Karmy polecane ZAGRANICZNE - tanie
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- cucumberek
Karmy polecane ZAGRANICZNE - tanie
ale chyba jest ogólna dla gryzoni, jak nie chcesz eksperymentować z innozwierzęcymi :lol: w każdym razie ja polecam
moi chłopcy lubią, dobra jakość a niedroga.

Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś (Antoine de-Saint Exupery)
-
RE: Karmy polecane ZAGRANICZNE - tanie
Nie wiecie gdzie można kupić Best Friend w Krakowie?? Po normalnej cenie, ponad 4 zł, ponad 5, a nie tak jak w m1 - minimum 8,50 :/.
Ostatnio zmieniony wt sty 30, 2007 7:12 pm przez Natalia_1222, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje szczurki:
Luna [*]...
Bebe u Nisi.
Luna [*]...
Bebe u Nisi.
podnoszę temat...
czy ktoś znalazł sklep internetowy, gdzie można kupić xtra vital taniej niż w normalnym sklepie? i najlepiej w dużych opakowaniach [typu 1 kg]?
kupiłam [w sklepie] xtra vital dla świnek morskich, kosztował 20 zł za 1 kg, a z tego co zaobserwowałam na sieci, wersja XV dla szczurów jest na ogół droższa niż świnkowa... wolę dokupić jakiś smakołyk dla maluchów, niż przepłacać za karmę... mam w końcu stadko
czy ktoś znalazł sklep internetowy, gdzie można kupić xtra vital taniej niż w normalnym sklepie? i najlepiej w dużych opakowaniach [typu 1 kg]?
kupiłam [w sklepie] xtra vital dla świnek morskich, kosztował 20 zł za 1 kg, a z tego co zaobserwowałam na sieci, wersja XV dla szczurów jest na ogół droższa niż świnkowa... wolę dokupić jakiś smakołyk dla maluchów, niż przepłacać za karmę... mam w końcu stadko

ten się nie myli, kto nic nie robi
O Matko, yss, to Wy drogo macie :> Ja za paczke XV (800 gr) w Poznaniu place jakos 11 zl. Chyba, ze Tobie chodzi o większą paczke, no ale podejrzewam, ze za wieksza bym zaplacila niewiele więcej.
Sklepow netowych raczej nie znam, bo nie kupuje, jakos nie lubie. Chcialam tylko wyrazic swoje niezadowolenie co do takich wysokich cen.
Sklepow netowych raczej nie znam, bo nie kupuje, jakos nie lubie. Chcialam tylko wyrazic swoje niezadowolenie co do takich wysokich cen.
Moje stadko: Eliza, Korek i Gina
|| Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']

-
Ja jakos nie mam zaufania do przetworzonej żywności. zarówno dla ludzi, jak i konia i szczurka także. Wolę widzieć co tam jest. Dlatego kupuję karmy z ziarnem a nie chrupkami.
W Niemczech jest bardzo duży wybór karm i po naprawdę niskich cenach (np kolby do ogryznia od 0,55ct) xtra vital też jest, ale nie wiem, w jakiej cenie, bo jak na razie kupiłam 3 inne.
W Niemczech jest bardzo duży wybór karm i po naprawdę niskich cenach (np kolby do ogryznia od 0,55ct) xtra vital też jest, ale nie wiem, w jakiej cenie, bo jak na razie kupiłam 3 inne.
*** Born to shop ***
Jorgi TD [']
Obecnie szczury: Koks i Killer
Jorgi TD [']
elly no drogo, dlatego szukam tańszej wersji 

W Lublinie Xtra Vital kosztuje 12 złotych za 500g (w promocji "20% gratis" 600). Sporo kasy, ale lepszej gotowej karmy nie znam. W Polsce niestety wybór jest bardzo ograniczony.
Ostatnio zmieniony ndz mar 04, 2007 12:07 am przez krwiopij, łącznie zmieniany 1 raz.
widziałam dziś w Kakadu w Złotych Tarasach Vitakraft Emotion Beauty, specjalnie dla szczurów, za zawrotną cenę 17 zł za 500 g, czy ktoś może mi powiedzieć o tym coś więcej? chciałabym spróbować, ale boję się, że moje chłopaki się na to wypną (tak jak na HP ._.).
dla ułatwienia dodaję zdjęcie opakowania (:

dla ułatwienia dodaję zdjęcie opakowania (:

♥ Bubumen i Hans Pimmel || i'm taking my rats. those are my friends for the tour.
-
Manowce - ja bym się nie skusiła, juz na opakowaniu widzę przetworzone jedzonko, a jestem przeczulona na tym punkcie, jak dla mnie od razu odpada
*** Born to shop ***
Jorgi TD [']
Jorgi TD [']
no też prawda, przetworzone nie zachęca, ale gdyby to w mniejszych opakowaniach robili, to chyba bym spróbowała. a przy okazji - ja w ogóle nie rozumiem tego kolorowania i kształtowania jedzenia, jakby szczurom robiło różnicę, czy jedzą kółeczka, serduszka czy gwiazdki. a dziś widziałam dropsy w kształcie misiów >.<
♥ Bubumen i Hans Pimmel || i'm taking my rats. those are my friends for the tour.
taki ksztaltowanie ma cieszyc nasze oczy, nie szczurze.
Nie marudzcie w koncu nowosci jakies sie pojawiaja.
Musze sie temu w sklepie przyjrzec, choc za Vitakraftem nie przepadam, zreszta szcury tez.
Nie marudzcie w koncu nowosci jakies sie pojawiaja.

Musze sie temu w sklepie przyjrzec, choc za Vitakraftem nie przepadam, zreszta szcury tez.

Ostatnio zmieniony pn mar 05, 2007 9:08 pm przez limba, łącznie zmieniany 1 raz.
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Mi tam tez sie podobaja takie ksztaltowane chrupki czy tam dropsy
W koncu roznicy w smaku i w niczym innym chyba nie ma, a fajnie wygląda, hyh. Ostatnio kupilam za 13 zeta Prestige Rat Nature i Xtra Vital jeszcze. Karma dobra, warta polecenia, ale chyba nie ulubiona (w naszym wypadku). Nie jest tez jakas bardzo droga, ale z tego co wiem wiekszosc ciurów lubi tą drugą i tanszą wersje - Rat Crispy. Jutro się wybieram do Poznania, to kupie :]
edit. A zapomnialam napisac o tej karmie ze zdjecia wyzej. Kurde, to strasznie drogie jest i jeszcze tylko 500 gr..

edit. A zapomnialam napisac o tej karmie ze zdjecia wyzej. Kurde, to strasznie drogie jest i jeszcze tylko 500 gr..
Ostatnio zmieniony pn mar 12, 2007 9:43 pm przez Elly, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje stadko: Eliza, Korek i Gina
|| Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']

Manowce:bodajze ta sama karma pojawiła sie niedawno w Kakadu w sosnowcu:P i jak zobaczyłam cene to aż mnie zamurowało 14 złoty mała paczuszka,ale nie jestem pewna czy to na
pewno to samo,wiem że było podstawowe jedzonko,jakies kolby i coś tam jeszcze
a znacie taka firme trolle czy cos takiego? bo nie wiem czy lepsze to trolle ,czy z Megana ?
P.S.ja do karmy podstawowej dodaje suszone ziarna dyni i trochę ziaren soczewicy
pewno to samo,wiem że było podstawowe jedzonko,jakies kolby i coś tam jeszcze
a znacie taka firme trolle czy cos takiego? bo nie wiem czy lepsze to trolle ,czy z Megana ?
P.S.ja do karmy podstawowej dodaje suszone ziarna dyni i trochę ziaren soczewicy
od 07.03.2008 Mgiełka 
od 20.12.2008 Iris:)
za TM:Pixi ['] (14.01.2007-17.11.2008) ;(

od 20.12.2008 Iris:)
za TM:Pixi ['] (14.01.2007-17.11.2008) ;(
-
A mój drań na kolby vitakraftu po prostu nie patrzy, ogryza wszystko inne, a kolby tej firmy wiszą niemlże nietknięte
*** Born to shop ***
Jorgi TD [']
Jorgi TD [']
czy to normalne, że kolby vitakrafu kosztują 10 zł za 2szt w paczce? z tego powodu ich nie kupiłam :/ to jest jakieś chore....
a jakieś drogie vitakraftowe pasze też widziałam, ale olałam, bo u mnie paczka mniejsza niż 1 kg w ogóle odpada
a jakieś drogie vitakraftowe pasze też widziałam, ale olałam, bo u mnie paczka mniejsza niż 1 kg w ogóle odpada