No ja ciąży rozpoznawac nie umiem chociaż jedną już przeżyłam jak dostałam od mamy kiedyś dawno temu szczurzycę z zoologa :/ No i u niej brzuch było widac dopiero w statnich dniach ciąży.... A nadia ma ten brzuchol taki pulchny zaokrąglony na dole , chociaz nie do przesady.
Pandziulowe stadko ;3
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- handzia600
- Numer GG: 12805114
Re: Uratowana Nadia :)
Według kalkulatora wychodzi spokojnie swobodnie 8 szczurów na taki pałac
Mam nadzieję że nie popadnę w GMR
No ja ciąży rozpoznawac nie umiem chociaż jedną już przeżyłam jak dostałam od mamy kiedyś dawno temu szczurzycę z zoologa :/ No i u niej brzuch było widac dopiero w statnich dniach ciąży.... A nadia ma ten brzuchol taki pulchny zaokrąglony na dole , chociaz nie do przesady.
no w Nadii przypadku pewnie ciężko oceniać po brzuchu bo to faktycznie może być kwestia nowej diety, a właściwie po prostu w końcu dostępu do dobrego jedzenia w odpowiednich ilościach.
Chyba pozostaje Ci czekać i obserwować. Czy brzuch się systematycznie powiększa, sutki, czy wije gniazdo.
Trzymam kciuki żeby to jednak były kształty zaokrąglone od jedzenia
Chyba pozostaje Ci czekać i obserwować. Czy brzuch się systematycznie powiększa, sutki, czy wije gniazdo.
Trzymam kciuki żeby to jednak były kształty zaokrąglone od jedzenia
- handzia600
W klatce nie ma z czego wić gniazda ale jak trzymałam ją w czasie dopóki doszła klatka do mnie w akwarium wysłanym siankiem to przyznam że wiła wokół siebie z tego sianka takie jakby legowisko ...
a zapomiał ktos o bardzo waznej kweti chyba, szczurki sa stadne i Nadia potrzebuje koleżanki !
cudna podobna do mojej Małej Mi
cudna podobna do mojej Małej Mi

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ...
koleżanka już podobno "w drodze" a możliwe, że będą nawet dwie ;Phandzia600 pisze:Hahahaha powiadasz że na dwóch się nie skończychyba masz rację bo już w listopadzie byc może 3 klucha u mnie będzie
aaaaaaaaaaaha
to wspaniale 
Nadia jest urocza
Nadia jest urocza

Mała Mi uciekła ...
- handzia600
Tak , koleżanka w tym tygodniu ma przybyć z Łodzi od Mihajli
I planujemy jeszcze jedną tym razem czarnulkę w Listopadzie więc będzie miała towarzycho
I planujemy jeszcze jedną tym razem czarnulkę w Listopadzie więc będzie miała towarzycho
- handzia600
Wie ktoś może gdzie jest jakaś strona z ofertą firmy VL (chodzi mi o ofertę ich wszystkich lub większości produktów )
saszenka
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel
Na tymczasie: cała wataha
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel
Na tymczasie: cała wataha
- handzia600
Witamy po raz kolejny nieco powiększoną rodzinką.
Dzisiaj do pandziulowego stadka przyszły dwie milusińskie sliczności. Haszczanka o bardzo życzliwym usposobieniu. Bardzo milusińska i kocha głaskanie po brzusiu i grzbiecie wręcz domaga się tego. Wyciąga 'kopytka' i krzyczy miziać !
Saszenka wychowała ją na bardzo kulturalną szczurcię.
Oraz Neura. Ma około 3 tyg pochodzi od Cheruby. Przyjechała nieco wychudzona z wszołami , ale jutro lecimy do weta po lek na to zło. Przedstawiam wam panny ^^

Dzisiaj do pandziulowego stadka przyszły dwie milusińskie sliczności. Haszczanka o bardzo życzliwym usposobieniu. Bardzo milusińska i kocha głaskanie po brzusiu i grzbiecie wręcz domaga się tego. Wyciąga 'kopytka' i krzyczy miziać !
Oraz Neura. Ma około 3 tyg pochodzi od Cheruby. Przyjechała nieco wychudzona z wszołami , ale jutro lecimy do weta po lek na to zło. Przedstawiam wam panny ^^
3 tygodnie? Ona powinna byc jeszcze z mama!
- malina89_dg
Jakie śliczności kochane
Nic tylko miziać i całować

Nic tylko miziać i całować
Ze mną: Teodor i Leon 
W serduszku: Dexterek, Lakuś, Piorunek i Tajfunek <3 [*][/color][/b]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 58#p882758 - Malinkowe cudaki
W serduszku: Dexterek, Lakuś, Piorunek i Tajfunek <3 [*][/color][/b]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 58#p882758 - Malinkowe cudaki
alinak to Cheruby tak wysyłała maluszki
śliczności,fajne stadko
śliczności,fajne stadko
Misia [*] Whisky [*] Mamba [*] Imbir [*] Paszczusia [*]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=34050
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=34050
Re: Pandziulowe stadko ;3
jesuuuu jakie one sa slodkieee !!!!
Kocham Te małe cudka
cudownie że trafiły do wspaniałego domku
a jak Nadia ? już jest milość polączylaś ??
Kocham Te małe cudka
cudownie że trafiły do wspaniałego domku
a jak Nadia ? już jest milość polączylaś ??

Mała Mi uciekła ...
- handzia600
Re: Pandziulowe stadko ;3
alinak- to jest maluszka od Cheruby można zajrzeć w wątek i dowiesz się o co chodzi...Niestety teraz już za późno na takie wnioski.
Była pierwsza próba łączenia , Nadia i Neura zakolegowane natomiast Neska boi się Nadii i piszczy kiedy ta ją iska czy przytula..Mam nadzieję że to kwestia czasu i się pokochają ;> To samo jest z rękoma.Jak się małą głaszcze poza jej domkiem piszczy i jakaś taka osowiała jest... Zmiana otoczenia i właściciela wywoła ogromny stres i Neska potrzebuje czasu aby oswoić się z tą sytuacją. Przeraża mnie tylko ten biedny pisk jak ją głaszczę
Była pierwsza próba łączenia , Nadia i Neura zakolegowane natomiast Neska boi się Nadii i piszczy kiedy ta ją iska czy przytula..Mam nadzieję że to kwestia czasu i się pokochają ;> To samo jest z rękoma.Jak się małą głaszcze poza jej domkiem piszczy i jakaś taka osowiała jest... Zmiana otoczenia i właściciela wywoła ogromny stres i Neska potrzebuje czasu aby oswoić się z tą sytuacją. Przeraża mnie tylko ten biedny pisk jak ją głaszczę