Moderator: Junior Moderator

wycałuj chudzinkę ode mnie delikatnie
  wycałuj chudzinkę ode mnie delikatnie 
  Zabuliłam też 95 zł...
 Zabuliłam też 95 zł...  Za zastrzyk przeciwbólowy i badanie krwi. (Jutro mam po wyniki płacić.)
 Za zastrzyk przeciwbólowy i badanie krwi. (Jutro mam po wyniki płacić.) 
   Dostałam przeszkolenie, jak to zrobić.
 Dostałam przeszkolenie, jak to zrobić.  Wykupię jutro, dziś już niezbyt miałam gdzie.
 Wykupię jutro, dziś już niezbyt miałam gdzie. Nie wiem, czy Jimini da rade z jeszcze jednym buziaczkiem...
 Nie wiem, czy Jimini da rade z jeszcze jednym buziaczkiem...  Bo ja to ciągle chodzę, cmokam go gdzieś, miźnę go gdzieś... Ale on to tak kocha.
 Bo ja to ciągle chodzę, cmokam go gdzieś, miźnę go gdzieś... Ale on to tak kocha.  Od razu wypełza i próbuje za mną pełznąć.
 Od razu wypełza i próbuje za mną pełznąć.  

), a potem jeszcze nacieram Rivanolem. Dziś się wkurzyłam, bo ile może mi coś takiego się odnawiać u biednego Nerosia nooo. Wzięłam pęsetę, aż powyrywałam mu trochę sierści dookoła (taka osłabiona aż była), i pogrzebałam tam
 ), a potem jeszcze nacieram Rivanolem. Dziś się wkurzyłam, bo ile może mi coś takiego się odnawiać u biednego Nerosia nooo. Wzięłam pęsetę, aż powyrywałam mu trochę sierści dookoła (taka osłabiona aż była), i pogrzebałam tam  , powyciągałam to białe, dziwne coś... No i potem oczywiście grubo wszystko przemyłam. Jak jeszcze raz mu się odnowi, to chyba aż z taką pierdołą do Rzepki pojadę (no po prostu wstyd), bo nie chcę, żeby go to męczyło.
 , powyciągałam to białe, dziwne coś... No i potem oczywiście grubo wszystko przemyłam. Jak jeszcze raz mu się odnowi, to chyba aż z taką pierdołą do Rzepki pojadę (no po prostu wstyd), bo nie chcę, żeby go to męczyło. W razie czego zidentyfikować bakterie z tej mazi i dobrać właściwy lek.
  W razie czego zidentyfikować bakterie z tej mazi i dobrać właściwy lek.  

Postanowił jednak zaprzyjaźnić się z chłopakami.
 Postanowił jednak zaprzyjaźnić się z chłopakami. Kiedy Dante nie patrzy, Nero i Nessie sobie razem leżą lub nawet iskają (!), wczoraj wieczorem nawet Nessie Dantego iskał.
 Kiedy Dante nie patrzy, Nero i Nessie sobie razem leżą lub nawet iskają (!), wczoraj wieczorem nawet Nessie Dantego iskał. 

Dalej piszczy koszmarnie, jak tylko dupskiem walnie w ziemię czy skoczy, ale chyba nie przeszkadza mu to tak bardzo, skoro od popołudnia lata po moim łóżku jak idiota i zeskakuje z niego niczym mała rakieta.
 Dalej piszczy koszmarnie, jak tylko dupskiem walnie w ziemię czy skoczy, ale chyba nie przeszkadza mu to tak bardzo, skoro od popołudnia lata po moim łóżku jak idiota i zeskakuje z niego niczym mała rakieta.  Te leki uspokajające jakoś mało uspokajające są, skoro zajęczymi skokami non-stop skacze mi po łóżku, a jak wstaję z krzesła i przechodzę obok, to biega wzdłuż jak pies przy siatce.
 Te leki uspokajające jakoś mało uspokajające są, skoro zajęczymi skokami non-stop skacze mi po łóżku, a jak wstaję z krzesła i przechodzę obok, to biega wzdłuż jak pies przy siatce.  
  Fota 1, Fota 2, Fota 3.
 Fota 1, Fota 2, Fota 3.

Oby mu się nadal już tylko poprawiało, kciukamy!
  Oby mu się nadal już tylko poprawiało, kciukamy! 

A wet coś mówił? Wiadomo co mu jest?
  A wet coś mówił? Wiadomo co mu jest? Carly
 Carly   Przylepka
 Przylepka  Chico
 Chico  Rajka, Sky , Łatka, Pulpi
 Rajka, Sky , Łatka, Pulpi