Czapeczniki III" Dorotka i Olgierd rodzicami-czekoladki :)
Moderator: Junior Moderator
Re: Czapeczniki III" Dorotka i Olgierd rodzicami-czekoladki :)
boziuniu! one wszystkie selfiki???
jejku...

wszystkie selfiki i wszystkie wolne dumbo chlopaczki 

Śliczności agutkowo - czarnulkowe
Ja mam taką dwójkę w wersji damskiej (Estelkę i Elwirkę, siostry Elki zresztą - jakby ktoś nie wiedział) i powiem Wam szczerze, że nie zamieniłabym tych skarbów na żadne inne kolory. No, może tylko na niebieską i rudą
Żartuję, oczywiście.
Chłopaki bossskie, cud maliny

Chłopaki bossskie, cud maliny

TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
No to dzisiaj troszku fotek zbiorowych , no teraz to juz calkiem mamy kolory ziemi, czarnoziemy, gleby brunatne , piaski sahary , i burmeske , która nie wiem do jakiej ziemi przyrownac siena palona zajasna ugier chyba za zolty , no poddaje sie jak jest ktos na forum kto mial do czynienia z gleboznawstwem to zapraszam 

Coś cicho się zrobiło w temacie. od dwóch dni ani słowa. A może by tak zdjęcia pojedyncze maluszków z podpisami?
Jeszcze tyle czasu zanim je dostanę w ręce...Pozostaje tylko foty oglądać...
Jeszcze tyle czasu zanim je dostanę w ręce...Pozostaje tylko foty oglądać...
Feniks, babci merch nie ma przez chwilę, ale na pewno ma nadzieję, że jak wróci, to wszyscy wolni chłocy okażą się zarezerwowani 

TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Mam nadzieję, że babcia dzisiaj już jest i pochwali się, co nowego u maluchów i ich mamy. Merch, prosimy 

Przepraszam wszytskich za brak nowych wiesci i brak odpowiedzi na maile i PW , wyjezdzalam i pare spraw dodatkowo przed i powyjazdowych sie nalozylo , tak ze nie mialam za wiele czasu.
Zaległości będę sukcesywnie nadrabiać.
Maluchy z obu miotów porosly. Maluszki Eli to juz prawdziwe łobuziaki , bija sie , łażą po całej klatce , są duze i maj smieszne długie futro , reszte zobaczycie na fotkach . Przypominam o sposobie rezerwacji. Piszecie krótkie PW , dostajecie adres mailowy. Na maila z tematem miot piszecie pare slow o sobie i o swoich zwierzakach , dolaczacie zdjecia klatki ewentualnie zwierzakow , jesli takie macie i ksero dowodu osobistego.
Fot maluszkow Doroty na razie nie ma , postaram sie nadrobic to jutro.
Zaległości będę sukcesywnie nadrabiać.
Maluchy z obu miotów porosly. Maluszki Eli to juz prawdziwe łobuziaki , bija sie , łażą po całej klatce , są duze i maj smieszne długie futro , reszte zobaczycie na fotkach . Przypominam o sposobie rezerwacji. Piszecie krótkie PW , dostajecie adres mailowy. Na maila z tematem miot piszecie pare slow o sobie i o swoich zwierzakach , dolaczacie zdjecia klatki ewentualnie zwierzakow , jesli takie macie i ksero dowodu osobistego.
Fot maluszkow Doroty na razie nie ma , postaram sie nadrobic to jutro.
To czekamy cierpliwie, a właściwie niecierpliwie 

Przypominam o sposobie rezerwacji. Piszecie krótkie PW , dostajecie adres mailowy. Na maila z tematem miot piszecie pare slow o sobie i o swoich zwierzakach , dolaczacie zdjecia klatki ewentualnie zwierzakow , jesli takie macie i ksero dowodu osobistego.
Pamietajcie ze oddaje niejako wlasne wnuki , te szczurki przyszly u mnie na Swiat , a w zasadzie jest to juz kolejne pokolenie , czuje sie za nie odpowiedzialna i niewybaczybalym sobie , gdyby trafily w ręce nieodpowiedzialnych wlaścicieli. Te szczurki to dzieci maluszkow , ktore u mnie przyszly na swiat i wnuki , w koncu to rowniez prawnuki Czapkowe i praprawnuki Zeni , co ja bym im powiedziala , gdyby jakis maluszek zle trafil? Dlatego bardzo prosze wlasnie o te kilka slow o sobie i swoich zwierzętach.
Jeszcze jedna informacja nie akceptuje wysylania zwierzat ani poczta ani konduktorką, na dlugie podróze szczurki moga zostac wyslane wylacznie w wiekszych grupach- conajmniej 2 szczurki
Pamietajcie ze oddaje niejako wlasne wnuki , te szczurki przyszly u mnie na Swiat , a w zasadzie jest to juz kolejne pokolenie , czuje sie za nie odpowiedzialna i niewybaczybalym sobie , gdyby trafily w ręce nieodpowiedzialnych wlaścicieli. Te szczurki to dzieci maluszkow , ktore u mnie przyszly na swiat i wnuki , w koncu to rowniez prawnuki Czapkowe i praprawnuki Zeni , co ja bym im powiedziala , gdyby jakis maluszek zle trafil? Dlatego bardzo prosze wlasnie o te kilka slow o sobie i swoich zwierzętach.
Jeszcze jedna informacja nie akceptuje wysylania zwierzat ani poczta ani konduktorką, na dlugie podróze szczurki moga zostac wyslane wylacznie w wiekszych grupach- conajmniej 2 szczurki
OOOOOOOOooooooooooooooooo Jeziuuuuuuuuuuuuuuuu
Śliczne kluseczki. A jakim cudem osiągnęłaś na niektórych fotach ten odcień niebieskiego?
I mam bardzo egoistyczną prośbę. Która to moją panienk BES-ka?
Bo agutkowe dumbbusie cudne...

Śliczne kluseczki. A jakim cudem osiągnęłaś na niektórych fotach ten odcień niebieskiego?
I mam bardzo egoistyczną prośbę. Która to moją panienk BES-ka?

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 2ae38.html
Ale spaśluchy
I jaką mają gęste futerka, wyglądają jak pluszowe misie, cud malina 
Ale spaśluchy