Opioidowe nałogi

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Entreen

Re: Opioidowe nałogi

Post autor: Entreen »

jej, myślałam, że mój sms doszedł.
Ty wiesz, tahti, jak ja kochałam tego Twojego Vena, dalej twierdzę, że to szczur-ideał był :( smutno strasznie, trzymajcie się tam. I samych ciepłych wspomnień. Vena miziającego Twoją twarz, włażącego na ramię, podpijającego alkohol i... :(
Cynamon Imbir Karmel Wanilia

Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
Awatar użytkownika
tahtimittari
Kontakt:

Post autor: tahtimittari »

http://szczury.org/viewtopic.php?f=23&t=30764 :(

Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie.
florida_blue

Post autor: florida_blue »

tahtimittari.... przykro mi strasznie... doczytałam własnie - do mnie dotarł błękitny szczurek ... tak bardzo mi Vena przypomina. To był pierwszy szczurek dzieki któremu się przełamałam :)
Dziękuję , że go adoptowałaś ...

(*) dla Vena
Awatar użytkownika
Agatow

Post autor: Agatow »

Bardzo mi przykro, dopiero przeczytałam o Venku... Myślę, że wszyscy tak go zapamiętamy, szczęśliwego http://img828.imageshack.us/i/dsc0065gx.jpg/ . Trzymaj się
za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
Veerena

Post autor: Veerena »

Obrazek
Obrazek

masz już dla niego imię? Moja skromna propozycja Iwan Groźny :D (Kowboj) :P

Obrazek
Obrazek
Fiona Filipinka -(Myszor) Felicity

[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
Awatar użytkownika
Effie

Post autor: Effie »

Iwan pasuje jak ulał... :-X Albo Wlad (Palownik) :D
Tahti... Obydwa Twoje?
Obrazek
Veerena

Obrazek

[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
Awatar użytkownika
tahtimittari
Kontakt:

Oba moje.
Zdecydowanie nie byłam gotowa na wzięcie maluszków, jednak zdecydowałam się Veerenie pomóc :)

Czarny został nazwany Piru, czyli Diabeł po fińsku. Od razu mi się skojarzył z diabłem, taki mały węgielek.
Husky jeszcze imienia nie ma, myślałam, że może Eiger, ale jest zbyt kochany na to ::) I myślę wciąż.
Pięknie się dogadali z moimi chłopcami, Sekator bardzo się cieszy z nowego towarzystwa. Fenek mniej, ale problemów nie było z nim.

Tęsknię za Venem. Strasznie. :-[
Awatar użytkownika
Effie

Post autor: Effie »

Wiem, szczurkowe życie jest takie króciutkie... zwłaszcza, że Ven odszedł tak szybko...
To takie małe stworzonka, a tak wiele miejsca zajmują w naszych serduszkach... poproś Vena, żeby się troszkę przesunął i pozwolił się rozgościć maluchom. A Ty daj się maluchom pocieszyć. Oczywiście i Ty, i my, i Ven i one- wszyscy wiemy, że nic tej pustki nie wypełni...
Obrazek
ol.

Post autor: ol. »

Effie, piękne słowa

http://imageshack.us/photo/my-images/716/kowboj.jpg/ ;D

Maluchy świenie się dopełniają - jeden taki diabelski, drugi - taki anielski :)
Awatar użytkownika
tahtimittari
Kontakt:

Przez chorobę i odejście Vena ostatnie dni napełniły się straszliwym smutkiem. Czasem mi się zdarzy upomnieć Sekatora jego imieniem, czy też przywołać..
Powoli przekonuję się, że on już nie wróci.

Przyszedł czas przedstawić dwóch młodych panów od Veereny.

Diabeł, czyli Piru. Śmieję się, że jest kryptoczarny, bo w świetle zdaje mi się być grafitowy. Zobaczyłam go i już wiedziałam, jak będzie się zwał. Mały eksplorator. Podpatrzył sposób podskakiwania u Sekatora i śmiesznie to naśladuje. Świetnie się z nim zgadał. Zdecydowanie jest śmiały, bo nawet do Fentanyla przychodzi spać, podczas gdy maluch jest tego przeciwieństwem. Byle dotyk, niespodziewany ruch gdzieś w pobliżu i już pisk, skakanie, szybka ewakuacja w miarę możliwości do kieszeni, bądź pod bluzę. Nawet iskany przez Sekatora wydzierał się, jak ze skóry obdzierany. I tu mi strasznie przypomina Vena. Tylko jeszcze jego głosik - zupełnie dziecięcy. Pika, niczym mała myszeczka. Chętnie zwiedza, umie zleźć nawet z fotela na podłogę, co starszym szczurom na ogół się nie zdarza.

Diabełek:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Huskowy maluch:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Sekator - tatuś :)

Fenek - zombie - nietoperz
Obrazek
Obrazek a co my tu mamy?

Obrazek
;)
Veerena

Cieszę się, że chłopaki mają się dobrze ;)

Awatar użytkownika
Entreen

Post autor: Entreen »

Dziś wreszcie mogłam małe wymiziać odpowiednio >D. Bo jak towarzyszyłam tahti przy odbiorze, to ledwo popatrzeć mogłam ;)...

Malcy są zachwycający! Diabełek włazi na człowieka, gania za ręką jak kot i daje się miziać po brzuchu :D Za to nienazwany wciąż haskacz jest tak słodki, że zęby bolą *-* trochę piskadełko, ale przeuroczy i też włazi po chwili oswojenia ;).
Cynamon Imbir Karmel Wanilia

Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
Awatar użytkownika
Agatow

Post autor: Agatow »

Jaki Diabełek jest uroczy! Mam słabość do czarnych szczurków.. a do tego taki odważny! Niech rośnie zdrowo i bez stresu :)
za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
Awatar użytkownika
mini

Post autor: mini »

http://imageshack.us/photo/my-images/24/dsc0046lc.jpg/ Uwielbiam takie spojrzenia :D
Mały hasacz jest przeuroczy :) Wymiziać!
Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”