Moje dziołchy kochane
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Fifi&Didi
Twoja nowa szczurka ma dziś już 2 tygodnie:))
Dziekuje wam :*
Poza tym ze Fifi zrobila sie nie znosna bo ciagle obgryza mi lozko to jest git :d heh a nowej malutkie nie moge sie doczekac i mysle nad imieniem hehe ;p;p i z ktora pierwsza ja polaczyc ;p w sumie Fifi ladnie przyjela didi tylko na nia syczala bez gryzienia itp ;p;p ale jeszcze jest troche czasu wiec sie zastanowie
:D
Buziaki na dniach zrobie jakies nowe foty i wstawie
:D 
Poza tym ze Fifi zrobila sie nie znosna bo ciagle obgryza mi lozko to jest git :d heh a nowej malutkie nie moge sie doczekac i mysle nad imieniem hehe ;p;p i z ktora pierwsza ja polaczyc ;p w sumie Fifi ladnie przyjela didi tylko na nia syczala bez gryzienia itp ;p;p ale jeszcze jest troche czasu wiec sie zastanowie

Buziaki na dniach zrobie jakies nowe foty i wstawie

Gratuluję malucha kamilka
A śpiąca Fifi - słodziak

A śpiąca Fifi - słodziak

Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Imię..? Może.. żeby się ładnie komponowało z Fifi&Didi? Typu.. Mini.. 

wlasnie chce jakies takie ;p myslalam nad Sisi ;p hehe

Mimi raczej, nie Mini.. pff. Co ja piszę
Titi..
Żeby można było do niej mówić "Atiti!" 

DobreBabli pisze:Mimi raczej, nie Mini.. pff. Co ja piszęTiti..
Żeby można było do niej mówić "Atiti!"

Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
hehehe ;p;p pomysle nad tym ;p;p

Jojo!
albo Koko.

albo Koko.

Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Edit.
Przecież nie pasują!
Może... Bibi? Kojarzy się z bibą [impreza] ostra wiksa.
Hihi? Śmieszka.
Przecież nie pasują!
Może... Bibi? Kojarzy się z bibą [impreza] ostra wiksa.

Hihi? Śmieszka.

Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
hehe ;p
Dziekuje za propozycje ale chyba zostanie Sisi inaczej brzmi ;p chetna o zapoznania SiSi
hah ;p;p no chyba ze wpadniemy na cos innego to bedzie inne ;p za 2 tygodnie wizyta przed adopcyjna

Dziekuje za propozycje ale chyba zostanie Sisi inaczej brzmi ;p chetna o zapoznania SiSi

O to i one 

I na koniec Fifcia :

A no i juz wiem dlaczego fifi jest taka nie znosna ;p zabralam im w lozka stare przescieradlo w ktorym spala zawsze i dlatego bo wygryzala materialy z lozka i zanosila sobie do srodka
heh ;p;p
Pozdrowka :*

I na koniec Fifcia :

A no i juz wiem dlaczego fifi jest taka nie znosna ;p zabralam im w lozka stare przescieradlo w ktorym spala zawsze i dlatego bo wygryzala materialy z lozka i zanosila sobie do srodka

Pozdrowka :*

Śliczne kapturki
, uwielbiam kapturki
.
Wymiziaj panienki ode mnie
.

Wymiziaj panienki ode mnie

wymiziam :* 

Fifi ma cudne rączki.
Kiedy kolejne fotki?

Kiedy kolejne fotki?

Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.