komorka troche przekłamała kolory
Moderator: Junior Moderator

: Chelsea [*] Dafne [*][/b][/color]
  : Chelsea [*] Dafne [*][/b][/color] mizianko dla Nich
 mizianko dla Nich 

musze sie zmobilizować i znaleźć chwile, żeby im cyknąc nowe zdjecia
 musze sie zmobilizować i znaleźć chwile, żeby im cyknąc nowe zdjecia  Chelsea jest już odważniejsza, ale nadal nie są miziakami przytulakami tylko wszędzie biegają
 Chelsea jest już odważniejsza, ale nadal nie są miziakami przytulakami tylko wszędzie biegają  myślicie, że to się zmieni, jak podrosną?
 myślicie, że to się zmieni, jak podrosną? : Chelsea [*] Dafne [*][/b][/color]
  : Chelsea [*] Dafne [*][/b][/color] a co do tego miziactwa, to na pewno kiedyś będą bardziej miziaste, muszą do tego dorosnąć.
 a co do tego miziactwa, to na pewno kiedyś będą bardziej miziaste, muszą do tego dorosnąć.  Mój Rico jak był mały-nie do okiełznania, ale im starszy się robił, tym potrzebował więcej miziania, głaskania, buziaków i nawet kład się przy mnie jak spałam i spał razem ze mną.
 Mój Rico jak był mały-nie do okiełznania, ale im starszy się robił, tym potrzebował więcej miziania, głaskania, buziaków i nawet kład się przy mnie jak spałam i spał razem ze mną.  także powinny się trochę zmienić za jakiś czas. Jednak każdy szczur ma inny charakter.
 także powinny się trochę zmienić za jakiś czas. Jednak każdy szczur ma inny charakter.  mizianko dla ogoniastych.
 mizianko dla ogoniastych. 

: Chelsea [*] Dafne [*][/b][/color] nie można się napatrzeć.
 nie można się napatrzeć. 

Rzeczywiście podrosły! Dziękujemy i Wam WESOŁYCHŚ ŚWIĄT!
 Rzeczywiście podrosły! Dziękujemy i Wam WESOŁYCHŚ ŚWIĄT!

MATKOOO dlaczego jaaa
 MATKOOO dlaczego jaaa