No właśnie zastanawiałam się, czy podpisać brzuszek, widzę, że nie trzeba. Wzruszające, że po takim czasie pamiętasz, że to akurat Rabarbara bębenek:)
Nietoperrr... pisze:Miło tak popatrzeć na ich zdjęcia...To jedyne,co mi po Kleofasku zostało,jego dzieci...Szkoda,ze nie można klonować tych wyjątkowych szczurów...
Z drugiej strony to jest takie niesamowite w tych zwierzątkach- niby takie podobne a jednak każde kolejne jest inne
Nietoperrr... pisze:Siwulkę to ledwo poznałam,tak wyjaśniała!!!
A widzisz, jak się tak na co dzień człowiek zapatrzy to wcale różnicy nie widzi..
ol. pisze:Wolno płyną dni przy seniorach, niech płyną jak najwolniej
Faktycznie, czas jakoś inaczej teraz płynie (bo już nie pędzi) i spowalnia również szkraby pozwalając mi w końcu nacieszyć się ich obecnością na mojej głowie coraz dłużej
Tak tez myślałam, że jestem niesprawiedliwa w stosunku do Kwika, w ogóle nie wstawiam jego zdjęć. Na wybiegu zaraz zaszywa się w kanapie jak najgłębiej i nie pojawia się przez kilka godzin a w klatce nie chcę go straszyć, dzikusa małego. Ale w sumie nie takiego małego- taki grubas się z niej zrobił, że w życiu bym nie powiedziała, że to mój szczurek. Rozlewa się wręcz i obawiam się, że to przez minimalną ilość ruchu, którą sama sobie zapewnia w swym strachu i zaszywaniu się w kąt. Trzeba by pomyśleć o osobnej karmie dla niej. A tak na marginesie- jest świetna nie tylko w piercingu ale i znakomicie amputuje wystające końcówki ciała
Jeśli chodzi o sputnika ol. to ciekawa sprawa- byłam przekonana, że kompletnie się nie przyda na tym przyziemnym poziomie i stawiałam go tak bez przekonania, a okazało się, że maluchy nauczone spania w nim, pchały się w niego pierwszy tydzień wszystkie na raz. Dopiero potem odkryły przestrzeń pod półką i sputnik stoi teraz różowy z osamotnienia i zapomniany. No ale nawet domek Nietoperrka jest oszczędzany w obliczu nowości podpółkowej, więc im to darujmy..
Zapoznasz nas ze sputnikową teorią?

Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]