Alkenowe nieznośne fifioły
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moje babole przebrzydłe. Karmelek (*)

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Re: Moje babole przebrzydłe. Karmelek (*)
Tak mi przykro 

Re: Moje babole przebrzydłe.
Tż dzisiaj dzwoni i grobowy ma głos. I coś kręci.
Ja już zawał serca (że coś się stało szczurom chory któryś albo nie żyje) a się okazało, że postawił suszarkę z praniem koło klatki i zeżarły mi spodnie od piżamy
mówię, nie szkodzi, i tak miały dziurę (którą notabene on mi zrobił sprzączką od paska) a on na to, że to taka dziura, że jak mi wyrośnie trzecia noga to będą akurat 
już raz tak zrobił ale wtedy ofiarą padły jego gacie
a teraz moje ukochane spodnie w lileczki
(tak naprawdę w małe kotki ale wyglądają jak lileczki)
Ja już zawał serca (że coś się stało szczurom chory któryś albo nie żyje) a się okazało, że postawił suszarkę z praniem koło klatki i zeżarły mi spodnie od piżamy

już raz tak zrobił ale wtedy ofiarą padły jego gacie

a teraz moje ukochane spodnie w lileczki

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
Przypuszczam, że planowały zrobić trzeci rękaw (w nadziei, że trzecia głaszczka Ci wyrośnie), tylko im się kończyny i części garderoby troszkę pogmatwałyalken pisze:...a on na to, że to taka dziura, że jak mi wyrośnie trzecia noga to będą akurat...

alken pisze: moje ukochane spodnie w lileczki(tak naprawdę w małe kotki ale wyglądają jak lileczki)

ma się to zboczenie, co ?

Re: Moje babole przebrzydłe
U nas odwrotnie. To ja mam zwykle grobowy głos, jeśli chodzi o przekazywanie informacji o szczurach. Ostatnio Woseba wlazła na suszarkę z praniem, schowała się w bluzie TŻta, ale wyjść już nie umiała, więc po prostu przegryzła się na zewnątrzTż dzisiaj dzwoni i grobowy ma głos. I coś kręci.

[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
brak mi słów... tak w sumie...
Karmelku maleńki ....
;(
Rośnij wesoło za TM..<'>

Karmelku maleńki ....
;(
Rośnij wesoło za TM..<'>

+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Szczurcie uznały, że za ciepło na spanie w piżamie i zrobiły dodatkowy wywietrznik. Dbają o Ciebie. 

Przypomniała mi się taka reklama... "masz popękane pięty?"... co babka jedzie na ruchomych schodach i ukrywa swoje pięty przed facetem
Świetna modelka

Świetna modelka

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Miss Odnóży!!!
Wentzowa pisze:Przypomniała mi się taka reklama... "masz popękane pięty?"... co babka jedzie na ruchomych schodach i ukrywa swoje pięty przed facetem![]()

Ronja zatem powinna się pokazać w końcowej części reklamy, stópki ma kształtne, gładkie i smagłe, niech je rezentuje jak najczęściej

proszę zwrócić uwagę z jakim samozadowoleniem spogląda na swe nadobne kończyny (drugie zdjęcie) 

Huehuehue! Taką reklamę to bym mogła oglądać 
Drugie zdjęcie? Jak dla mnie to wygląda na przechwałki
Ahh jaką pikną to ja mam stópkę, mogę ją wesoło wykręcać w każdą stronę! 

Drugie zdjęcie? Jak dla mnie to wygląda na przechwałki

...a jaki rozmiar udatny! nie to co poniektóre ciotki: 40! ;/ ... z taką stópką, to nawet pantofelek, jako sidło na krolewicza zbędny...Babli pisze:Huehuehue! Taką reklamę to bym mogła oglądać
Drugie zdjęcie? Jak dla mnie to wygląda na przechwałkiAhh jaką pikną to ja mam stópkę, mogę ją wesoło wykręcać w każdą stronę!