Musi być!!! Kciukamy z całych sił!!pyla pisze: i wierze, ze bedzie dobrze (bo nie moze byc inaczej:))

Moderator: Junior Moderator

Musi być!!! Kciukamy z całych sił!!pyla pisze: i wierze, ze bedzie dobrze (bo nie moze byc inaczej:))

Wprawdzie trochę to trwało, bo błysk w oku pojawił się przed 22, przed 2 chciała wstawać, ale nóżki miały inny plan, ale dziś rano dziarsko się podniosła i po nocy w transporterze została z radością przywitana (tj. obwąchana) przez Kropę i Fionę:)
 Wprawdzie trochę to trwało, bo błysk w oku pojawił się przed 22, przed 2 chciała wstawać, ale nóżki miały inny plan, ale dziś rano dziarsko się podniosła i po nocy w transporterze została z radością przywitana (tj. obwąchana) przez Kropę i Fionę:) szkoda tylko że nie wróciła lżejsza o guza, przyznam Ci się, że nie rozumiem dlaczego poddając ją już narkozie wet nie przeprowadził zabiegu
 szkoda tylko że nie wróciła lżejsza o guza, przyznam Ci się, że nie rozumiem dlaczego poddając ją już narkozie wet nie przeprowadził zabiegu   Bo przechodzić przez to wszystko po raz drugi w krótkim czasie (a jeśli lek nie zadziała, nie będzie wyjścia) to bardzo duże obciążenie dla organizmu szczurka
  Bo przechodzić przez to wszystko po raz drugi w krótkim czasie (a jeśli lek nie zadziała, nie będzie wyjścia) to bardzo duże obciążenie dla organizmu szczurka   

(co bywa irytujące, zwłaszcza podczas gotowania).
 (co bywa irytujące, zwłaszcza podczas gotowania). - niczego więcej ode mnie nie chce.  Wobec Złamaska nie jest agresywny, dopóki ten go nie zaczepia. Na szczęście krew się już nie leje, zdarzają się piski i kopniaki, ale no cóż, to faceci
- niczego więcej ode mnie nie chce.  Wobec Złamaska nie jest agresywny, dopóki ten go nie zaczepia. Na szczęście krew się już nie leje, zdarzają się piski i kopniaki, ale no cóż, to faceci 

A Kropce, by twór nie ruszał ze wzrostem; najlepiej niech zniknie!
 A Kropce, by twór nie ruszał ze wzrostem; najlepiej niech zniknie!  

Kropce wprawdzie guzek nie schodzi, ale też nie rośnie. Z obawą patrzę na resztę rozrabiaków, ale póki co nic się nie dzieje (tfu tfu przez lewe ramię)
 Kropce wprawdzie guzek nie schodzi, ale też nie rośnie. Z obawą patrzę na resztę rozrabiaków, ale póki co nic się nie dzieje (tfu tfu przez lewe ramię)  )
 ) mam nową wizję wystroju klatki i zaraz się za to wezmę i zdjęcia jakieś cyknę
 mam nową wizję wystroju klatki i zaraz się za to wezmę i zdjęcia jakieś cyknę 

Fiona
 Fiona