Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
odmienna

Re: Tupot Małych Stóp - Dziecko w domu - casting na imie

Post autor: odmienna »

Croppa! świetne :D - witamy Croppę :)
.........

(Anka: niemożliwa jesteś: Awersja,Pogarda! ;D ;D ;D ale to imię nawet Ciebie powinno zadowolić: możesz o niej myśleć oCroppa ;) )
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

zainspirowane sklepem cropp town? :>

ładnie ładnej pannie na imię =)
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Przy okazji wymyślania imionka dla małej przyszedł mi fajny pomysł dla trzech bab :P Dobry dla Babli bo jedną panne już ma:
Aluzja, Fuzja, Iluzja
I pewnie można by wymyślić więcej *uzji

Kropiaste poznało wszystkie młode baby iiii Fuksa :P Nie mogłam sie powstrzymać przed zrobieniem im wspólnych fot: Piękna i Bestia :P
Filmik całej dziesiątki:
http://pl.youtube.com/watch?v=G7LJygxSC3s

I fotki ;) Od razu uprzedzam, przez ten meszek wychodzi na sporego szczurka, a jest strasznie maleńka. Moje dzieciaki były jej wielkości mając 3 tygodnie choć do dużych nie należą, ona ma 4 tygodnie.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

PS.
zalbi, owszem :P Mała kropiasta jest a Croppa bardzo lubie więc tak jakoś wyszło :P
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Post autor: Anka. »

odmienna pisze:Croppa! świetne :D - witamy Croppę :)
.........

(Anka: niemożliwa jesteś: Awersja,Pogarda! ;D ;D ;D ale to imię nawet Ciebie powinno zadowolić: możesz o niej myśleć oCroppa ;) )

Ale ,że co? :D

Croppa jest świetna,na filmiku zaperdziela jak mały motorek ;D
Szczurzaste fajnie wyszły na fotach zbiorowych.
ObrazekObrazek
merch

Post autor: merch »

Alez cudne ogoniaste , a ile agutów !No i Fuks taki piekny niemal dwa razy wiekszy od reszty taki szczurzy król :)
Nina
Kontakt:

Fuksik wagowo jest pewnie ze 3 razy większy od dziewczynek ::) 2,5 raza na pewno. Mamuśka mi go utuczyła pod moją nieobecność, aż boje sie go zważyć. Niestety ostatnio marnie wygląda. Ciągle ma porfiryne na ślepiach, dużo śpi. Prawdopodobnie jutro pójde do weta pokazać go i guzki Soliśki, Mysi i Kyoko.

Croppa była bardzo nieszczęśliwa gdy zabrałam ją od tych fajnych, dużych szczurów. Sama jest mniej pewna siebie, spokojniejsza i bardziej płochliwa. Przy dużych zaczyna wariować, zaczepia je, gania, ciągnie za ogony i uszy :D Mały wariat. Troche sie boje wsadzenia jej do klatki z młodziakami, boje sie że coś jej zrobią, choćby przez przypadek, są dużo większe od niej a ona jest upierdliwa.

Zastanawiam sie czy nie pojechać we wrześniu z Aplą na pokaz szczurów do Wrocławia. Ładna z niej laska, ludzi sie nie boi a na pokazach jest fajnie. Szkoda, że kropiaste za młode będzie...
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
merch

Moze podstymuluj fuksika troche - osobiscie polecam echinasal - do nabycie bez recepty dobrze smakuje z jogurtem i olej z wiesiolka, no i oczywiscie duzo warzyw i owocow - jest sezon , polecam gotowane brokuly.
A malucha jak jej nie zjadly daj do klatki, przynajmniej na probe , jak mozesz z nimi pobyc.
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Sliczne szczurze dupki.. :D
Croopa jest slodziutka...a jakie pazurki ktos tam ma na fotach ;D
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Nina
Kontakt:

Małe łaciate jutro spróbuje dać do klatki z dziewczynami, dzisiaj jeszcze pobiegają razem po łóżku :)
Echinasal mogłoby dostać całe starsze stado? Mam kilka, którym by sie przydało wzmocnienie, a ciężko dać im tak, żeby jadły tylko te, o które mi chodzi...
Teraz już siedze w domu, więc będe im dogadzać różnymi pysznościami :)

Ktoś tam ma pazurki, owszem. Prawie moje :P Musze sobie wreszcie zrobić żelowe bo moje mają beznadziejny kształt i sie strasznie łamią a w przyklejanie bawić mi sie nie chce ::) Te są 'na próbe', żeby zobaczyć czy da sie w tym funkcjonować :D
Tupot Małych Stóp
merch

Re: Tupot Małych Stóp - Dziecko w domu - Croppa

Echinasal , nie zaszkodzi najlepiej podawać w serii przez 2 tygodnie, olej z wiesiolka - mozna podaać caly czas jako suplement diety wszystkim :)
Awatar użytkownika
Landrynka

Post autor: Landrynka »

jej jaki słodziak maleńki :) ... ile agutków :D !
Obrazek
I TAK UMRZESZ.
Nina
Kontakt:

Croppa zaliczyła dziaba :-X Biegały razem przez ponad godzine, później włożyłam je do klatki dziewczyn. Pierwsze 15 minut był spokój a później Triśka napadła na małą, wywróciła na plecy, zaczęła kopać i ugryzła w brzuszek... Pierwszym odruchem było zabranie Trishny ale jeszcze nie zdążyłam jej wyciągnąć a Łatka złapała łaciatke za futro na pupie i zaczęła ciągnąć za sobą :-\
Wiedziałam, że Trishna jest dominantką, ale żeby aż tak? Dziabać dziecko? Wredna franca.
Małe przerażone, potargane, serduszko omal nie wyskoczy. Zasnęła mi w dekolcie.

Fotki z wybiegu. W pewnym momencie zostałam oblężona :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Wiem, że to bardzo skromne, ale jestem zachwycona tym zdjęciem: Obrazek
Tupot Małych Stóp
Babli

Post autor: Babli »

Nie no.. ostatnia fotka niczego sobie :D A Croppa jest powalająca!
Nina
Kontakt:

Jeszcze coś, jak komuś sie nudzi :P Aple akurat wzięło na delikatne zabawy :)
http://pl.youtube.com/watch?v=n_Av9RvcAxg

Kurcze, brakuje mi w tym dziale opcji edytowania postów... Mogłabym do pierwszego posta wrzucić spis moich ogoniastych :P
Tupot Małych Stóp
Nakasha
Numer GG: 4379189
Kontakt:

Post autor: Nakasha »

Croppa jest przecudowna! *__* gratuluję nowej dziewuszki :D taki ma uroczy pyszczek :D
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”