Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
jam jest 

George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
no, Ciebie to ja często po nocach widuję, biała damo

...czyż nie dobija się koni...?
A co mam lepszego sama po nocach robić? ;d ogony mają co robić, ja średnio 

ekhm..spaaać?
czy nie potrzebujesz?
ja studiuję sobie zaocznie i poza tym nic na razie nie robię,
a lubię nocne przesiadywania (za to nie lubię poranków)
to sobie korzystam do oporu
wczoraj o 5 rano spać poszłam...
pół nocy czytałam staaare tematy na forum (czasem się trafia na fajne akcje
)
czy nie potrzebujesz?
ja studiuję sobie zaocznie i poza tym nic na razie nie robię,
a lubię nocne przesiadywania (za to nie lubię poranków)
to sobie korzystam do oporu

pół nocy czytałam staaare tematy na forum (czasem się trafia na fajne akcje

no was dwie widać: Zarejestrowani użytkownicy: DK!, Google [Bot], sssouzie, Wentzowa,
to taka stała grupa po 01:ileś
no ktoś musi pilnować interesu po nocy, nie?
to taka stała grupa po 01:ileś
no ktoś musi pilnować interesu po nocy, nie?

Spanie jest nudne, szkoda życia
Ja niestety musiałam przerwać studiowanie, mam nadzieję że wrócę za rok..
Nie spać, zwiedzać, bo dziecko podrzucą

Ja niestety musiałam przerwać studiowanie, mam nadzieję że wrócę za rok..
Nie spać, zwiedzać, bo dziecko podrzucą

oo tak, zdecydowanie się zgadzam ale tylko do godziny 6 jest nudne. po 6 jest najcudowniejszą rzeczą, jaka się może przytrafićDK! pisze:Spanie jest nudne, szkoda życia![]()

u was dzieci podrzucają?

zwiedzać? forum czy dosłownie? jak kogoś mam pod ręką to lubię wyciągać na nocne spacery..
a teraz nikogo ni ma

kto idzie ze mną na nocną bitwę śniegową?

Ktoś musi pilnować interesu, taaaa
Zawsze marzyłam o tym żeby zostać owczarkiem podhalańskim.
Ja jestem zwierzę nocne i w nocy najlepiej mi się myśli , robi zadania , czyta, pisze, rozmawia, dyskutuje

Ja jestem zwierzę nocne i w nocy najlepiej mi się myśli , robi zadania , czyta, pisze, rozmawia, dyskutuje

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
u nas się tak mówi no:D
nie spadź zwiedzać & nie śpij bo ci dziecko podrzucą.
zimno na zewnątrz...
mnie się marzy kieliszek wina i papieros.
nie spadź zwiedzać & nie śpij bo ci dziecko podrzucą.
zimno na zewnątrz...
mnie się marzy kieliszek wina i papieros.
sssouzie, ja idę na bitwę, jaa!
Ja lubię sobie po podwórku i po okolicy polatać gdzieś o 4tej - 5tej w wakacje. Jest milusio i słitaśnie wtedy. Ja chcę lato!

no dobra, dziś mogę zrezygnować z bitwy śniegowej na rzecz winaDK! pisze:kieliszek wina

o to, to! dokładnie!Wentzowa pisze:a jestem zwierzę nocne i w nocy najlepiej mi się myśli , robi zadania , czyta, pisze, rozmawia, dyskutuje
mój brat zdziwiony dziś zapytał: "jak ty to robisz, że niezależnie o której wejdę do pokoju, to ty nawet jak jesteś w łóżku, to nie śpisz?"
odpowiedź była "instynkt macierzyński, przecież nie mogę szczurów zgnieść, trzeba być czujnym"

ale faktycznie mam na tyle czujny sen, że gdy ktoś szurnie ja się budzę.
inna sprawa, ze może i "nie śpię" ale nie widzi, że nawet jak on pyta i ja mu odpowiadam, to praktycznie przez sen to mówię?

a może picie wina w śnieżnej zaspie?sssouzie pisze: no dobra, dziś mogę zrezygnować z bitwy śniegowej na rzecz wina wytrawnego lub półwytrawnego najlepiej..

U mnie w domu nikt nie zauważa, że nie śpie w tych godzinach i są później super-zdziwieni czemu do 14stej śpię. Jezu, jutro trzeba wstać przed 13stą!

W poprzednim życiu byłam wilkiem, przynajmniej z tego założenia wychodzę
Hołd dla tych zwierząt jest na moich plecach
Jak ktoś wchodzi do mnie, to nie ma opcji nawet żebym się nie obudziła. Nieważne czy po imprezie czy nie, nasenne czy nie. Budzę się i nie ma na to rady. Każdy ruch mnie budzi. Niestety.

Hołd dla tych zwierząt jest na moich plecach

Jak ktoś wchodzi do mnie, to nie ma opcji nawet żebym się nie obudziła. Nieważne czy po imprezie czy nie, nasenne czy nie. Budzę się i nie ma na to rady. Każdy ruch mnie budzi. Niestety.
Ja w poprzednim życiu byłam szczurem - w końcu też zwierzęta buszujące w nocy
A jeśli chodzi o to czy budzę się gdy ktoś do mnie wchodzi - w życiu. Śpię jak zabita. Kiedyś brat wziął garnki i inne fajne rzeczy i zaczął mi się tłuc nad uchem a ja nie zareagowałam : D Ale kiedy ktoś włączy odkurzacz to zrywam się i się pytam czy Niemcy czy Ruscy tym razem atakują?

A jeśli chodzi o to czy budzę się gdy ktoś do mnie wchodzi - w życiu. Śpię jak zabita. Kiedyś brat wziął garnki i inne fajne rzeczy i zaczął mi się tłuc nad uchem a ja nie zareagowałam : D Ale kiedy ktoś włączy odkurzacz to zrywam się i się pytam czy Niemcy czy Ruscy tym razem atakują?