Babski skład czyli moje kochane Panienki=)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Babski skład czyli moje kochane Panienki=)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/535 ... 39bd8.html wprost fenomenalna!!!!!!!!
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Dziękuje, dziękuje, dziękuje Jessica
Stella jest strasznie kochana, zastanawiam się jak nazwać jej maść? macie pomysły?

Stella zachwycona! jak tylko otworze klateczke myka mi na rączki. Dziewczyny są nią zachwycone, latają razem po klatuni. Jutro wstawie nowe fotki 

Filipek [`], Kuodzio Synek M.[`], Oli [`], Frankie [`], Tobiasz[`], Noel[`], Lijam[`], Adrian[`], Robert[`], Artur[`], Gem[`], James[`], Chris ['], Alan ['], Nicky, Lennon, Paul, George
Opaki
Wydaje mi się, że nie będzie jaśniała. Młody ma ten sam kolor i mu został (no poza momentami kiedy sie upacia
)
Panienki fajne, klaciocha świetna!
Mam nadzieję, że będą żyły dłuuuuuuuuuuuuuuugo i szczęśliwie 

Panienki fajne, klaciocha świetna!

A jest możliwość, że ten kolor się, hm, "wyostrzy"?Flaumel pisze:Wydaje mi się, że nie będzie jaśniała. Młody ma ten sam kolor i mu został (no poza momentami kiedy sie upacia)
Raczej z wiekiem staje się delikatniejszy ale...
Podpisuję się.Flaumel pisze:Panienki fajne, klaciocha świetna!Mam nadzieję, że będą żyły dłuuuuuuuuuuuuuuugo i szczęśliwie

Filipek [`], Kuodzio Synek M.[`], Oli [`], Frankie [`], Tobiasz[`], Noel[`], Lijam[`], Adrian[`], Robert[`], Artur[`], Gem[`], James[`], Chris ['], Alan ['], Nicky, Lennon, Paul, George
Opaki
Gratuluje nowej dziewczynki
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/535 ... 39bd8.html piękna mordka, śliczna jest
Mizianko dla panienek przesyłam

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/535 ... 39bd8.html piękna mordka, śliczna jest

Mizianko dla panienek przesyłam

Jak złapie aparat i będę pamiętała to obfotografuję Młodego - jego kolor się nie wyostrzył, dalej jest po prostu kawą z dużą ilością mleka. Tylko czemu ostatnio taki brak czasu...
Flaumel, czekam na foty
sama zastanawiałam się ostatnio co to ze Stelli wyrośnie... nawet teraz nie wiem jak nazwać jej kolor... Chyna wstawie zaraz fotki Emi to zobaczysz jak zjaśniala. To idę pstryknąć fotki, zaraz wstawie 

Jednak jeszcze nie wstawie
aparat się rozładował a ja muszę lecieć z domku na 2 h więc wstawie jak wroce.

piękne dziewczynki, A Emi najbardziej mi sie podoba;]
Klusek[*][/color][/b] Hasko[*][/color][/b] Lusiek[*][/color][/b] Shogun[*][/color][/b]

Dzięki LusiuLusia pisze:piękne dziewczynki, A Emi najbardziej mi sie podoba;]

ale sie zmieniła, wypłowiało jej sie trochę;pMagduś pisze:Dzięki LusiuLusia pisze:piękne dziewczynki, A Emi najbardziej mi sie podoba;]na stronie 1 jest jej zdjęcie z Morenką jak była mniejsza, zobacz jak Emi się zmieniła
to nie tan sam szczurasek;]
Klusek[*][/color][/b] Hasko[*][/color][/b] Lusiek[*][/color][/b] Shogun[*][/color][/b]

Lusiu ja wstaje rano idę do klaciory i Emi nie poznaje... codziennie wygląda inaczej. Może być tak, że całkiem wybielejeLusia pisze:ale sie zmieniła, wypłowiało jej sie trochę;pMagduś pisze:Dzięki LusiuLusia pisze:piękne dziewczynki, A Emi najbardziej mi sie podoba;]na stronie 1 jest jej zdjęcie z Morenką jak była mniejsza, zobacz jak Emi się zmieniła
to nie tan sam szczurasek;]

Teraz z niej piękna haszczorka