kwarki- szczury niebieskookie

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Ivcia

Re: kwarki- szczury niebieskookie

Post autor: Ivcia »

Bądź dobrej myśli!
Ja jestem i na dokładkę trzymam kciuki ;)
<:3 )~ Bahama Mama
za TM Rubi ['] Vanilla ['] Arma ['] Gaja ['] Faramuszka ['] Pina Colada [']

Obrazek
odmienna

Post autor: odmienna »

dzięki, za słowa otuchy :) ofiara u/wypadku trzyma się jakoś :-*

...Przestałam już w to wierzyć, ale wygląda na to, że jednak będziemy mieć klatkę na zamówienie! ;D
Babli

Post autor: Babli »

odmienna, kiedyż ta klatka została zamówiona? U pana Piotra :) ? Jeśli tak, ja też tam zamawiałam. Cóż.. nieterminowy bardzo.. Jednak warto jest czekać ;) .
odmienna

tak Babli u Piotra. Zamawiałam ją bodaj 22 listopada... perypetie jakieś straszliwe, łącznie ze spłonięciem warsztatu i klatki stanęły nam na drodze do celu... ja już dwa razy w między czasie sobie odpuściłam, a sytuację klatkową mam nieciekawą... wpuściło mnie to w dodatkowe koszty i stres.
wczoraj jednak, Piotr z nienacka się odezwał z pytaniem jak i kiedy ma mi klaciorę dostarczyć... przysłał zdjęcia...słowem: nadzieja odżyła ;D . cóż, prawdę mówiąc zamówiłam ferplasta, ale dla mnie wszystkie drzwiczki oprócz Piotrowych są denerwująco małe ;). Ferplasta odwołałam (czekam na potwierdzenie) i jak mnie teraz Piotr zawiedzie, to.... ;)
Awatar użytkownika
Nue

Post autor: Nue »

To o zdjęcia prosimy, jak klatka już zostanie urządzona, bo tu większość ostatnio rzeczywiście ma GMR i, co za tym idzie, GMC ;D

Mizianka dla panów!
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]

Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Post autor: Anka. »

Super że Soko cały, ale wiem co czułaś.
Niedługo przed odejściem Szczurosław spadł z biurka, brzuszek mi dziwnie opadł, szybko wet,macanie nic nie wykazało i tak było naprawde, brzuszek wrócił na swoje miejsce, a sam zainteresowany zachowywał się jak nigdy nic ;)

I ja ciekawa klateczki, chwal się od razu jak będzie, a gdzie można je zobaczyć ?

W wolnej chwili poprosimy o zdjęcia szczurzaków 8)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

I co jak sie Soko czuje?:)
Wlasnie moze troche foteczek ;) ?
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
merch

Post autor: merch »

co do foteczek to ja chyba oglosze zrzute na aparat , bo tez chcialabym w koncu jakies czytelne fotki u odmiennej zobaczyc.
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
odmienna

Nic z tego- merch- inne priorytety a zrzuta to jest na potrzeby Forum ;)

Z tą klatką, to nie tak prosto. Siatka ma oczka 5mm i trzeba wyobraźnię wysilić, żeby ją urządzić. Ale jest bardzo fajna i myślę że potwory ją polubią. Ponieważ już kiedyś im groziłam, że sprawię im szafę i równo poukładam na półkach, konsekwentnie dążę do tego i trzy kwarki trzecią noc spędziły na piętrowych pryczach… zastanawiam się nad sensem wykonania podłogi z płyty pleksy (pleksi?) z ponawiercanymi otworami- ma to ów sens? (podłoga w klatce jest z blachy)
merch

Post autor: merch »

a moze z jakiegos panela podlogowego , zawsze to przyjemniejsze i latwiej wymienic?
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
odmienna

Na tą blaszaną kuwetę, aż się prosi położyć coś- jak kratka. Gotowej takiej nie dostanę, a i po oryginalnej, z prętów, pewnie niezbyt fajnie się chodzi. Całą sobotę spędziłam w różnych Praktikerach i innych Castoramach i właściwie jedynie ta pleksi mi podeszła... albo takie szkłopodobne płyty z poliwęglanu firmy Robelit - na panelach się nie znam, ale czy one przy obróbce nie będą miały tendencji do pękania i odpryskiwania? pod same łapki, to bardzo dobrze się nadaje (choć krótko ;) ) taka dziurkowana, piankowa mata łazienkowa- nie wiem czy bardziej lubią ją deptać, czy szarpać na strzępy :D
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

odmienna, plexa też pęka przy obróbce.. jak porąbana.. ja ostatnio wyrzynarką cięłam plexi to musiałam gumową wycieraczkę położyć na "nie ciętą" częśc i przytrzymać deską, żeby drgania to w jakis minimalny sposób niwelowało. mam plexi 5mm.
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
Nakasha
Numer GG: 4379189
Kontakt:

Post autor: Nakasha »

Foootki! ja bardzo proszę o fotki nowej klatki i Kwarków :D
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Obrazek
Awatar użytkownika
Nue

Post autor: Nue »

hmmm... odmienna, a taka plastikowa kratka do zlewozmywaków? Kupić kilka, połączyć czymś i już. Kratka metalowa jest zimna, a plastik nie.
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]

Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Awatar użytkownika
maua_czarna

Post autor: maua_czarna »

No i jak tam w kwarkowie? :)
Wymyslilas juz co z ta klatka?
Bo ja wszedzie, jak widze, ze ktos zamawia duuuza, fajna klate, to marudze :D
Obrazek Chrupka i Banieczka :)
Obrazek: Myszka,Bohun, Glorka, Ciri, Loluś, Bryndza, Blixa, Żorżeta, Groszek, Zagłoba, Soldat, Brusi, Anarchia, Rebelia,Rusalka, Ebola, Kofola, Obalka, Dżuma, Sepsa
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”