My little girls

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Rhenata

Re: My little girls

Post autor: Rhenata »

oj kochana ,nawet nie pytaj ,nie jestem sobie w stanie wyobrazić tych sum :P

muszę teraz z czymś smacznym wymieszać antybiotyki bo na widok strzykawki kurczą się w sobie i nie chcą żreć ::)
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
odmienna

Post autor: odmienna »

antybiotyk nieźle "wchodzi" z masełkiem lub nutellą ;)
wylajtowanam jest, oj tak ...no nic,trzeba się do pracy wziasc żeby zarobić na doktora
od dawna wiadomo, że zdrowie kosztuje :D dobrze, że ja nie w euro płacę ;) .
A książeczkę zdrowia ma u mnie tylko kot. Szczurki mają kartoteki w komputrze wetów i to jest bardzo praktyczne. nawet ma taką kartotekę Blessik, którego ku mojej radości żaden z wetów jeszcze na oczy nie widział ;D
odmienna

Post autor: odmienna »

no i proszę: nie napisałam, jak serdecznie życzę wszystkim częstoziewusiom zdrówka a o mykoplazmach, to w ogóle raczej radzę zapomnieć :)
Nakasha
Numer GG: 4379189
Kontakt:

Post autor: Nakasha »

Trzymam kciuki za zdrowie dziewczynek :D ale te 59 EURO jest przerażające...
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Obrazek
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Też kciukam za dziewczynki , żeby im te lekarstwa pomogły jak najszybciej! :)
Buziaczki dla chorutek :-*
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Rhenata

dziękujemy ,dziękujemy :)
a dzisiaj kolejne 7 euro za probiotyk ::)

dzisiaj już na nuteli wchodził antybiotyk jak masełko ;D wszystko wylizane i prosiły o jeszcze ;)
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Rhenata

no wiec lekarstwo jest zjadane w całości tylko i wyłącznie dzięki cudownym właściwością nutelli ( a propo mi tez nutela wchodzi nieźle ;D a co z dieta? )
niestety kiedy Suzi i Tuti dostają porcje antybiotyku reszta stada musi tez dostać bo jak nie to same sobie wezmą z łyżeczek chorowitek,wiec pańcia dla pocieszenia niefrasobliwie rzuciła dzisiaj nutelka reszcie...o matko co się działo ,piski krzyki przepychanki!kto zje więcej i szybciej ::) jakbym nie wiadomo ile dala a to ledwo na czubku sztućca co by uwagę odwrócić tym cukrozercom przewstretnym, chyba maja focha na mnie teraz ze tylko liznąć dałam i powąchać...idę posprzątać i przytulic
Obrazek
Awatar użytkownika
unipaks

To musiał być fajny widok :D . Gdyby nie to , że od czasu do czasu panny wyżebrzą coś nie dla szczurów , też bym się pokusiła o poczęstowanie ich nutellą ;D
Daj na pociechę chociaż po dropsie czekoladowym , coby ukoić ich rozżalenie bidulek... ;)
Nadal kciukamy za wyleczenie :)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Awatar użytkownika
Ogoniasta

Post autor: Ogoniasta »

Takie widoki rzeczywiście są rozbrajające! :D Szkoda, że te szczurze paskudniki z takim zapałem wcinają tylko te "zakazane" przysmaki. ;) Miło by było patrzeć na na taką łapczywość przy jedzeniu pietruchy, jabłuszka czy marchewki. ;)
Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia chorowitków! :-*
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Awatar użytkownika
Nue

Post autor: Nue »

niestety kiedy Suzi i Tuti dostają porcje antybiotyku reszta stada musi tez dostać bo jak nie to same sobie wezmą z łyżeczek chorowitek,wiec pańcia dla pocieszenia niefrasobliwie rzuciła dzisiaj nutelka reszcie...o matko co się działo ,piski krzyki przepychanki!kto zje więcej i szybciej ::)
Też im się coś od życia należy, tak czy nie ;D Sprawiedliwość być musi!
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]

Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Rhenata

no należy się, należy ale żeby od razu cały słoik?! ;)

trochę pictures ;D
zacznijmy od czestoziewusia i skrytozercy
ObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
nausicaa

Post autor: nausicaa »

jakie śliczności! a kombinowanie, w czym tu dać szczurowi antybiotyk uwielbiam. Duża tak mnie nauczyła, że co dzień musiałam wymyślać nowe pyszności- truskawki utarte z cukrem na następny dzień już nie działały, takoż i jogurty, co dzień musiał być inny smak, inna czekolada, inny serek, inny bobfrut, masakra, normalnie jak nie gotuję, to musiałam trochę inwencję kuchenną wysilić...aż w końcu poskutkowało z ...margaryną/masłem i to wystarczyła ciupeczka plus większość antybiotyku i jadła, aż się uszy trzęsły. a propos uszu- gdyby Ci nie chciały jeść, to wetka radziła mi właśnie zmieszać antybiotyk z margaryną ( stąd to wzięłam) i posmarować uszko szczurze, kiedy będzie się mył, to zliże:) a z tym masłem, to być może,że tłuszcz niweczył ohydny smak leku, nie wiem jak będzie z Twoim...
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
Awatar użytkownika
unipaks

http://i583.photobucket.com/albums/ss27 ... C_8621.jpg

Częstoziewuś wygląda , jakby brał piękne wysokie C :D
Trochę czekoladowego masła pojedzą ale grunt , że zaliczają antybiotyk :) .Na zdrowie! :)
Rhenata

dzięki za podpowiedz, przyda się bo dzisiaj już nutelka zawiodła ::)
jutro masło wiec albo ja już nie wiem

oto co znalazłam, ktoś tu ma taka sama klatkę jak ja ;D http://www.youtube.com/watch?v=eimb_tBn ... C&index=32
Obrazek
Awatar użytkownika
Krejzoolek

Post autor: Krejzoolek »

Fajny szczurek chyba Australijski jak się nie mylę.Są fajnie i bardzoo mądre. :D A klatka jest super.Jakie ona ma wymiary.?
Kiki, Dusia [*][/color][/size]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”