Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
KRAKÓW: poszukuję opieki dla szczurzych panien od teraz (lub 11.07) do końca lipca. nie mam zielongeo pojęcia, co z nimi zrobię, jeśli tymczas się nie znajdzie.
a powód jest następujący: wróciłam z Erasmusa hiszpanii i mam teraz problemy z szukaniem mieszkania. tzn mieszkanie już jest zaklepane, z zapłaconą zaliczką, przyjazne zwierzakom ( już myślałam, że trzeba będzie pozbyć się części 11 szczurzego stada:(). z tym, że od sierpnia. no i teraz klops, bo muszę się wyprowadzić do tej niedzieli z mieszkania, gdzie jestem przejściowo. sama bez szczurów mam gdzie mieszkać, ale ze szczurami nijak nie da rady. szczury z klatką, jedzonkiem itd. może być nawet bez większego wypuszczania.
ewentualnie, jeśli ktoś zna tanie miejsce w Krakowie: jakiś pokój stojący pusty na wakacje albo coś..., gdzie mogłabym się umieścić ze szczurami do końca lipca, też nie pogardzę.