[Lublin] 6maleństw do oddania
Moderator: Junior Moderator
- szczurzyca.
- Kontakt:
Re: [Lublin] 6maleństw do oddania
myślę, że to nie ma sensu, takie kolejne najazdy. przykro to mówić, ale my możemy gadać, tłumaczyć, ale zrobi jak chce - w końcu naszej pomocy nie chce.
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
- szczurzyca.
- Kontakt:
i naliczyłam 3 szczury - jeden do koleżanki koleżanki, a 2 do znajomych. co z pozostałą trójką?
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
No bo może następnym razem wypadałoby zacząć BEZ NAJEŻDZANIA. To tak do przemyślenia na przyszłość być może?
Asienko, upewnij się, że będą miały dobre warunki, bo przecież chcesz dla nich dobrze
Powodzenia i Tobie i maluszkom życzę. 
Asienko, upewnij się, że będą miały dobre warunki, bo przecież chcesz dla nich dobrze

-
- Kontakt:
nie chcę Waszej pomocy bo NIC NIE ROBICIE, w ogóle mi nie pomagacie tylko ciągle najeżdżacie na mnie i bezpodstawnie mnie oceniacie...szczurzyca. pisze:myślę, że to nie ma sensu, takie kolejne najazdy. przykro to mówić, ale my możemy gadać, tłumaczyć, ale zrobi jak chce - w końcu naszej pomocy nie chce.
a chyba nie o to chodzi

- szczurzyca.
- Kontakt:
yy, ja chciałam pomóc. a co miałam zrobić przez 5 min? ja nie najeżdżałam, jeśli zauważyłam. ale i tak odrzuciłaś moją pomoc i Twoje zachowanie jest nieodpowiedzialne, dlatego już nie będę hamować najazdów.
I w ten oto sposób zachęcisz innych nowych użytkowników do korzystania z forum.
Mam wrażenie, że wszyscy zaczęli traktować to wszystko zbyt osobiście...
Asienko jakbyś mimo wszystko mogła informować o postępach w adopcji to byłoby miło
Mam wrażenie, że wszyscy zaczęli traktować to wszystko zbyt osobiście...
Asienko jakbyś mimo wszystko mogła informować o postępach w adopcji to byłoby miło

Teraz to juz mozna pisac ile chcecie, ona juz i tak nikogo słuchac nie bedzie, bo juz sie zraziła. I to chyba koniec tematu. A prosiłam juz wczesniej aby zastopowac emocje.
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 50#p771150

w świecie - 3 male kluski Dafi ( Lili, Rysio i Boguś )
za TM- Jaś :*, Roxi, Karol, Spajki, Zeus, Dafi, Pixi, Milka [*] :*

w świecie - 3 male kluski Dafi ( Lili, Rysio i Boguś )
za TM- Jaś :*, Roxi, Karol, Spajki, Zeus, Dafi, Pixi, Milka [*] :*
-
- Kontakt:
nie będę komentować tego bo aż brak mi słów... niektórzy są tu chyba niewychowani... zero jakiejkolwiek kultury 

-
- Kontakt:
chcesz dziewczyno to sobie na mnie ciśnij... ja mam to G D Z I E Ś .
i tak wygląda temat 6 maleństw do oddania...
A zdjęcia maluszków będą ? ;> Już jakieś kolorki na nich widać i czy płcie już wiadome ?
Manfred
[*] Alfred
[*] Bolesław
[*] Kayomi
[*]

- szczurzyca.
- Kontakt:
a to do kogo? i sama pisałaś, że temat do zamknięcia, plątasz się w tym. skoro tak to proszę modów o oczyszczenie tematu i napisz co do kogo.asienka1769 pisze:chcesz dziewczyno to sobie na mnie ciśnij... ja mam to G D Z I E Ś .
to moja ostatnia wiadomość w tym temacie, to nie na moje nerwy
-
- Kontakt:
zdjęcia maluszków mogę wysłać na maila jak ktoś napisze asienka1769@o2.pl
płeć jeszcze nie stwierdzona bo nie chcę ich na razie ruszać... nawet tydzień nie minął...
płeć jeszcze nie stwierdzona bo nie chcę ich na razie ruszać... nawet tydzień nie minął...
-
- Kontakt:
szczurzyca. pisze:a to do kogo? i sama pisałaś, że temat do zamknięcia, plątasz się w tym. skoro tak to proszę modów o oczyszczenie tematu i napisz co do kogo.asienka1769 pisze:chcesz dziewczyno to sobie na mnie ciśnij... ja mam to G D Z I E Ś .
to moja ostatnia wiadomość w tym temacie, to nie na moje nerwy
do Ciebie ;]
skoro nie na Twoje nerwy to co tu tyle czasu robisz??

Ruszaj ruszaj, poszukaj na forum - maluszki się wcześnie rusza
Właśnie po to, żeby nie bały się człowieka i były dobrze zsocjalizowane.

-
- Kontakt:
i samica ich nie odrzuci??Flaumel pisze:Ruszaj ruszaj, poszukaj na forum - maluszki się wcześnie rusza.