzę , to sie wygryzie przez materiał ...dosłownie. Moze czuje się trochę odrzucona, bo nadal nie jest alfą i jescze jest wiecej ogonów :(
Szczursieny :
W szczurzym raju:
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Soran trzęsipupa :) tyle urósł , a nadal bojaźliwy . Tym większa będzie radość Was obydwu , jak już obdarzy swojego pana całkowitym zaufaniem :)
Jakie one wszystkie ładne, te Twoje ogonki ... I chyba faktycznie trochę ciężko je tak od razu rozróżnić ::)
Fotki fajne a jeszcze mnie rozbawiły podpisy do niektórych , opatrzone zabawnym słówkiem "chyba". Jak w tym dowcipie :
"Tu radio Tel Awiw. Jest godzina 8.
A może 8.15 ::)"
Wymiziaj wszystkie szczuraski i napisz , jak się czuje Florka :-*
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Soran zawsze taki był, nie śmiac mi sie tu! Wczoraj dostał wpiernicz od Kropka :( Pewnie któryś siedział w kartoniku duzym :( Soran ma kreche przy oczku, porządnego dziaba w prawego fafla , i jescze wczesniejszego porzadnego gryza w ogon.
Tez bym sie bał w nowym towarzystwie i jakby mnie tak dziabali :'(
Jak sie człowiek przyjrzy to rozrózni, mają tez inne pysie. Kropek jest najwiekszy.

Florka dziś już bez enro. Wydurnia się , jak to Florka :D
I odkryłem sposób jak im dawać jedzonko, żeby wszystkiego nie wysypywały!
Zawiesiłem miseczkę na haczykach zamiast kłasc na półce. Ha ! I skonczyło sie grzebanie i wywalanie miski ;D
Szczursieny :
W szczurzym raju:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”