muszę teraz z czymś smacznym wymieszać antybiotyki bo na widok strzykawki kurczą się w sobie i nie chcą żreć
My little girls
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: My little girls
oj kochana ,nawet nie pytaj  ,nie jestem sobie w stanie wyobrazić tych sum 
muszę teraz z czymś smacznym wymieszać antybiotyki bo na widok strzykawki kurczą się w sobie i nie chcą żreć

antybiotyk nieźle "wchodzi" z masełkiem lub nutellą  

dobrze, że ja nie w euro płacę  
 .
A książeczkę zdrowia ma u mnie tylko kot. Szczurki mają kartoteki w komputrze wetów i to jest bardzo praktyczne. nawet ma taką kartotekę Blessik, którego ku mojej radości żaden z wetów jeszcze na oczy nie widział

od dawna wiadomo, że zdrowie kosztujewylajtowanam jest, oj tak ...no nic,trzeba się do pracy wziasc żeby zarobić na doktora
A książeczkę zdrowia ma u mnie tylko kot. Szczurki mają kartoteki w komputrze wetów i to jest bardzo praktyczne. nawet ma taką kartotekę Blessik, którego ku mojej radości żaden z wetów jeszcze na oczy nie widział
no i proszę: nie napisałam, jak serdecznie życzę wszystkim częstoziewusiom zdrówka a o mykoplazmach, to w ogóle raczej radzę zapomnieć 

- 
				Nakasha
 - Numer GG: 4379189
 - Kontakt:

Trzymam kciuki za zdrowie dziewczynek 
 ale te 59 EURO jest przerażające...

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Też kciukam za dziewczynki , żeby im te lekarstwa pomogły jak najszybciej! 

Buziaczki dla chorutek

Buziaczki dla chorutek
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella 
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889

dziękujemy ,dziękujemy 

a dzisiaj kolejne 7 euro za probiotyk

dzisiaj już na nuteli wchodził antybiotyk jak masełko
 wszystko wylizane i  prosiły o jeszcze 

a dzisiaj kolejne 7 euro za probiotyk
dzisiaj już na nuteli wchodził antybiotyk jak masełko
no wiec lekarstwo jest zjadane w całości tylko i wyłącznie dzięki cudownym właściwością nutelli ( a propo mi tez nutela wchodzi nieźle 
  a co z dieta? )
niestety kiedy Suzi i Tuti dostają porcje antybiotyku reszta stada musi tez dostać bo jak nie to same sobie wezmą z łyżeczek chorowitek,wiec pańcia dla pocieszenia niefrasobliwie rzuciła dzisiaj nutelka reszcie...o matko co się działo ,piski krzyki przepychanki!kto zje więcej i szybciej
 jakbym nie wiadomo ile dala a to ledwo na czubku sztućca co by uwagę odwrócić tym cukrozercom przewstretnym, chyba maja focha na mnie teraz ze tylko liznąć dałam i powąchać...idę posprzątać i przytulic

niestety kiedy Suzi i Tuti dostają porcje antybiotyku reszta stada musi tez dostać bo jak nie to same sobie wezmą z łyżeczek chorowitek,wiec pańcia dla pocieszenia niefrasobliwie rzuciła dzisiaj nutelka reszcie...o matko co się działo ,piski krzyki przepychanki!kto zje więcej i szybciej
To musiał być fajny widok 
 . Gdyby nie to , że od czasu do czasu panny wyżebrzą coś nie dla szczurów , też bym się pokusiła o poczęstowanie ich nutellą 

Daj na pociechę chociaż po dropsie czekoladowym , coby ukoić ich rozżalenie bidulek...

Nadal kciukamy za wyleczenie

Daj na pociechę chociaż po dropsie czekoladowym , coby ukoić ich rozżalenie bidulek...
Nadal kciukamy za wyleczenie
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella 

Takie widoki rzeczywiście są rozbrajające!  
  Szkoda, że te szczurze paskudniki z takim zapałem wcinają tylko te "zakazane" przysmaki.  
 Miło by było patrzeć na na taką łapczywość przy jedzeniu pietruchy, jabłuszka czy marchewki.  

Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia chorowitków!

Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia chorowitków!
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila

W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Też im się coś od życia należy, tak czy nieniestety kiedy Suzi i Tuti dostają porcje antybiotyku reszta stada musi tez dostać bo jak nie to same sobie wezmą z łyżeczek chorowitek,wiec pańcia dla pocieszenia niefrasobliwie rzuciła dzisiaj nutelka reszcie...o matko co się działo ,piski krzyki przepychanki!kto zje więcej i szybciej![]()
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.

Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
jakie śliczności! a kombinowanie, w czym tu dać szczurowi antybiotyk uwielbiam. Duża tak mnie nauczyła, że co dzień musiałam wymyślać nowe pyszności- truskawki utarte z cukrem na następny dzień już nie działały, takoż i jogurty, co dzień musiał być inny smak, inna czekolada, inny serek, inny bobfrut, masakra, normalnie jak nie gotuję, to musiałam trochę inwencję kuchenną wysilić...aż w końcu poskutkowało z ...margaryną/masłem i to wystarczyła ciupeczka plus większość antybiotyku i jadła, aż się uszy trzęsły. a propos uszu- gdyby Ci nie chciały jeść, to wetka radziła mi właśnie zmieszać antybiotyk z margaryną ( stąd to wzięłam) i posmarować uszko szczurze, kiedy będzie się mył, to zliże:) a z tym masłem, to być może,że tłuszcz niweczył ohydny smak leku, nie wiem jak będzie z Twoim...

zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja

zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
http://i583.photobucket.com/albums/ss27 ... C_8621.jpg
Częstoziewuś wygląda , jakby brał piękne wysokie C

Trochę czekoladowego masła pojedzą ale grunt , że zaliczają antybiotyk
 .Na zdrowie! 

Częstoziewuś wygląda , jakby brał piękne wysokie C
Trochę czekoladowego masła pojedzą ale grunt , że zaliczają antybiotyk

dzięki za podpowiedz, przyda się  bo dzisiaj już nutelka zawiodła 

jutro masło wiec albo ja już nie wiem
oto co znalazłam, ktoś tu ma taka sama klatkę jak ja
 http://www.youtube.com/watch?v=eimb_tBn ... C&index=32

jutro masło wiec albo ja już nie wiem
oto co znalazłam, ktoś tu ma taka sama klatkę jak ja
- Krejzoolek

Fajny szczurek chyba Australijski jak się nie mylę.Są fajnie i bardzoo mądre. 
  A klatka jest super.Jakie ona ma wymiary.?

Kiki, Dusia [*][/color][/size]