Moje dwie małe iskiereczki zycia. ;d

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
ol.

Re: Moje dwie małe iskiereczki zycia. ;d

Post autor: ol. »

Myślę, że byłby już czas żeby je definitywnie połączyć. Zapoznajesz je już od ok. miesiąca, prawda ?
Na pewno już się dobrze znają i akceptują na tyle, żeby zamieszkać razem. Łączenie ich i rozdzielanie niepotrzebnie je dezorientuje. Kuksańce i nocne hałasy będą zawsze, tego musisz być świadoma. Szczury to zwierzęta nocne, pora ich największej aktywności przypada kiedy my śpimy. Przygotuj się, że będą piszczeć i tłuc w pręty ogonami, ale po chwili się pogodzą. Moje do tej pory potrafią w nocy (lub bardzo wcześnie rano 4-5) taki łomot zrobić, że zastanawiam się czy mnie rano sąsiedzi nie zaczepią ::)
Nie martw się więc piskami, umyj klatkę, wsadź tam swoje szkraby i niech szaleją w najlepsze ;)
Awatar użytkownika
Krejzoolek

Post autor: Krejzoolek »

No dzisiaj są razem znowu bo o 5 mi hałas robiły i je oddzieliłam.Nadal są dominacje czasami małe czasami większe,ale nadal jedna śpi tam druga tu i wgl.Na wybiegach Dusia ucieka bo Kiki chce włazic pod nią i na nią.. :D Dzisiaj dostały Danonka bananowego i prawie razem jadły z miseczki tylko Kiki trochę się bała bo Dusia zawsze ją odgania..Chciałabym że jak kiedyś ( nie długo powiedzmy ) się obudzę lub coś tam to zobaczę,ze razem śpią.. ::) Ale nie wiem czy to możliwe.Dusia po prostu ją olewa. :-\
A teraz kilka fotek z dzisiaj,wczoraj i z innych dni. :P Chcę się tez pochwalic moimi innymi pupilami,ale to potem. ;)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Wczoraj Kiki miała próbę puszczania na dywan..Znaczy no na pokój,ale tylko na moich oczach na dywanie biegała,bo jeszcze za mała jest,żeby tak jak Dusia biegac za szafki,za tapczan itp. :) Ale muszę przyznac,że podobnie jak Dusia się zachowywała na tej focie teraz jak Dusia wygląda bo Duśka też tak zawsze ostrożnie niby kuka. :P Obrazek Dzsiaj mam zamiar włożyc Kiki do wanny z wodom,bo może polubi wodę,bo Dusia to tylko wyskakuje niestety.. :( Obrazek Obrazek

A teraz czas na moją psinkę.Tofika..Potem go opiszę teraz fotki. :P
Obrazek Obrazek

A teraz mój Kociak w sumie bardziej brata,ale częściowo też mój.Potem dodam więcej fot,jak chcecie oczywiście. ;)
Obrazek Obrazek
Kiki, Dusia [*][/color][/size]
Awatar użytkownika
Krejzoolek

Dzisiaj dziewczynki się kąpały.Nalałam im trochę wody i wpuściłam.Na początku Dusia wyskakiwała,ale potem se darowała..Dziewczyny tak razem były jakiś czas,Dusia odziwo nie uciekała jak zawsze,Botem je wyciągłam i szybko oby dwie gramoliły m się pod ręcznik.razem tam siedziały,prawie spały ;D Dały się miziac..Aż tu nagle czuję coś ciepłego na mojej nodzę patrze a tu Dusia zrobiła O.o taaką wielką kałuże.( nawet foto mam :P ) za chwile znowu czuję..patrzę a to Kiki.Ja już trochę wkurzona bo jakby się zmówiły na mnie. >:( Potem idę z nimi do pokoju do rodziców.Mała prawie u mnie spała i znowu się posikała a Dusia próbowała biegac ale się jej nie udało.
Awatar użytkownika
Krejzoolek

Niestety nie dodam wszystkich zdjęc bo mam za mało miejsca na dysku C. :-\ Nie wiem dokładnie o co biega,ale okej..
Awatar użytkownika
Krejzoolek

Uwaga! :P
Dzisiaj ( tera ) dziewczynki śpią prawie obok siebie ! ! Dzieli je jedynie 5 cm. ;D
Veerena

Post autor: Veerena »

Cieszę się, że Kika została z Wami :)
Fiona Filipinka -(Myszor) Felicity

[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
Awatar użytkownika
Krejzoolek

Ojej. ale zaniedbałam tu troche. :-[
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”