Kochany braciszek

Ferie, ah ferie! Cóż za piękny wyraz!
Moderator: Junior Moderator
..jak możesz!Szczury capią i tyle
Choć fakt, jedne bardziej, inne mniej
dostał juz wciry od rodziców gó***?bez MOJEJ zgody do szkoły coby nagrać film do studniówkowego dvd. Gitara wróciła w genialnym stanie, heh.
Męskie stadoRhenata pisze:marzą mi się kastraci albo osobne męskie stado..
TaaaRhenata pisze:dostał juz wciry od rodziców gó***?..ech byłabym cudowna matka..
![]()
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie mogędyskutowałyśmy o tym, że szczurze jajeczka są miłe w dotyku
hmmm,no nie wiem czy normalny ale my z pewnością...normalny człowiek przebywający z męskim stadem, niewiele myśląc, złapałby i miętolił
Wiedziałam, że psu się jajka świecą, ale że szczurom?klimejszyn pisze:jajek nie macałam, ale fajne takie świecące
ej, mojemu psu się nie świecą ! jest rudy ale jajka ma czarne..Wentzowa pisze:Wiedziałam, że psu się jajka świecą, ale że szczurom?![]()
Bo twój pies jest skrytym murzynemklimejszyn pisze: ej, mojemu psu się nie świecą ! jest rudy ale jajka ma czarne..
a szczurki u mnie malutkie, to i jajka im jeszcze w piórka nie obrosły.. to się świecą
pewnie tak !Wentzowa pisze:Bo twój pies jest skrytym murzynem![]()
Hehe, moj brat ma 1,9 metraWentzowa pisze: TaaaRodzice twierdzą, że ja mu ją pożyczyłam. Ja go chciałam zbić, ale on silniejszy jest : (