Szczurzynki-gryzinki:)

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
nausicaa

Re: Szczurzynki-gryzinki:)

Post autor: nausicaa »

trochę mnie to przeraziło...Klimejszyn, masz chyba jakieś okultystyczno- magiczne zdolności przewidywania przyszłości aparatem.

szary kapturek to Fruziowy duch

Obrazek
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

boże, sama się teraz przeraziłam.
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Awatar użytkownika
nausicaa

zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
Awatar użytkownika
nausicaa

BARDZO PILNE!

KRAKÓW: poszukuję opieki dla szczurzych panien od teraz (lub 11.07) do końca lipca. nie mam zielongeo pojęcia, co z nimi zrobię, jeśli tymczas się nie znajdzie.

a powód jest następujący: wróciłam z Erasmusa hiszpanii i mam teraz problemy z szukaniem mieszkania. tzn mieszkanie już jest zaklepane, z zapłaconą zaliczką, przyjazne zwierzakom ( już myślałam, że trzeba będzie pozbyć się części 11 szczurzego stada:(). z tym, że od sierpnia. no i teraz klops, bo muszę się wyprowadzić do tej niedzieli z mieszkania, gdzie jestem przejściowo. sama bez szczurów mam gdzie mieszkać, ale ze szczurami nijak nie da rady. szczury z klatką, jedzonkiem itd. może być nawet bez większego wypuszczania.

ewentualnie, jeśli ktoś zna tanie miejsce w Krakowie: jakiś pokój stojący pusty na wakacje albo coś..., gdzie mogłabym się umieścić ze szczurami do końca lipca, też nie pogardzę.
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

Post autor: szczurzyca. »

odkopuję i proszę o zdjęcie Trututa :)
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”