Zaszczurzenie by Mycha

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Mycha
Kontakt:

Zaszczurzenie by Mycha

Post autor: Mycha »

Gerwin łobuziara wszędzie jej pełno. Czuje się dobrze i chyba nie ma nic przeciwko byciu mamą, a konfrontacja z tatusiem już za kilka dni... :>
http://i55.photobucket.com/albums/g127/ ... gon009.jpg

Imperalowi zrobiłam tylko jedno zdjęcie bo się maluch wiercił. Co mnie martwi... Była w klatce bójka i oto jej efekt:
http://i55.photobucket.com/albums/g127/ ... gon007.jpg
Jak widać nie popisał się :/ Przemyłam tylko rankę wodą utlenioną na waciku, nie będę rivanolować bo to tylko zadrapanie. Na szczęście uszko nie jest przecięte tylko zranione.

Chciałabym się jeszcze pokazać z Desperado, który jak widać wyrósł spory:
http://i55.photobucket.com/albums/g127/ ... gon005.jpg
i diabłem Alku:
http://i55.photobucket.com/albums/g127/ ... gon012.jpg

Co poza tym? Dzisiaj ogony dostały zieleninkę, bo byłam z Dorem za miastem na łące i nazbierałam trochę zieleninki (w tym ziółek). Mimo, że niektóre z myszaków pierwszy raz miały okazę próbować mniszka radochy było od groma i trochy :>
Niestety będą się musiały zadowolić wyłącznie zieleninką, bo niestety dzisiaj wypuszczane na pokój nie będą (i to jest znacznie większy ból niż w przypadku szczurków, które nigdy nie są wypuszczane... moje przyzwyczaiły się już do smaku wolności :/) - mam za dużo nauki.
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
mazoq
Kontakt:

Zaszczurzenie by Mycha

Post autor: mazoq »

piękne...a Imperal to już w ogóle szał....
aah doczekać się nie mogę :D
Awatar użytkownika
PALATINA

Zaszczurzenie by Mycha

Post autor: PALATINA »

[quote="Mycha"]Gerwin (...) Czuje się dobrze i chyba nie ma nic przeciwko byciu mamą, a konfrontacja z tatusiem już za kilka dni... :> [/quote]

Dlaczego juz za kilka dni, na stronce pisałaś, że 9 maja, czyli jutro... :drap:
"Wierząc we własną drogę wcale nie musisz udowadniać, że droga innego człowieka jest zła"
(P.Coelho)
Mycha
Kontakt:

Zaszczurzenie by Mycha

W zależności o której do domu wrócę, bo mam jutro dodatkowe zajęcia. W każdym razie w ciągu najbiższych dwóch-trzech dni :>

Tych łobuzów trzeba pilnować, bo nie wiadomo jak Gerwin zareaguje na natrętnego pana? :>
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
Awatar użytkownika
PALATINA

Zaszczurzenie by Mycha

Rozumiem. :hyhy:

Życzę młodym udanego i owocnego zwiazku ;)
"Wierząc we własną drogę wcale nie musisz udowadniać, że droga innego człowieka jest zła"
(P.Coelho)
Mycha
Kontakt:

Zaszczurzenie by Mycha

Dobrze, zmiana planów. Małżeństwo dzisiaj wieczorem. Mam trochę nauki i bez dodatkowych atrakcji będzie mi się nudziło :wink:
Trzymajcie kciuki :>
RATTERIA.W.INTERIA.PL
Awatar użytkownika
PALATINA

Zaszczurzenie by Mycha

Trzymamy, trzymamy! :lol: :lol: :lol:
(P.Coelho)
Awatar użytkownika
Ayumi

Zaszczurzenie by Mycha

Post autor: Ayumi »

Gerwin normalnie bossska jest :hihi:
ze mną: Mysh
20 aniołków po drugiej stronie tęczy: Mr Happy; Harry; Floyd; Ramzes; Mia; Baby; Lucy; Elsa vel Elly; Alex; Pandora vel Panda; Dolls; Zazu; D; Shanti; Salomea Nine vel Sally; Antehai vel Anti; Elmer vel Elmo; Salem; Oskar; Tigra [']
Mycha
Kontakt:

Zaszczurzenie by Mycha

Imperal miał dzisiaj randkę z Gerwin. Dziewczynka się trochę opierała, ale do czegoś tam doszło sądząc po odgłosach :>
RATTERIA.W.INTERIA.PL
mazoq
Kontakt:

Zaszczurzenie by Mycha

hyhyhy, no to sie zaczęło :D
Mycha
Kontakt:

Zaszczurzenie by Mycha

Nie wiem co się dzieje...
Nergal bardzo słaby :(
RATTERIA.W.INTERIA.PL
Mycha
Kontakt:

Zaszczurzenie by Mycha

RATTERIA.W.INTERIA.PL
Mycha
Kontakt:

Zaszczurzenie by Mycha

... i staruszka nie ma :(
RATTERIA.W.INTERIA.PL
mazoq
Kontakt:

Zaszczurzenie by Mycha

Mycha, :przytul:
Pijana Życiem

Zaszczurzenie by Mycha

Post autor: Pijana Życiem »

Bardzo mi przykro :przytul:
Na pewno Negralowi żyło się u Ciebie w dobrobycie, więc nie masz się, co martwić.... Mycha zrobiłaś wszystko, co mogłaś :)
[']
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”