Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
hehe ja mam o tyle przesrane, że jak sypiam u mojego lubego w mieszkaniu na mieście (bo ja mam dom na przedmieściach, i wracać mi się często nie chce) to każdy ruch mnie budzi....
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
nie wspominająć o współlokatorach......
No to rzeczywiście przesrane : D Jak zasnę to śpię jak zabita, ale czasami nie potrafię zasnąć
Najgorzej jest jak trzeba iść do szkoły na ósmą a idzie się spać przed piątą
Łamią mi się paznokcie, kurde.

Łamią mi się paznokcie, kurde.
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
tymczasowo może niestety. ale są i dobre strony. u mnie jak szczury latają luzem, to przynajmniej wiem kiedy się zerwać i złapać spadającego szczura z półkiDK! pisze:Każdy ruch mnie budzi. Niestety.

(śmieszne jest przy mojej czujności, że mogę zasnąć dosłownie wszędzie. jak się położę na łące w pełnym słońcu to też zasnę)
ja w poprzednim życiu byłam...co jest wybitnie złośliwe i nerwowe? i obrażalskie?

to byłoby..no muszę spróbowaćWentzowa pisze:a może picie wina w śnieżnej zaspie?

a co do ruchu ulicznego..mieszkam w małym miasteczku przy głównej..w lato zrywali asfalt i kładli nowy.
to było dopiero fajnie głośno

...czyż nie dobija się koni...?
jamnikisssouzie pisze:co jest wybitnie złośliwe i nerwowe? i obrażalskie?;D

hehe dla mnie panie w mieście było w ogóle nie do prześcia. U mnie jest dziki las: i tyle, cisza i spokój. A mój facet mieszka w kamienicy przy ruchliwej ulicy, gdzie jeżdżą tramwaje... Jak taki przejedzie to kamienica lata. Dla mnie to było dopiero szok jak się obudziłam o 5 rano po ciemku a tam kamienica się trzęsie ;d
ja tam lubiłam spać w domu niedaleko torów. jak cały dom (drewniany był) drgał, to taki masaż od razu był
chociaż jasne, dopóki mam czas i mogę spać potem do której chcę, to może i zabawne jest wyłapywanie dźwięków.
a jak trzeba wstać, to tragedia..
zazdroszczę ci tego dzikiego lasu i ciszy w nocy DK! chociaż taka cisza..chyba nigdy nie ma całkowitej ciszy.
zawsze coś będzie tyrkać, świerczeć, i co tam jeszcze być może. a jak nic nie ma to zaczyna brzęczeć w uszach

chociaż jasne, dopóki mam czas i mogę spać potem do której chcę, to może i zabawne jest wyłapywanie dźwięków.
a jak trzeba wstać, to tragedia..
zazdroszczę ci tego dzikiego lasu i ciszy w nocy DK! chociaż taka cisza..chyba nigdy nie ma całkowitej ciszy.
zawsze coś będzie tyrkać, świerczeć, i co tam jeszcze być może. a jak nic nie ma to zaczyna brzęczeć w uszach

Wentzowa! ty!Wentzowa pisze:jamnikisssouzie pisze:co jest wybitnie złośliwe i nerwowe? i obrażalskie?;D

no dobra, sama się wkopałam

Ja mam zawsze problemy z nocowaniem u koleżanki. Nie dość, że laska mieszka przy dość ruchliwej ulicy to jeszcze dresy po nocach chodzą i robią imprezki na placu zabaw. I jest fajnie.
A kiedy koło domu mojej "sąsiadki" przejeżdża duża ciężarówka w dość szybkim tempie to odłączają jej się kable od prądu. Niefajnie.
A ja mieszkam sobie : przy torach
, przy sklepie AGD, okno wychodzi mi na wiadukt
, a z lewej strony mam las. PIĘKNIE

A kiedy koło domu mojej "sąsiadki" przejeżdża duża ciężarówka w dość szybkim tempie to odłączają jej się kable od prądu. Niefajnie.
A ja mieszkam sobie : przy torach

Jakoś od razu mi się jamnik przypomniał. Jamniczkusssouzie pisze:Wentzowa napisał(a):
sssouzie napisał(a):
co jest wybitnie złośliwe i nerwowe? i obrażalskie?;D
jamniki
Wentzowa! ty!
no dobra, sama się wkopałam

za tego buziaka jestem skłonna przyjąć do wiadomości, że w poprzednim wcieleniu byłam obrażalskim, złośliwym i nerwowym jamnikiem 

Hihih
Nie moja wina, że nim byłaś. Może lepiej będzie... "Jajniczku", albo "Paróweczko"?

a w ogóle ja nie byłam zwierzakiem. ja byłam chwastem.o!
(stąd mi nazwisko się w teraźniejszym życiu wzięło)
a powiem wam, że chwasty są moimi ulubionymi kwiatami

rlzWentzowa pisze: "Jajniczku"

Dobrze, Jajniczku. Czemu chwastem? Chwasty nie są obrażalskie!sssouzie pisze:zostańmy przy jamniczku
![]()
a w ogóle ja nie byłam zwierzakiem. ja byłam chwastem.o!
(stąd mi nazwisko się w teraźniejszym życiu wzięło)
a powiem wam, że chwasty są moimi ulubionymi kwiatami

Idę się napić, homies.
bo mi się charakter jeszcze dodatkowo zepsuł
wiesz, to działa jak kółka zębate jesteś złośliwa, to i nerwowa potem przewrażliwiona, a potem obrażalska.
co za autoreklama
wszak ewoluujemy ciągle
(w przyszłym życiu będę miała rogi!)

wiesz, to działa jak kółka zębate jesteś złośliwa, to i nerwowa potem przewrażliwiona, a potem obrażalska.
co za autoreklama

wszak ewoluujemy ciągle

(w przyszłym życiu będę miała rogi!)