Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
E tam nie dobra Teraz sałata gnije gdzieś pod łóżkiem bo nie mam jej jak wyciągnąć, z resztą razem z wszystkimi rzeczami które do tej pory udało się tam szczurom zawlec
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :) Ze mną: DTciaki Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
No a u Nas wszystko w porządku jak zwykle Byłam dziś u cioci emi na salonach i widziałam to wieeeeeeelkie co się klatka podobno nazywa Royalem Mega giga Wam powiem, olbrzymiaste
No to troszkę fotek (Przed użyciem skonsultuj sie z autorem czyli Emilią, gdyż każde fotki bezprawnie ściągnięte zagrażają Twojemu życiu lub zdrowiu! )
Nutella najpierw nieco podejrzliwie przyglądała się gościowi...
Nela za to bardzo się od razu ucieszyła i wyznały sobie z xiao miłość. "Kocham Cię Nela!"
Toffie onieśmielona blaskiem fleszy usiłowała zaszyć się w kącie...
Oliwia biegła co tchu po schodkach by się przywitać!
"Heloou bejbi!"
Toffka usiłowała sobie umyć stopę
Toffiechu!
Bunia była nieco wyrwana ze snu o owocowych dropsikach
Cyniunia
"Ciociuu, nic nam nie przyniosłaaaś?"
xiao z Toffą
Znów Toffa
Pani Batusiowa
Czy ktoś tu lubi szczurze stópki? Batusiowe, cieplutkie, różowiutkie!
"Nie będę gorsza od Buci! DJ BATKA!"
Luśka i jej przemyślenia na temat stołu
-"Lusia, zrobić ci zdjęcie?"
-"NIE!"
No i jeszcze troszkę Luni
Bucia
"Ciotka, no zostaw to forum, ja chcę wejść na ludzie.org!"
"Skończyłaś?"
DJ BUCIA
Olinek Okrąglinek
"Daaaj buziola!"
Jagunia
Babunia Bunia Ma małego guzka...
Pchelinka
"Oppan Pchełka Style!"
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :) Ze mną: DTciaki Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Najlepszy był ten sus z liściem sałaty!
I to jak zadecydowała, że koniec sesji; aż mi brakuje kadru z Twoją miną
Foteczki nieklikalne niestety a szkoda
Dzięęęęęęe - kuuuuuuuuu-jeeeeeeeee-myyyyyyyy!
No własnie, kopiowałam od Gwiazdek więc nieklikalne
E tam, uni, po co moja minka, ani ładna ani nic...
ja uwielbiem jak one noszą do swojej bzy pod łóżkiem różna rzeczy, zwłaszcza jak te rzeczy są trzy razy większe od nich, wtedy tam skaczą Izzka ogryzek po jabłku chciała wnieść, ale się okazało że niestety nie zmieści się do wejścia i tak się biedna męczyła żeby go wciągnąć, a ja głupia i niewdzięczna siedziałam i śmiałam się z jej wyczynów
Mówisz Malachit... że chomik?