Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
A u mnie dzisiaj są pierogi ruskie, moja mama zrobiła . I jeszcze przywozła od babci barszczyk kiszony i wypiłam pół butelki, a zupa z tego miała być .
Ufff.. uporałam się z farbowaniem włosów. I marzę o papierosie. :/
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
ale mnie wkurzyli. wypisałam się z religii, bo jestem niewierząca i koniec. wszystko ok, mamusia ok, nie chcesz - nie chodź, a tu dzisiaj ksiądz chodzi, no to ja co, mam się modlić do Boga w którego nie wierzę? siedziałam sobie w pokoju, ksiądz puka, wchodzi, matka zaczęła krzyczeć, żebym wyszła, ja zdziwiona, że nie, no jak ja? ona, że mam cyrków nie robić i siala. potem ksiądz wyszedł ona zaraz na mnie naskoczyła, że co ja sobie wyobrażam, że ja jedynie nie chodzę na religię w szkole a tak jestem wierząca i ją to nie obchodzi, mam sobie jaj nie robić. i w tej chwili mam zapomnieć o koniach, bo przez to, że nie jestem katolikiem mam ponosić karę. bomba.
Ogonowa, to jest chore. Masz mieć karę za to, że nie jesteś takiej wiary jak twoja matka? No ja pierdzielę.. W tym kraju podobno jest wolność wyznania (aczkolwiek spróbuj powiedzieć katolikowi, że nie wierzysz, a zostaniesz zbluzgany.. )..
Ja też mam zamiar zamknąć się u siebie jak ksiądz przyjdzie. A to już w piątek! *zaciera łapki* Mam nadzieję, że przyjdzioe do mnie do pokoju... haaa!
A jak matka mi każe "przyjmować" księdza razem z nią, to siądę sobie na kanapie, założę nogę na nogę i niech sobie się modlą.
A w ogóle.. to ja kocham się kłócić z księdzami. I ich denerwować. O matko, to jest fajne xD
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..