NIETOPERENDING STORY

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Nietoperrr...
Kontakt:

Re: Ośmiu Wspaniałych i Kochany Monż ;D

Post autor: Nietoperrr... »

Hi,hi!A nawet pazury będą!A co!!!BRANOC!!!
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Nietoperrr...
Kontakt:

UWAGA!!!specjalna sesja dla fanklubu Zgredka!!! ;D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

I moje ulubione O0

Obrazek

Czyż nie jest "piękny"??? (taki "przystojny inaczej"... ;) )
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

jest przepiękny !! od dawna choruję na łysolka.. :(
a tutaj http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a77 ... 1d849.html taka piękna dama. jak będę kiedyś może miała dziecko, to chcę takie !! 8)
proszę "wyczochrać" Zgredka chyba tutaj nie pasuje, więc proszę go wycałować po brzusiu i wytarmosić za uszy :D
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Nietoperrr...
Kontakt:

Nie omieszkam... ;D Zrobię mu jeszcze pańciowe klepanko w jego łysą dupkę...Takie klic-klic... ;D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

ej, ja mam genialny pomysł. daj no mi tego chopa, ja go pozbędę ciężaru jajeczek i będzie mieszkał z pięknymi pannami, hyyymm ? O0
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Awatar użytkownika
sr-ola

Post autor: sr-ola »

o ja, o ja, o ja, o ja, o ja..... (przerwa na oddech i wciągnięcie śliny)....

o jaaaaaaaa.... taka paróweczka prześliczna, ymmm, mniam mniam mniam, eechh, nic tylko zmiętolić i wyprzytulać (niech ktoś mnie trzaśnie w twarz i przywoła do porządku!) ;D ;D ;D ;D

ale córci dobrze, ledwo jej się w rączkach mieści, daaaaj, może lepiej ja potrzymam? <trzask w polika> no dobra, już mi lepiej, fajnie razem wyglądają, te proporcje :D

sorry Iwona ale chyba Ci go podstępnie ukradnę, on jest jakiś wyjątkowy, najfuuzowszy z fuzzów, żegnajcie się już, nadchooodzęeęęęę.. ;D

A jak się czuje nasza "ciotka"? Doszła już do siebie? Jest osobno czy razem z tą słodką, mięciutką, cieplutką klusecz... <trzask w polik>.. Znaczy, razem z resztą stadka? ;D

Mówiłam już, że Twoje dzieci mają wyjątkowe dzieciństwo? :) :) :)
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
sssouzie
Kontakt:

Post autor: sssouzie »

cudne dwa maluchy ::)
- http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/85a ... 61720.html
strrrasznie lubię, jak przejęte dzieci starają się nas naśladować i jak najdelikatniejsza pieszczotą poczęstować kruche zwierzaki
(choć, hmm...kruche..? ;D ) ^-^
...czyż nie dobija się koni...?
Nietoperrr...
Kontakt:

sr-ola,ale masz poliki już czerwone!!!Przestań już się trzaskać po buzi!!! :D
A parówka na prawdę,ma coś w sobie!Taki mój gratis,którego nie chciałam(no bo jak to,łysy szczur???ble...),a którego teraz nie zamieniłabym na nic na świecie!!!Tak że sorry dziewczyny,ale musicie się uzbroić w porządny sprzęt szturmowy,żeby mi go odbić!
Tak na marginesie...
klimejszyn pisze:ej, ja mam genialny pomysł. daj no mi tego chopa, ja go pozbędę ciężaru jajeczek i będzie mieszkał z pięknymi pannami, hyyymm ? O0
No jej,jemu jako jednemu z niewielu chłopów w moim stadzie,posiadanie jajek nie bije na mózg...Pewnie jakby nawet trafił między dziewczyny,to nie skumałby o co chodzi i nie zauważył różnicy...Zgredek i Bazyl,moje dwa ciapciaki... ;D
sr-ola pisze: A jak się czuje nasza "ciotka"? Doszła już do siebie? Jest osobno czy razem z tą słodką, mięciutką, cieplutką klusecz... <trzask w polik>.. Znaczy, razem z resztą stadka? ;D
A nasza ciotka Rabarbar dostała nowe imię od mojego Menża...Barbara!!!(w tle słychać mój dziki brecht...)
Jakoś to imię bardziej pasuje do jego obecnej...sytuacji płciowej... ;)
Czuje się najwyraźniej już super,dziś miał pierwszy wybieg i normalnie skakał z radości jak kangurek po całym domu!Nawet za pralkę się nie schował,tylko brykał jak szalony wariat... ;D
Pozwoliłam mu nawet przywitać się z kumplami "zza krat" i wpuściłam go na godzinkę do klatki do nich.Spokój i cisza,nawet poszedł spać z nimi.Dopóki się nie obudził i nie namierzył młodziaków od Vivon... :-\ Klatkę mam wielką i dużo schowków,więc mógł nie zauważyć...No cóż,testosteron jeszcze hula we krwi... ::)
sr-ola pisze:Mówiłam już, że Twoje dzieci mają wyjątkowe dzieciństwo? :) :) :)
No kurcze,tak właśnie dzisiaj oglądałam sobie zdjęcia z technikum kumpla z mojej klasy na nk...i jestem przerażona zdjęciami jego córki...mała dziewczynka,rówieśnica mojej małej,z wielgachnym wężem oplecionym w okół szyi... :-\
Nie mam nic przeciwko wężom,ale żeby robić takie zdjęcia,to trzeba być chorym...To dopiero "cudowne" dzieciństwo...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Cyklotymia

Post autor: Cyklotymia »

AAAAAAAAAAAA!!!! Zaśliniłam biurko, ślina kapie też i na podłogę! Jaki serdel pomarszczony śliczny, jaki paskudny piękniś, jaki cudny brzydal!

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a77 ... 1d849.html - a to zdjęcie rządzi, rozpływam się nad nim... Weź podziel się przepisem na takiego ślicznego szczurolubnego dzieciaka! Po studiach sobie zrobię ;)
Awatar użytkownika
sr-ola

Post autor: sr-ola »

iwonakoziarska pisze: No kurcze,tak właśnie dzisiaj oglądałam sobie zdjęcia z technikum kumpla z mojej klasy na nk...i jestem przerażona zdjęciami jego córki...mała dziewczynka,rówieśnica mojej małej,z wielgachnym wężem oplecionym w okół szyi... :-\
Nie mam nic przeciwko wężom,ale żeby robić takie zdjęcia,to trzeba być chorym...To dopiero "cudowne" dzieciństwo...
A on pewnie myśli sobie o Tobie to samo ;D "Co za wariatka, żeby mieć w domu 10!!!! szczurów roznoszących choroby, ze strychniną w tych obrzydliwych ogonach, cuchnące i żrące wszystko co popadnie (to akurat prawda ;D )".
A dlaczego nie Iwonko? Pod bardzo ścisłym nadzorem rodziców taki wąż na tą jedną minutkę jej nie zje a jest za to taakie mega zdjęcie na naszą klasę ;) (żeby nie było- zdanie jak najbardziej ironiczne). Absurdy nk nie mają granic więc jeden taki wężyk na jednej małej dziewczynce to pikusiątko ;)
iwonakoziarska pisze:sr-ola,ale masz poliki już czerwone!!!Przestań już się trzaskać po buzi!!!
żeby tylko poliki! ręce tak świerzbią, ach, świerzbią...

ale tfu tfu, żeby go nie zauroczyć, niech Ci się chowa dłuugo i w zdrowiu i zauracza kolejne pokolenia swą tłuściutką, paróweczkową dupcią :)
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Nietoperrr...
Kontakt:

Cyklotymia pisze:jaki paskudny piękniś, jaki cudny brzydal!
No właśnie to jest jego magiczny urok...Jest tak brzydki,że aż piękny!!! ;) A tak na serio,jest najcudowniejszą parówką tego świata!!!Ma taki urok wewnętrzny,że nie sposób go nie uwielbiać...I w dodatku to jego ciepełko bijące od nagiej skórki...Nawet moja Kalina nie ma tak delikatnej skóry!!! ::)
sr-ola pisze:Pod bardzo ścisłym nadzorem rodziców taki wąż na tą jedną minutkę jej nie zje a jest za to taakie mega zdjęcie na naszą klasę ;) (żeby nie było- zdanie jak najbardziej ironiczne). Absurdy nk nie mają granic więc jeden taki wężyk na jednej małej dziewczynce to pikusiątko ;)
Kurcze,mnie to krew w żyłach zmroziło...Sami popatrzcie(zdrajczyni ze mnie,ale i tak nigdy go nie lubiłam...)Łukasz Nadwodny...Zdjęcie główne...Mała dzidzi z wężem...Brrr...
sr-ola pisze:
iwonakoziarska pisze:sr-ola,ale masz poliki już czerwone!!!Przestań już się trzaskać po buzi!!!
żeby tylko poliki! ręce tak świerzbią, ach, świerzbią...
A Ty,a Ty!I po łapkach!!! ;D A masz,a masz!!! ;D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Cyklotymia

Post autor: Cyklotymia »

iwonakoziarska pisze:
Cyklotymia pisze:jaki paskudny piękniś, jaki cudny brzydal!
No właśnie to jest jego magiczny urok...Jest tak brzydki,że aż piękny!!! ;)
Coś w tym jest, większość osób, którym pokazywałam foty łysoli krzywiło się i mówiło, że to obleśne, paskudne, plugawe, a my się zachwycamy tymi parówami pomarszczonymi ;) Kolejny dowód na to, że szczurnięci mają nie po kolei w głowie (i jakieś spaczone poczucie estetyki :D)
Awatar użytkownika
Sysa

Post autor: Sysa »

Cyklotymia pisze: Coś w tym jest, większość osób, którym pokazywałam foty łysoli krzywiło się i mówiło, że to obleśne, paskudne, plugawe, a my się zachwycamy tymi parówami pomarszczonymi ;) Kolejny dowód na to, że szczurnięci mają nie po kolei w głowie (i jakieś spaczone poczucie estetyki :D)
Uważam, że to raczej ogół społeczeństwa ma spaczone poczucie estetyki 8)
Awatar użytkownika
kalinda

Post autor: kalinda »

iwonakoziarska pisze:Zgredek i Bazyl,moje dwa ciapciaki... ;D
Może mają to po tatusiu... Choć kto to tam wie, bo Thetmes jest bez jajek - no więc spokojny się chłopak zrobił. Z klejnotami może zachowywałby się inaczej. ;) U mnie dziewuchy to "wariatki" wszędzie pierwsze, a Thetmes - wyluzowany... bo przecież po co się spieszyć, skoro tu gdzie leży jest tak przyjemnie, a nic nie ucieknie...
Choć czasem włącza mu się mała szajba! :)
Awatar użytkownika
kalinda

Post autor: kalinda »

A zapomniałabym dodać - syna to mają pięknego!!! Zresztą nie jednego, ale Zgredziol po prostu daje radę!
Nie wiem w sumie co u Hektora i Dantego, ostatnio od długiego czasu cisza w temacie. :(
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”