My little girls

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
StasiMalgosia

Re: My little girls

Post autor: StasiMalgosia »

tak sobie pomyslalam ja mam 6 bab i jak zamykam klatke to je zawsze licze ale doszlo do mnie jakie cyrki musza miec ci co maja po 25 albo i wiecej ? buahahaha 1,2,3,4,5,6,7 no gdzie leziesz i od nowa 1,2,3,4... o jedno zwiało,trzeba znalezc w tym czasie kolejne przedzieraja sie przez bunkry wroga...1,2,3,4,5, k****
błahaaa ;D
znam ten ból my łapiemy pełne garście, ładujemy do klatki i dopiero wtedy sie rozglądamy za uciekinierami... a i tak sie wiecznie jakiś zawieruszy(Zigi przesiedziała kiedyś nie niepokojona w kanapie 3 godziny zanim zauważyliśmy że jej w klatce niema).
Obrazek
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Dziewuszki jak zwykle pieeeekne:d i czyste nie dam sobie wmowic ze jest inaczej
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Rhenata

Post autor: Rhenata »

Obrazek skrytozerca

coś ostatnio trochę charkania i kichania mam w klatce :-\ echinacea idzie w ruch
a tak poza tym nic nadzwyczajnego się na włościach nie dzieje, oprócz ciągłych kłótni kto kogo poiska i kto komu wpierdzieli ::)

muszę w końcu zamówić jaka karmę która zjedzą łaskawie damy ( a jak nie damy to siłą wepchamy ;) )

dziękujemy za zachwyty,Teli muszę cie rozczarować ale one tylko udają ze są czyste, nie wiem jak ale udają do zdjęć specjalnie chyba ;)
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

http://i583.photobucket.com/albums/ss27 ... C_8247.jpg
jakież cudne oczy! :-*
a brudnonoski są takie słodkie... całuski dla wszystkich , coby się nie kłóciły i przede wszystkim nie prychały! :)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
odmienna

Post autor: odmienna »

Może warto mieć przydymiony nochalek? Bo jak tak pomyślę: mój brudnonosy Dolaru, też jakiś czyściutki w porównaniu do wacika Blessia wygląda i teraz myślę, że ja po prostu skupiam uwagę na dolarowym nosku i tyle. 8)
Częstoziewusie, nawet jak nie ziewają- urocze jak zwykle :) . Ale prychaniu, mówimy stanowcze NIE!
Rhenata

całuski rozdane,dziękujemy :)

oto nowa porcja moich mondzioŁow kochanych ;)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Awatar użytkownika
Dorotka96

Post autor: Dorotka96 »

Piękne jabłuszkowe żarłoczki! Super, takie słodkie szczurze noski + słodkie zielone jabłuszko [no chyba, że jabłko było kwaśne]
Pomiziać...
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Awatar użytkownika
Nue

Post autor: Nue »

dziękujemy za zachwyty,Teli muszę cie rozczarować ale one tylko udają ze są czyste, nie wiem jak ale udają do zdjęć specjalnie chyba ;)
Pewnie do zdjęć ustawiają się tą jedną umytą stroną ;D

Ależ one śliczne!
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]

Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
odmienna

+ słodkie zielone jabłuszko [no chyba, że jabłko było kwaśne]
Jasne, że kwaśne. Już kiedyś Rhenata pokazywała nam zdjęcia z jabłuszkiem… a że z jabłuszkiem Girlsom ładnie, daje im Chytruska takie niedobre, żeby Jej eksponatu nie zeżarły… mówię Wam, to na pewno to samo jabłuszko, tylko częstoziewusie jeszcze wyładniały. ;)
Rhenata

plastikowe ;D :P a jak
Obrazek
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

http://i583.photobucket.com/albums/ss27 ... _8562a.jpg -ta strapiona słodka mordka :-*
no bo jak tu ugryźć taki zielony globus?! :) :P
girlsy wszystkie ucałuj , te mniej czyste też :D
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
glucjan

Post autor: glucjan »

ale sliczne te pierdzioszki Twoje...ucaluj stopki:)... a ta bambarylka od Ciebie strasznie mi sie spasla, a wcale nie je wiecej od Gluta:) ale jest kochany z niego przylulasek:D...jeszcze raz dzieki Rhenato!
Obrazek Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=--1E5fyH57c
Kochany Glutek i Donek za TM...a z nami nasza mala Tatianka:)
Rhenata

no problemo ;) całusy dla wnusia i Glutka

smarkanie zaatakowało dzisiaj Suzi, rano wszystkie dostały pieczywko z echinacea i miodkiem dla zakrycia smaku (samej nie zjedzą ::) )
do tego poidło vibovitu
teraz żadnego prychania i gadania nie słyszę,zobaczę jutro rano a jak nie przejdzie w ciągu 3-4 dni to do weta
co jeszcze mogę podać z domowego menu żeby je wzmocnić?
czy syrop z cebuli,jest ok? czy nie za mocny? oczywiście na miodzie wiec w sumie smak słodki, ktoś wie?
Obrazek
odmienna

a one syrop z cebuli by piły? zaszkodzić, nie zaszkodzi, ale on na kaszel raczej ;) . Myślę, że zrobiłaś co trzeba. jeszcze możesz maścią majerankową te (w większości) usmarowane noski głasnąć :) . Miejmy nadzieję, że przeszło i poszło :)
Rhenata

no właśnie piły by piły ;) już ja mam sposoby, a cebula działa przeciwbakteryjnie i ogólnie jest naturalnym antybiotykiem wiec możne spróbuje podać troszkę na miodzie
teraz tez nie słyszę nic z nosków wiec chyba już lepiej :)
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”